Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 127
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 930
  • В полите на Пирин планина
Ааах, Копче, ние с ММ сме "отсреща", на ръбчето на полуостров Пелион:

# 931
Kopche, супер е там, ти си супер, роклята също.Завиждам ти, че можеш да я носиш, честно, прелестна е.
Лейди, весело и на вас с ТМ!

И аз подарявам вещи, не ми е гот да хвърлям.

# 932
Копче, Копчеее, сърцето ми разби! Вчера тамън говорехме с едни познати за Скиатос,...че ще трябва да го видим! 😃
Дрехите, които са ми малки, не пазя. Малък е шанса да се върна в този размер. Знам кои от познатите ми какво носят и им го давам. Безброй пъти съм давала и рокли с етикети, че и якета даже!

# 933
Агент, трепач от-до!
Копче, изглеждаш ми отслабнала, едни 4-5кг.?!
Мими, тия дни гледам Тасос отсреща, чака те  Wink

# 934
Чака ме Пинко, знааааам! 😭 Ти да не си в Керамоти или в Кавала! ?

# 935
Дрехи, които по една или друга причина вече не нося, предлагам на дъщерята. Обикновено е много доволна. Simple Smile Много рядко хвърлям, говоря за запазени такива. Никога не се знае кога ще им дойде пак модата, или какво ще ми прещрака да извадя от вехтите колекции. Обичам да купувам неща, които ще ми служат вярно години наред. Затова и рядко (да не кажа никога) се увличам от нещо супер- дупер модерно в момента само защото е хит. Хареса ли ми, ще си го ползвам, докато ми омръзне, без да се интересувам демоде ли е вече или все още съм в тренда.

Скиатос е прекрасно място, един от малкото гръцки острови, на които сме се връщали повече от веднъж. Замислих се, че първия път бяхме там преди 15 години, синът ми таман прохождаше, а днес с приятелката му готвят вечерята за мъжа ми. Grinning
Копче, плажът Кокунарис ли е? Между другото, ММ там е губил очила- забрави си ги в тоалетната, след 2 минути вече бяха изчезнали яко дим.

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 22:13 от TuЛи

# 936
Разпускайте, момичета! Наслаждавайте се на лятото, атмосферата и морския бриз!
Благодаря за снимките!

# 937
О Агент - прекрасна в тази рокля и сандали!
И аз подарявам - на сестра, племенница, приятелки.
В момента преравям пак и сортирам.
Но трудно се разделям.
Но и често имам неща, които обувам / обличам след година - две.
Аз имах един началник преди години, англичанин, той казваше - ако 3г види в гардероба, значи трябва да се маха.

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 22:36 от MarietaYo

# 938
  • Burgas, Bulgaria
Мили момичета, изпуснах ви, видях Сиска и семейството - много стилни и в абсолютна хармония, прекрасни! Успех на Божидара и на всички невероятни деца от темата! Heart Видях Ани в страхотна рокля, страхотна беше и тя, Копче е красота, а Агентката и Дез - са Love и голямо вдъхновение! Heart На Скятос бях  преди двадесет години, случайно поканена от приятели, които бяха местни. Беше девствено и красиво, много малко туристи имаше, неузнаваем е сега, но пак е чаровен. Помня, че беше много малък остров, странно, как побира толкова много хора. Копче, enjoy! Heart Редовно рециклирам дрехи, по фън шуй, ако "нещо" не го нося година и половина, просто се разделям с него и получава шанс за нов живот. Такава е съдбата на обувките и на чантите, които също не нося. Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 07:20 от kolevaangela

# 939
  • Бургас/Пз
Агент, сандалите са страхотни, но в комбинация с роклята е уау. И изглеждаш зашеметяващо 😘
Копче, ама наистина много ти отива тази рокля Simple Smile Снимките са супер.
Приятна почивка на всички пътуващи Simple Smile

# 940

едит: вчера неочаквано се озовахме на концерт на Жан Мишел Жар.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 11:30 от Al Georgieva

# 941
Агент, много си красива с рази рокля! Съвсем подобна като стил си взех преди седмица-две, ще се покажа като я облека. Много е удобна!
Копче, приятно! Била съм и на Скопелос и Алонисос от редичката, много красиви острови, наслаждавай се и благодаря, че ни радваш със снимки! Много ти отива червено.
Не обичам да трупам дрехи, но понякога го правя, подарявам само неща, които са ми станали малки, другите, типично по телешки си ги кътам - някой ден, ако са пак на мода, или ако се харесам отново с тях да си ги нося. Обувки нямам натрупани, поради промяната в размера след раждането, всичко от периода преди детето замина при приятелки, много свито ми беше сърцето, много!

# 942
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро, прекрасни! По по̀чина на нашумялата напоследък черна пантера -  и аз, малко “на лов” в МД. 😂😂😂.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 16:34 от kolevaangela

# 943
Mimi88, хич не ги мисли обувките
нови ще си купиш 😘

Хубаво изкарване по островите момичета!
Давайте снимки.

Днес съм снежно леопардова, много е комфортна полата, вее се прохладно около мен
...

Анджела, с новите сандали ли си?
Чантата я помня от миналото лято, страхотна е

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 08:24 от Al Georgieva

# 944
  • Burgas, Bulgaria
Ал, мноооого си шик, с новите съм, несравним комфорт, приоритет ми е. Heart

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 13:51 от kolevaangela

Общи условия

Активация на акаунт