Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 446
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 1 155
Според мен една покорна, смачкана, сдухана и ква беше още жена, би написала точно обратния по смисъл текст. Ама карай.
Че е ниско качество съчинение, съгласна съм, но идеята, смятам, е ясна. Аз достигнах късничко до тия прозрения, за жалост. Можех да си спестя маса драми. Но все пак достигнах.

# 1 156
Кви са тия фантасмагории дето ги цитирате? Аз да следвам някой?
Никогаш.  Мен ме следват.
Драми няма. Имам спокоен, подреден живот с ясни правила.
Драмите са за тия дето не знаят какво искат и как да го постигнат.

# 1 157
Ох, фейсбук творчеството с патетичните му паузи, декларации, болезненост и клишаци
Едно време всички знаехме каква боза е тоя начин на писане, но като гледам как се цитира наляво-надясно, взех да се притеснявам да не стане някакъв стил

# 1 158
Понякога и аз ползвам  клишета, но такива които се доближават до реалността и са приложими в живота. Нооо, такива фантасмагории, които обезличават , подтискат и дискриминират жените ,и нямат никаква достоверност,  откровенно ме разпалват.

# 1 159
Абе има истина в това gpt клише. Уви, много жени обаче точно с него обясняват безхаберието си, тоталната си липса на осведоменост, мисъл и смелост.

# 1 160
Баси тъпотията. Написана от сдухана, покорна женица, смачкана от мъжа си.
Това жена не може да го напише. Мъж е.
Като стана дума, чат джипитито от какъв пол е? Simple Smile
+1 Не е писано от жена.
Към "мъж" бих добавила сдухан, мързелив и смачкан от собствените си комплексите. Той не е лидер и си го знае. Толкова е мързелив, че не може и себе си да води в никаква посока. Покорна жена = жена, която хем да го осинови и да се грижи за него като за бебе, хем да го хвали.

Имам няколко такива познати. Повечето си останаха стари ергени, плямпането за покорство прогонва жените.
Единият се беше прикривал до бракуването, почнал да плямпа за покорството малко по-късно и набързо се разведе. И над 20 г. никоя друга не му се връзва. Май беше пускал тема дори тук.

# 1 161
Това сигурно го е писала онази с изцъклените очи.

# 1 162

И аз мисля, че е мъж. Сто процента някакъв "ред пилър".
Абсурд е да е написано от жена.

# 1 163
  • По света и у нас
Аз бях идеалната съпруга, която изпълва стаята с мир и любов. От тези дето обичат да глезят с кеф. Не съм се подиграла веднъж на “меча” на моя мъж, (каква смехотворна помпозна метафора само) .
Никога не съм обръщала очи над тъпизмите му. Той беше този с въртенето на очите. Той беше този с мрънкането що не съм си вдигала телефона. С подигравките на моите идеи и тн… господин умник дето не може да се примири, че можем да направим нещо предложено от мен. Трябваше да е излязло само от неговия мозък, тоест чуто от неговите приятели.
Изтощих се да общувам така, като че ли ме няма и чрез димни сигнали. Този тип брака, наистина не беше за мен.

Айде сега писача от ФБ, да попита чат ДжиПиТи какво ще правим когато една идеална съпруга се отврати от тъпотията на мъжа си и реши че брака не е з нея.

Да допусне като вариант , че проблема може пък да е в неумението на  льольовците да ВОДЯТ, да предвиждат ходове и варианти, да стигат до логични умозаключения.
В повечето случай жените не се съпротивляват на мъжа за да се самоизтъкват че са по- умни (това е присъщо на мъжете -  да се надцакват за спорта), жената се съпротивлява когато те вижда че си откровено ТЪП и си се запътил да си вкарваш автогол.

# 1 164
  • Обран бостан ;)

Ооо, не, не. Не е тъпотия и реакцията на всички тук го потвърждава. Ако беше, щяхте да махнете с ръка, но щом ви е настъпило по мазола - не е.

п.п. Няма значение мъж ли го е писал или жена. Истината няма пол и няма нужда от мнозинство. Wink

# 1 165
+1 Не е писано от жена.
Към "мъж" бих добавила сдухан, мързелив и смачкан от собствените си комплексите. Той не е лидер и си го знае. Толкова е мързелив, че не може и себе си да води в никаква посока. Покорна жена = жена, която хем да го осинови и да се грижи за него като за бебе, хем да го хвали.

Имам няколко такива познати. Повечето си останаха стари ергени, плямпането за покорство прогонва жените.
Единият се беше прикривал до бракуването, почнал да плямпа за покорството малко по-късно и набързо се разведе. И над 20 г. никоя друга не му се връзва. Май беше пускал тема дори тук.

Да бе, цял ферман описва колко е сдухан и смотан мъжът, ама жената трябва да трепери, че щял да я замени с друга, ако не е покорна? Откъде ще я намери тази другата? Накрая май си остават само мечтите за "развод или любовница"?

# 1 166
  • София
Аз съм бунтовник по душа и в същото време доста лек характер, с който лесно се живее. Това писание е сбъркано отвсякъде.
Аз търся мъж, който знае да ме води, но много рядко се намират такива.

# 1 167
  • SF
Аз имам лош опит с бързо заживяване заедно, тъй че не препоръчвам. Ако сега имам връзка, съм готова да се мотаме "у нас или у вас" поне 6 месеца, може и повече.

То така е и по-интересно.
А и влизайки в нечий дом, влизаш в живота му, в работния му ритъм, в навиците му.
Ами ако имам къде да живея, и той ако не е притиснат, нещо не ми се дава зор, вместо гаджета и носене на новите дрехи напред-назад, да ставаме семейство с всичките му задължения, които имат семейните един към друг.
По-лежерно ми е по-сладко.

# 1 168
Ако не сте разбрали защо текстът е мизерен, жалко за вас.
Нека спрем да се опияняваме от глупости.
Не слабоумните прилагателни ни пречупват първи.
Не клишетата.
Дори не болезнените измислици.
Кринджа започва с лексиконните описания на обречено страдание.
Тази тиха корозия на душата.
……
Sleepy
…..
Пак да кажа: няма “мъжко” и “женско” в човешката психика. Ако този цитат е верен за мъжете в брака, значи е 100% съответстващ и на жените в брака; разменим ли мъж с жена, трябва да остане напълно вярно.

That easy

# 1 169
  • Обран бостан ;)
Пак да кажа: няма “мъжко” и “женско” в човешката психика. Ако този цитат е верен за мъжете в брака, значи е 100% съответстващ и на жените в брака; разменим ли мъж с жена, трябва да остане напълно вярно.

That easy

Аз точно това направих и се получи.

Да бе, цял ферман описва колко е сдухан и смотан мъжът, ама жената трябва да трепери, че щял да я замени с друга, ако не е покорна? Откъде ще я намери тази другата? Накрая май си остават само мечтите за "развод или любовница"?

Това би звучало правдоподобно само ако си Ева (жената на Адам). Wink

Общи условия

Активация на акаунт