Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 744
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 690
  • София
По-добре леля, отколкото вечният криндж призрак във всяка тема.

# 691
  • Обран бостан ;)
Тукашните обяви ще бъдат по-крийпи, като гледам контингента, дерзаещ в това направление.
“Имам аура.
Издържай ме финансово.
В.В, 42 годишен”

E, че то, все едно жена го е писала Wink

# 692
Е, не всички жени са като онези в Ергенът Laughing

# 693
Тукашните ергени с техните финансови изисквания към жените за десетки хиляди по време на майчинството им, не падат по-долу.

# 694
  • София
Между другото, тия седмици покрай мен се върти темата "проследяване на бременност и раждане". Падат едни цифри, главата ми се мае. Е това, ако трябва да си го плащам сама, просто бебето ще си го пиша на мен и това е.

# 695
  • Обран бостан ;)
Тукашните ергени с техните финансови изисквания към жените за десетки хиляди по време на майчинството им, не падат по-долу.

Еманципираме се. Свиквайте. Trollface

# 696

А, такива е имало винаги, не е ново явление. Жената да го гледа като мама, да му решава всичките проблеми, той да не бъде принуждаван да се държи като пълнолетен, винаги да иска, никога да дава каквото и да е - отношение, време, грижа. И вечните оплаквания от жените, че не искат да са майки на мъжете си, че не искат да раждат от такива мъже, как можело така.

# 697
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

А, такива е имало винаги, не е ново явление. Жената да го гледа като мама, да му решава всичките проблеми, той да не бъде принуждаван да се държи като пълнолетен, винаги да иска, никога да дава каквото и да е - отношение, време, грижа. И вечните оплаквания от жените, че не искат да са майки на мъжете си, че не искат да раждат от такива мъже, как можело така.

Оплачете се на свекървите. Wink

# 698
  • SF
Аа, поканата към Примата беше изключение, с лели иначе не се занимавам, както и с такива с деца.
Имам избор бол от млади жени в момента, а за в бъдеще все повече ще има.

Аха, да! Имаш избор бол и избираш тук при лелите в бг мама.
Изборът да не ти връзва тенекии и така да ти се отваря време и за нас?
Абе аз винаги съм леко скептична спрямо мъжките профили във форума. Някак не мога да си представя моите познати и мъжете, които ми хващат окото да си кажат "чакай да си направя едно кафе и да седна да си направя регистрация в бг мама."

# 699
Скрит текст:

Оплачете се на свекървите. Wink

Какви свекърви, не виждаш ли, че такива изобщо не стигат до връзка и размножаване. Майките им цял живот се чудят на коя да пробутат синковеца да го гледа тя като майка, и пак не става.

# 700
  • София
Тия дни за пореден път ми се потвърди правилото:
Мъж без деца над 40 е 🚨🚨🛑🛑🚧🚧🚨🚨. Бягайте бързо и не се обръщайте.

# 701
  • SF
Стига деееее. Има всякакви на всяка възраст. Наш Revoker например. Виж, какво ти казва - харесван е, има избор. Вярвай му.

# 702
  • Далечният изток
Не е задължително да няма деца.

# 703
Не само мъж без деца. А мъж без нито една сериозна (поне по 1-2 години) връзка до 40г.

# 704
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Аа, поканата към Примата беше изключение, с лели иначе не се занимавам, както и с такива с деца.
Имам избор бол от млади жени в момента, а за в бъдеще все повече ще има.

Аха, да! Имаш избор бол и избираш тук при лелите в бг мама.
Изборът да не ти връзва тенекии и така да ти се отваря време и за нас?
Абе аз винаги съм леко скептична спрямо мъжките профили във форума. Някак не мога да си представя моите познати и мъжете, които ми хващат окото да си кажат "чакай да си направя едно кафе и да седна да си направя регистрация в бг мама."

Аз имам подобни терзания за някои от женските профили.
Умни, красиви, секси, реализирани, заобиколени от ухажори, но сами по собствено желание.
А са де ? Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт