Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 839
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 330
  • sofia
То не е само до леглото, а до цялостно отношение.
Физически може да е супер в леглото, ама това ме устройва мен (и то пак ще е до време), а не някоя, която търси съжителство и деца.
Права Рокси със събирателния образ.

# 331
На мен ми е интересно продължението на историята. Рускоговорящата жена работела ли е добре платена работа и колко дълго им е просъществувала връзката?

# 332
Рускоговорящите женици, повечето работят върху себе си и върху идеята, как да оскубят повече мъжете.

# 333
Нямам никаква идея, двамата са си заедно с новата, но без общо жилище и брак засега. Тя е студентка в България, едва ли с високи доходи.

# 334
То не е само до леглото, а до цялостно отношение.
Физически може да е супер в леглото, ама това ме устройва мен (и то пак ще е до време), а не някоя, която търси съжителство и деца.
Права Рокси със събирателния образ.

Няма как, някой който не разбира от хора и в частност жени да супер в леглото.  В смисъл че не разбира защото няма капацитет и талант за разтеж в конкретната сфера, и не може да се учи от опит независимо колко опит му се случва.

# 335
Ясно. Ами да му е честито. Ще плаща много, но още не го знае.

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 15:54 от alex_jp

# 336
  • София
С украинка какъв случай знам... Пак един от тия "перфектните мъже". Та явно търсеше перфектната жена. С мен беше само за секса, после зачезна. Един ден го засякох някъде. Па като тръгна да се оплаква...
Уж намерил перфектната красавица, украинка. Оженил се с пищна сватба, родило се бебето и красавицата се превърнала във звяра. Скандали, драми, викнала майка си, дела, чудеса....
Та така за срещите и разделите....

# 337

Няма как, някой който не разбира от хора и в частност жени да супер в леглото.  В смисъл че не разбира защото няма капацитет и талант за разтеж в конкретната сфера, и не може да се учи от опит независимо колко опит му се случва.
А,има, има. Бившия ми разбираше перфектно физиологията на жените, ама за другите неща, емоционално и психически, кръгла нула, извън креватните умения. А да, знае как да те изтормози така, че да изтрещиш психически и емоционално.

# 338

А,има, има. Бившия ми разбираше перфектно физиологията на жените, ама за другите неща, емоционално и психически, кръгла нула, извън креватните умения. А да, знае как да те изтормози така, че да изтрещиш психически и емоционално.
Ок, с полу- изключение на повърхностно манипулативните.

# 339
Има един типаж, вече портрет мога да им нарисувам. Висок или не, добър външен вид, тренира. Работи ИТ, хибридно или от вкъщи. На 36-37-38-39. Купил си е един, че и два апартамента. И кола. Хоби - планини. Не пие, не пуши. Поносим на общуване. Абе - наглед - приказен принц, идеален за съпруг.
Обаче с жените - ,....,..........................

И аз това наблюдавам. Пълна скръб са като съпрузи. Егоисти и стиснати. Познавам няколко съпруги на такива IT-та. На външен вид изглеждат нещата лъскаво, ама не са. Цяла отделна категория патология са Simple Smile

# 340
  • София
Предполагам, че има жени, които биха се преборили с това чудо. Те са мега пасивни, така че ако ги натисне някоя активна женичка, биха могли да се оженят. Въпросът е, че после пак тя ще трябва да тегли всичко първа...

# 341
Така, като чета последните страници аз съм от соц модела но  с подобрения, понеже нямаме панелки. Grinning
Почнали сме от нула и мисля, че не сме зле. Абсолютно равноправни и независими сме. Другото, мъж, който трябвало да предложи това, това и онова ми изглежда много архаично. Повече прилича на някаква сделка, още малко ще се върнем във времената на зестрата и чеизите. Първо стоят до 40, понеже им е рано и трупат материални неща, после почват да се пазарят. Този модел програмист-планинар, който някой тук много сполучливо описа го знам.Joy Чудя се за какво би ми бил?

# 342
Така, като чета последните страници аз съм от соц модела но  с подобрения, понеже нямаме панелки. Grinning
Почнали сме от нула и мисля, че не сме зле. Абсолютно равноправни и независими сме. Другото, мъж, който трябвало да предложи това, това и онова ми изглежда много архаично. Повече прилича на някаква сделка, още малко ще се върнем във времената на зестрата и чеизите. Първо стоят до 40, понеже им е рано и трупат материални неща, после почват да се пазарят. Този модел програмист-планинар, който някой тук много сполучливо описа го знам.Joy Чудя се за какво би ми бил?

Купуваш му каишка и го водиш в парка да се изпишка.

# 343
Какво се случва в тази тема?!
Вие не съществувате ли самостоятелно? Или всеки се закача за някого?
Не ви ли зависи щастието и живота от вас или милото да е с апартамент поне панелка.
Не ми е проблем да се срещам с готини мъже и по пейки и паркове, и по лукс хотели или с жилища в затворени комплекси. Друго ми е важно.
Потрисам се от подобни теми с коментарите им.

# 344
Какво се случва в тази тема?!
Вие не съществувате ли самостоятелно? Или всеки се закача за някого?
Не ви ли зависи щастието и живота от вас или милото да е с апартамент поне панелка.
Не ми е проблем да се срещам с готини мъже и по пейки и паркове, и по лукс хотели или с жилища в затворени комплекси. Друго ми е важно.
Потрисам се от подобни теми с коментарите им.

E, айде, не се потрисай чак толкова. Случва се това, което се случва на почти всички майки на момчета. Родиш го, гледаш го, трепериш му, възпитаваш го (правилно!) и хоп! стане на 17-18 години и някоя млада, хм, дама, хм, ти го отмъкне заради едното си сладко дупе.

Заедно с панелката.
Trollface

Общи условия

Активация на акаунт