Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 770
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 510
Абсолютно никъде нищо не обобщавам. Казах че това е моето виждане.

Да, много се надявам за 1/2 век да знаете каква искате , същото мисля за себе си Simple Smile

Аз ли съм девицата, само да попитам? Хахаха 😂

# 511
  • Обран бостан ;)
Тази тема ми донесе сутрешната доза добро настроение.

Благодаря персонално на следните потребителки:

Скрит текст:
Вие колко встрани сте отишли от темата 😂
Относно баснята за брокера и младото момиче -
Жените с акъл и чар не се амортизират.
Скрит текст:
Може би излизат от полезрението на някои ограничени типове. То и това не е точно сигурно, понеже някои много плямпат, а накрая - сляпата неделя Simple Smile

За жените, майчинството, парите и мъжете - стиснатостта и дребнавостта е порок на характера. ОБАЧЕ и използвачеството, маскирано зад децата, също е.

Не само, че не се амортизират, но стават и много по-желани – с всичкото това знание, светоглед, отношение и поведение, начин на живот. Цялостно присъствие и излъчване.
Скрит текст:
Аз не съм била никога по-желана отколкото сега. На много повече от 20 за радост на зложелателите.
Мъжете са идеалисти – продължават да искат деца от мен, че и близнаци, сватби, любови, живот заедно.
Само ощетените от живота хора могат да категоризират по подобен начин мъже/жени.

Ма вие още ли се занимавате с мъже Rolling Eyes няма никва логика в тва...

Има много свестни мъже - тия във форума не са представителна извадка.
"Вечните ергени".

Тенко , тоест тенкЮ Wink

# 512
Може и към мен да е било... Непорочното ми зачатие навърши 6 вчера 🥳
А може да е било в смисъла на celibacy, /не знам как е на бг/

# 513
Какво сега излиза, че гей обществото е виновно за всичко ? 😄

Ако не ви е станало ясно, не става въпрос за сексуалните наклонения на когото и да било, а това че познавайки вече света на дадена възраст житейска ( не задължително биологична) просто идеята да трябва да се занимаваш с дребнавите глупости на някого ( по-често мъже  като партньор за жена) е скучно, ненужно, предвидимо и натоварващо.
Напротив, не само има свестни мъже, но има и такива, които улесняват живота на жената, вместо да го правят по-сложен и тежък. Има жени, които обичат мъжете и не им е скучно с тях, а са щастливи. И това е най-естественото нещо, както написа basila.

# 514
  • Далечният изток
Абсолютно никъде нищо не обобщавам. Казах че това е моето виждане.

Да, много се надявам за 1/2 век да знаете каква искате , същото мисля за себе си Simple Smile
Не обобщаваш, неее.... Кои сме тия дето не знаем какво искаме? Thinking

# 515
Не само, че не се амортизират, но стават и много по-желани – с всичкото това знание, светоглед, отношение и поведение, начин на живот. Цялостно присъствие и излъчване.
Аз не съм била никога по-желана отколкото сега. На много повече от 20 за радост на зложелателите.
Мъжете са идеалисти – продължават да искат деца от мен, че и близнаци, сватби, любови, живот заедно.
Само ощетените от живота хора могат да категоризират по подобен начин мъже/жени.

Не са чак такива идеалисти. Виждала съм такива случаи, отстрани погледнато много прилича на куртоазия, да ѝ направят комплимент на жената, защото виждат, че се ласкае, без опасност наистина да им роди дете или да поиска брак. Което не значи, че жената е грозна и не става, даже напротив, много хубава и поддържана жена е, ама я четкат да си вдига самочувствието колко пъти е отказала брак и тризнаци да роди. Много добре знаят те докога са фертилни жените, даже мъжката граница е по-ниска от женската и медицинската.

# 516
Може и към мен да е било... Непорочното ми зачатие навърши 6 вчера 🥳
А може да е било в смисъла на celibacy, /не знам как е на бг/

celibacy е целомъдрие/.и или безбрачие.

# 517
  • sofia
Нещо се омешаха мненията на двете групи - търсещите партньор за създаване на семейство и деца и търсещите, които не възнамеряват да имат деца и търсят "житейски другар".
Мисля, че от там идват недоразуменията за очакване на издръжка, гледане, делене на сметки и пр. Освен от възрастта, възпитанието (семейните модели) и очакванията на участниците в дискусията.

# 518
  • По света и у нас
Ма вие още ли се занимавате с мъже Rolling Eyes няма никва логика в тва...

Аз не, занимавам се с деца и със изучаване на окултното и още няколко други хобита.

# 519
  • SF
Измамно е това, вярвай ми.
....
За мен по-важното в едни отношения е двама души най-напред да разберат могат ли да мелят един с друг, да се опознаят наистина, да си подредят нещата, финансово с времето ще се нагодят.

