Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 730
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 585
Чак пък да се ожениш за една манджа, иде малко.... много лесни тези мъже.

# 586
По-скоро въобще не са се били замисляли как биха се чувствали ако ей така получат каквато и да е манджа за подарък.

# 587
  • Обран бостан ;)
Чак пък да се ожениш за една манджа, иде малко.... много лесни тези мъже.

Е, някои и след една хубава сви*ка се женят, че за манджа няма. Trollface

# 588
Е, за с@ирка може, разбирам. Но манджа всеки може сам да си сготви.
Виж, ако няма и от двете – си е почти сигурна раздяла.

# 589
Спомням си един познат ми разправяше примерно, че когато неговият баща да кажем каже, че му се яде зелен фасул, майка му прави зелен фасул. Този мой познат въобще не обича зелен фасул, ама му казвали, като не искаш, сготви си каквото искаш. И така се научил да си приготвя разни неща. Що се отнася до храна и не само, не мисля че трябва толкова да се угажда на всички. Иначе вкусната домашна храна, си е вкусна домашна храна. Но пък сме различни, за някои е важно едно, за други друго.

# 590
  • Out of the Mix
Eсме, ако си си запазила час за маникюр след работа, просто защото няма кога, и искаме да си освободим уикенда за мърдане някъде, нищо няма да ти кажа, ще съм подсигурил вкуснотиите, като причините са две - първо, че така и така съм подсигурил с теб, без теб, има всичко винаги, второ - искам да се чувстваш добре, като ще очаквам след това само да вземеш душ и по панделка в цяла прелест да си цяла вечер, така добре ли е? Satisfied

Обичам да глезя, но и съм изискващ партньор, това не го крия, нито пък смятам, че е лошо.
Важното да има химия и стиковка в двойката.

И престанете с това "даване и взимане", защото изобщо не съществува при мен, двама души, като им вървят отношенията и са щастливи, всеки се раздава.

Таня
, отдавна сме изчистили, че съм Лъв, и то горд, от най - готините, нема лабаво, има от всичко по много. SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

# 591
Карате ме да поствам основни неща:

5-те езика на любовта:
1 – Утвърдителни думи
2 – Качествено време заедно
3 – Получаване на подаръци
4 – Жестове на загриженост
5 – Физическа близост

Тука, номер 4 (след 5, очевидно). В дългосрочен план по- е важно може би 2, плюс нещо от останалите.

# 592
Барем дойде един да ни разясни как да обичаме.
Как сме живели досега, не знам. Sunglasses

# 593
  • София
Качествено време заедно без секс? Пъзели ли ще редим?

# 594
Не как да, а как всъщност се случва, при 99% от хората, ако се случва. Всичко попада в някоя от тея 5 графи.

# 595
И аз мисля, че любовта на мъжа до голяма степен минава през стомаха. Да може една жена да готви наистина вкусно е много, много силен коз. И знам немалко случаи в които мъжа си намира любовница, но не се разделя с “готвещата”.

# 596
Е, то голяма награда – да не се разделя с теб и да те ползва за готвачка, а да спи с друга. Кошмар.

# 597
Качествено време заедно без секс? Пъзели ли ще редим?

След 50-60 год възраст, най-вероятно. Качественото време заедно е естествено нещо приятно и за двамата (или там и с деца). Защо се ходи на кафе или на заведение, само по себе си?

# 598
Карате ме да поствам основни неща:

5-те езика на любовта:
1 – Утвърдителни думи
2 – Качествено време заедно
3 – Получаване на подаръци
4 – Жестове на загриженост
5 – Физическа близост

Тука, номер 4 (след 5, очевидно). В дългосрочен план по- е важно може би 2, плюс нещо от останалите.
Тази книга съм я чела наполовина. Концепцията не е съвсем лишена от логика, но авторът много си противоречи и не е обективен. Малко налага поведенчески модели и ограничения, а не да описва естествени човешки поведения.

# 599
Ако ще е качествено само в секса що за връзка е това? Аз искам истински партньор, да ми е приятно с него навсякъде, да си говорим.
Аа хахя Ревокър, не съм разбрала, че си лъв, но си личи да. Никога не съм можела с друг лъв да се разбера, тронът е място за един. 😂

Общи условия

Активация на акаунт