Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 119
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 1 005
Май не е станало ясно - на мен десена много, ама много ми харесва... И отговарям не на въпроса "Харесвали ми на мен за мен?", а "представям ли си я на Ал?".
Но просто не мисля, че е за нея. Много светла кожа, много тъмна коса (Ал, накъде ще я потъмняваш? тя черна ще стане Thinking)... не така романтичен натюрел.
Аз очаквам тази рокля.
Скрит текст:

# 1 006
  • тук-там
Ал, определено е твоя тази рокля! Днешната също е страхотна!
И от мен едно бяло предложение:
https://www.massimodutti.com/bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D … 32585?colorId=250

# 1 007
И аз съм на тема рязана дантела. Поръчах току-що нещо, което съм почти убедена, че ще върна, но ще си начеша крастата. Ако все пак не върна, ще ползвам само за почивка.
Скрит текст:

Ал, моделът е много твой, а на мен десенът страшно много ми харесва. Имам блуза с подобен десен.
Много хубави!
Всъщност, първия тоалет е едно към едно с хотелския ми "домашен",  че и сандалите са почти идентични.
Непременно ще се снимам и покажа.
А, не. Кьорчо не видя, че панталонът е рязана дантела. Не е мой.

# 1 008
Имам само една бяла лятна  рокля, която обожавам и съм я разходила на много места...показвала съм я и тук...И още една на малки цветчета, но на бял фон...така че може да мине към белите...И аз забелязвам, че увеличих броя на белите тениски , а уж съм фен на цветните неща...
Имам и една лятна рокля в цвят корал рязана бродерия , ама май рядко я слагам...
Прекрасни летни визии и чудесни места за обиколки лайкнах...
И ние посрещнахме лятото  в Гърция с кратко бягство...
След по-малко от два месеца сме на сватба и още не съм решила с какво ще бъда...а времето си лети...и отделно ММ ми дава зор та да може и той да се съобрази цветово с мен...

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 18:06 от kativita

# 1 009
Привет, дами, не бях в настроение за писане, но ви четях редовно. Отскочихме и ние в интервала между рождените дни на децата, матурите на голямото, и подаването на документи за кандидатстване до византийските съседи. Друго си е с тен Simple Smile
Бели рокли и тениски/топове обожавам, лятото редовно нося.
Ал, и аз смятам, че роклята е много красива, на теб ще ти застане екстра като кройка, но не и като цвят.
Черпя ви с някой и друг пейзаж, морска храна и днешните ми широки гащи.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 07:17 от Mometo*

# 1 010
  • София
Дез, синята рокля е приказна!

Bombolino, много е красива. Иска ми се да имах къде да облека такава рокля, за да си купя и аз.

# 1 011
На бг-мамма среща, например, Ети:

# 1 012
  • София
Ахахахя, Деси, прекрасна идея! Хубаво е да имаш приятелки, готови да ти помогнат да фалираш.🤣🤣🤣

# 1 013
Хахах, нее, само при желание от твоя страна.😅

# 1 014
Прекрасна е тази рокля, но би стояла на висока, стройна и слаба жена като теб, mtz.
Аз харесах тази за някоя от вас

# 1 015
Ети, на среща по коктейл, на "Великият Гетсби" (примерно само), на класически концерт, на парти, на много места...

Много красива рокля Бомболино, с удоволствие да си я носиш.

Рязана дантела на панатлон малко ме смущава, виж на рокля и блузка е прекрасно.
Съни, да покажеш като пристигне

Пенева, разбирам мисълта ти.
Тя роклята е малко в стил зелено азулежу

ще видим, аз изкарвам доста време на открито на тръстиката

едит: сега видях, че цената и се е качила 🤣

едит 2: довечера съм на класически концерт, но то в 19 часа е яко жега, ще видя в какво да се пременя

едит 3: последната рокля от Диа я има в още три десена

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 15:38 от Al Georgieva

# 1 016
  • Русе
Много хубави, летни визии показвате всички! Видях доста снимки и много красиви рокли.
Анджи, видях те и на мен ми хареса. Да, с по-къса и разголена рокля, но какво от това. А и най-важното е ти самата как се чувстваш.
Купих си няколко рокли, включително и бяла. Показвах я, но не съм я обличала още. Взех и в бежов цвят от тази, която наскоро писах, че май ще ми стане любима. Разходих я във Варна и открих морския сезон.

Аз не нося много рязана дантела, но вчера бях с такава рокля, бяла на големи цветя.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 11:47 от *sve*

# 1 017
Аз бях на снобска изложба на Шагал и сред много клийн-облечените дами, с други думи скъпо и скучно, имаше две на 60+, които ми скриха шапката. Не посмях да снимам, но си пожелах и аз да изглеждам така на тази възраст и най-вече с тази видима радост към живота.
Поръчвам всяко лято поне по една бяла рокля, за съжаление и тази година неуспешно. С пълното съзнание, че прилича на домашна роба и материята вероятно няма да е хубава, но много исках да се харесаме. Е, върнах я.
Пожелавам на всички хубави почивки, завиждайки леко, защото ще се наложи да почакам още месец до моята.
Нещастната бяла рокля

# 1 018
Супер е роклята

# 1 019
Анжела, не видях коментираната визия, но искрено се надявам, да не си се засегнала на добронамерена другарска критика.Все пак всяка от нас гледа с различни очи!

Гледах стари снимки и ми направи впечатление, че мама и баба са носели бели чанти и обувки с всякакви цветове дрехи.
Абсолютно вярно! Майка ми също!

Вчера, рошава, с вятър в косите и с рязаната бродерия от Манго. Мисля, че ме разширява оптически, но при движение е много по-добре.
Абсолютно съгласна! Този тип рокли действително в статика изглеждат много обемно, но в движение са съвсем друго животно, да не говорим за прекрасната екстра в тази жега нищо да не ти се лепи по кожата и да си имаш личен буфер от хладен въздух!

Имам подобна, купувана в Италия, но с много мексиканска визия, зелена. На снимка с нея изглеждам като Жануария от бразилски сериал Grinning

Рязана дантела харесвам на друга, но аз не нося. В неделя една колежка беше в рокля от рязана дантела в бледо жълто, много добре и седеше!

Общи условия

Активация на акаунт