Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 827
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 345
Някои живеете в някаква соц отживелица.
Има милфове вече.

# 346
Има милфове вече.

Що, сладки дупета само в соца ли имаше? Кажи, че не съм наминавал скоро да проверявам. Ако е така - язък ви за евро-членството Wink

П.С. Редактирам! В никакъв случай постовете ми да не се примат като дискриминация по възраст. Wink
Моята оценка е винаги според достойнствата, не като, имаше тука 1-2-ма, дето само на млади гаджета залагаха.

# 347
Има милфове вече.
А, милфовете не валидират по същия начин като не-милфовете, или както голите до кръста млади подвикващи работници или строители. Респективно, дали още минаваш за млад работник, или за не-милф.
Или поне така си го представям че може да се окаже че е, ако някога ми затрябва валидация Simple Smile

# 348
Ние сме близки с моя син и си говорим. Такова нещо си мисля, че би ми казал, защото е фрапиращо най-малкото. Все едно ще плаща на някаква сурогатка - от него апартамент и пръстен, от нея - дете. Безумно е просто.

И аз мисля, че синът ти никога няма да ти иска мнението за нещо такова.
Ако обаче много настояваш да му обясниш колко лош избор е направил и колко тъпа, проста, меркантилна, некадърна и т.н. е жена му/приятелката му рискуваш синът ти да предпочете нея пред теб и дори да прекъснете контакт. Свекърва ми и тя като теб много държеше да си вре носа дето не й е работа и сега почти не вижда дъщеря си (и въпреки всичко се омъжи за омразният зет).

Ариел, ако можеш малко по-възпитано да се държиш или ти е свръх силите?

# 349
Здравейте! Първо искам да ви пожелая една успешна, спокойна и вдъхновяваща седмица!
Тук съм за полезен съвет от хора с подобен опит, в връзка съм от 3 години с мъж който е на 39 а аз на 22 той е на половина албанец и живее Англия първоначално много пътувах както и той аз отивах връщах се и той идваше и така на татък , 1 година бях много лъгана в последствие когато вече много го заобичах разбрах че живее в англия с семейството си с жена си и 2те си деца , разбира се като разбрах много се шокирах оставих го след 2 месеца той идва в българия да ме търси и от там на татък нещата се развиха сериозно аз направих крачка да живея в англия с него вече нещата са ясни и различни той иска с мен 2 семейство дете и всичко да започне на чисто много сме се борили разбира се но сега си давам сметка струва ли си всичко това сама в чужда държава с мъж много по голям от мен доверие мога ли да му имам вече въпреки обичта ми към него

# 350
Meli Mely 781797
,
не те съдя, но портфиото на този мъж не изглежда добре.
Поне английски знаеш ли?
Не бързай с детето. В Англия  вече не е толкова лесно,.както преди, нито с работата,.нито статус да се вземе. Проучи добре нещата. Ако вземеш че дойдеш имай си заделени пари, поне за обратен билет. Той ако е признал децата си и издръжка ще трябва да им плаща, която не е малка. Не искам да те плаша, но знаеш ли с какво се занимава той?

# 351
Шиптер = сводник.

Но такъв е живота. Докато има овци, ще има и вълци.

# 352
  • По света и у нас
Мели мели, ти пък отде цъфна в тази милфовско-мамино синкьовска тема!

От Албанци стой по-надалеч, цяла европа знае че са сводници. И ако е сводник, а то ясно, че ще има семейство за което да носи пари, си търси к* ( млади пикли на по 22 които си мислят за любов и пепеляшки ) и ги влюбва в себе си и после жена му ги пази у тях докато той им намира клиенти. Бият ги и не им дават една стотинка за труда с мазните чичета.
По- добре се измитай от там преди да са те затворили и са ти отнели паспорта на 4000 км от родината.

# 353
Бягай с 200 от въпросния албанец.
Те обикновено ползват такива като теб за развлечение и по натам изтривалка. Основното им семейство за пред хората. Културата им е такава. Достатъчен брой българки знам забъркали се с албанец, нито една история не свърши добре.
Не че, ще вземеш съвета, ама казали сме ти - бягай с 200! Не слушай половия си орган, а главата!

# 354
Проблема със сводниците и всю остальную сволочь, там и контролиращо-манипулативните, е че психопатичните черти са привлекателни за много жени, такива каквито са, а не илюзорната лъжа, където я има. Без самите жени непременно да са също такива. Но повечето жени не разбират, че точно това ги привлича, и че точно така се казва, съответно си носят последствията.
Личното ми мнение за психотата е че всъщност са търсачи на силни усещания, и оттам са и плитки и първосигнални, като лошите психота, до колкото въобще може да има добри, по-наблягат на лоши силни усещания - като доминация и секс. Естествено има и такива жени, но конкретните целени силни усещания не съвпадат 100% с по-честите мъжки: например "жената до Божков", както я спрягаха, ми мяза на такава.

# 355
Анализите на тема психопатии, психотичности и характеропатии не са пригодими на общо основание – какви мъже или жени се предпочитат и защо. Всеки носи собствена фамилна и каква ли не житейска история, за да се категоризира по подобен начин.
//
Момето с албанеца ми звучи просто наивно, може да иска харем човека. Тя акъл няма ли да разсъди за СЕбе си какво иска. Като няма, ще ходи по чуждия акъл и така.

# 356
  • SF
Прими, вярвай ми, доста мъже в БГ не могат да покрият и базовото изискване да живее сам и пръстенче от Пандора. Като си платят наема и сметките, им остават стотинки да изведат една мацка за една вечер в месеца.
Пак казвам - трудно им е да започнат връзка.

Ако бяхме държава с висок стандарт, изобщо нямаше да ги коментираме тези неща.

Мисля, че хората, които на ранна възраст придобиват хубав, модерен дом, изобщо не разчитат на заплати. Някакви бизнеси и родители с възможности стоят зад гърбовете им и се подбира съответен партньор, за да не ги завлече някоя селянка или селянин.

# 357
Тя си знае какво харесва или не, и дали въобще знае. Аз само посочвам какво може да се проверява интроспективно - дали аджеба се харесват "лоши момчета", точно защото са лоши, а не защото са излъгали че са добри.
Не мисля че много хора смятат че психотата може да се харчат сами по себе си, туй и за себе си и за други че се харчат. Обаче могат, и без връзка със семейна среда, напълно неосъзнато, естествено.

# 358
  • SF
Защо вече пета страница обсъждате някакъв човек, който дори не е писал в темата, а го е представило трето лице?!? Не сме сигурни на кого какво му е в главата и дали настина е така, както изглежда на разказвача.

# 359
Никога нищо не може да се знае напълно отстрани, но страничните мнения дават перспектива за мислене и нови гледни точки, това важи за всички теми.

Общи условия

Активация на акаунт