Много рядко хвърлям, говоря за запазени такива. Никога не се знае кога ще им дойде пак модата, или какво ще ми прещрака да извадя от вехтите колекции. Обичам да купувам неща, които ще ми служат вярно години наред. Затова и рядко (да не кажа никога) се увличам от нещо супер- дупер модерно в момента само защото е хит. Хареса ли ми, ще си го ползвам, докато ми омръзне, без да се интересувам демоде ли е вече или все още съм в тренда.
Видях Ани в страхотна рокля, страхотна беше и тя, Копче е красота, а Агентката и Дез - са Love и голямо вдъхновение!
На Скятос бях преди двадесет години, случайно поканена от приятели, които бяха местни. Беше девствено и красиво, много малко туристи имаше, неузнаваем е сега, но пак е чаровен. Помня, че беше много малък остров, странно, как побира толкова много хора. Копче, enjoy!
Редовно рециклирам дрехи, по фън шуй, ако "нещо" не го нося година и половина, просто се разделям с него и получава шанс за нов живот. Такава е съдбата на обувките и на чантите, които също не нося.

Препоръчани теми