Изключително противно и изкривено ми е винаги да се гледа само кой какво, и да се стъпва на тази база за евентуално някакви отношения и да се гледаме съмнително.

Попадал съм два пъти на гаджета, които в един момент ми сервират "издържай ме", което на мен ми къса нишката, защото са образовани, работещи отдавна, уредени, и да си "просят", за да разполагат с време на гърба на друг, пък бил той и потенциалния им мъж, не е моето, а нямам нужда от зависима държанка поради много причини. Баланс - и двамата допринасят с всичко.
Бих издържал и покривал всичко от разходи през бит единствено в период на майчинство, недай Боже болест някаква, но тогава с жената ще сме минали през много години на съвместен живот и ще е друго.

С Есме принципно съм съгласен за "чергите", но отново е относително, и зависи, защото има един минимум, нещо средно, което човек ако го има и си живее щастливо и балансирано, няма какво да го бутне, без значение на какви потенциално попада. Не, като да не съм общувал с всякакви.

Не мога да ти повярвам, защото 1. подчертаното и черничкото си противоречат. Баланс, баланс - как се постига баланс, когато единият има 2, другият 200.
Майчинството настъпва в началото на съвместния живот. Да не казвам колко често булката е в третия месец и сватба има, защото и бебе ще има. Важи и за тези без сватбите.
На мене пък би ми било много неприятно, ако някой мъж си навре в лицето ми портмонето си (метафорично казано) и още от първите срещи започне да се пазари, да не разчитам, да се справям със заплатата си, и само ако има майчинство и болест, той би се включил. Ауууууу.... много е грозно това, Revoker. Помисли дали толкова жени ще искат да разчитат на тебе, колкото и ти да си (им) навит.

Пък има и нещо друго.
Как ще се забавлявате, пътувате, ходите на сватби по морето, в планината, как ще ходите редовно на кино, ресторанти, гости, ако възможностите на единия са за Х партита, а на другия за Х по 100???
Аз нещо не си представям хармоничната връзка така: той си седи вкъщи, а аз редувам Малта със Сицилия и чат-пат Сардиния, и вечно си търся с кого да пътувам, защото партньорът ми няма как да се включи. Една сватба на приятели ни излиза около 600 лева, без да се изхвърляме с дрехи, чанти и обувки, и той да ми каже, че не му се харчат толкова пари и няма да дойде. Така че рано или късно, без някой да изтъква финансово надмощие, ако се стиска, язък му за финансовия успех. Води до провал по други линии.
Скрит текст:
Даже да оставим сватбите и яхтите и да се фокусираме в ежедневието. Ако единият е свикнал да яде пастет, ще вечеря ли през ден филия с олио, защото партньорът участва във вечерята с 2 лева, а всичко се балансира и дели???

# 520
Има противоречия, защото мнения какво БИ БИЛО се пишат от мъже, на които видимо (за всички) не им пускат.
Вместо да се обере и да научи това-онова, седнал в бг-мама да пише
Ма не като други приятни мъже-събеседници по тематичните категории, ами в теми, в които най- го боли.

# 521
  • София
Не знам за какво спорите.
По отношение на деленето на 50/50 твърдо и за всичко - щом ще делим, значи сме си приятели, щом сме приятели - значи не ми е мъж, щом не ми е мъж - значи ще си чатя и излизам и с други. Моя си логика, който иска да я приема.

# 522
Възможно ли е наистина делене 50/50 в някоя двойка. Изобщо не успявам да си го представя...?

# 523
Има противоречия, защото мнения какво БИ БИЛО се пишат от мъже, на които видимо (за всички) не им пускат.
Вместо да се обере и да научи това-онова, седнал в бг-мама да пише
Ма не като други приятни мъже-събеседници по тематичните категории, ами в теми, в които най- го боли.
Аз ще го кажа така - мъжете, които познавам, които разсъждават, че една жена има време до 30 да се “хариза” за “щастлив” живот, са все смотаните, кофти разведените с жалните физиономии или набързо замогналите се семпли (да не кажа прости) типове.
А жените, които “сервират” за издръжката и гледат приоритетно само парите, са тия, които не са расли с пари или с внимание/култура.
Да сте видяли богаташка наследница да се обяснява на гаджето си какво д й купи? Май нещата стават естествено. Другото са бутфории.

# 524
  • Обран бостан ;)
Не знам за какво спорите.
По отношение на деленето на 50/50 твърдо и за всичко - щом ще делим, значи сме си приятели, щом сме приятели - значи не ми е мъж, щом не ми е мъж - значи ще си чатя и излизам и с други. Моя си логика, който иска да я приема.

Тоест, ако плаща всичко на 100% - заключена в къщи до печката.

Продължаваш да ме учудваш с логиката си. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт