Или иска да ти саботира проектите или каквото там си сътворила или върху което се трудиш.
Ако има двама мъже в къщата е още по- зле - един от старото поколение и един от новото - жената се превръща в изцеден парцал и между чука и наковалнята.
Последния мъж с когото бях гадже, много добре виждаше, че се боря със зъби и нокти в съда да си възвърна децата и през цялото време ми предлагаше неща, които ако ги бях приела щяха да ме провалят - примерно да се заселя при него в неговия град, а не в града на децата. Това щеше да е самия провал на мисията ми. А той дава ли дава умни и добри съвети. Каква му е логиката - да ме направи негов сателит, и да нямам деца, а да се грижа за неговите, а моите все едно не съществуват.
Ей толкова ги е грижа тях за вас и вашето добро.
) - оставям го е да е главата, да си мисли, че води, а че аз взимам решенията е повече от ясно. То на практика е така - става моето, но без да се правя ни на бунтарка, нито да кряскам. Един вид, много често е сигурен, че това е негова идея, а всъщност е бил на баш обратната до вчера. И всички решения съм ги взимала аз. Ако взема да му го натяквам, какво ще спечеля.