Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 91 (м. юни и м. юли)

• 30 602
  • 900
  •   1
Отговори
# 870
Това, че са извън граници от желатин не значи непременно вреда.

# 871
Да, и аз щях да попитам. До какво реално води всъщност някъде казва ли се в тия медицински статии, освен до …извън норма на лабораторен показател.
Щото то и на мен холестеролът ми е двойно над горната граница почти, откак го изследвам, и досега според повечето медицински статии би следвало отдавна да съм се гътнала.

# 872
Никой тук не е препоръчвал да се приемат "прекомерни количества желатин". Аз лично съм скептична, че дори и такива количества ще сгъстяват чак толкова кръвта, ако има медицинско състояние, заради което тя не се коагулира достатъчно. Ако беше, щяха да предписват само витамин С и готово.🤔 Все едно човек със сгъстена кръв да разчита само на омега 3, чия и каквото там още беше, за да му се разрежда кръвта...За медицинските състояния си трябва медикамент и лечение според мен.

# 873
Е, ако наистина е засилено кръвосъсирването си стават бели. Питането ми беше понеже не помнех тогава някой показа ли линк към нещо публикувано. Ето и Шарпи казва че имало публикации, явно е срещала и тя.
И другото което би ми било интересно да прочета в тях е какви количества се считат за прекомерна употреба, подозирам че по-големички. Знаете си ме, цинична съм направо за такива неща. Стана по някое време дума и за кофеина, пък се оказа че се цитира проучване с дози дето и кон ще се гътне от тях а не нещо реалистично.
Не знам кога ще стигна и до това но ще търся да видя какво казват, щом има какво да се прочете, стана ми любопитно.

# 874
И при засилено кръворазреждане, и при засилено кръвосирване стават бели.✌️ Точно затова според мен в такива случаи (говоря за медицински състояния, не за леки отклонения в изследвания) не е достатъчно човек да разчита само на добавки, витамини, желатин.

# 875
Фитнес гривни обсъждахте преди време, ама не помня. Може ли всеки ползвател с по едно ревю от няколко реда, моля! Simple Smile

# 876
  • В центъра на моретата
Гущер, кое точно те интересува относно гривните? Аз съм с часовник, не с гривна и не бих го заменила с нищо засега поне. Има функционалностите, които са ми необходими. Ако нещо ми трябва - тегля го.

# 877
Мда, първо измисли гривна ли искаш или часовник, както и колко си склонен да платиш, че да почнеш да стесняваш вече избора.

# 878
Най-вече физическа активност ме интересува. Нито искам да говоря по него, нито да ми цъкат на ръката съобщения. И да си гледам час и дата. Хем да е точно, хем да не е сложно и претрупано, а па ако може и батерията да издържа десетина дни.

# 879
О, тогава и гривна става, на моята Ми Банд 9 батерията по няколко седмици кара. Хем доста от нотификациите съм пуснала и през нея, следенето на пулс и прочие с максимална честота и то, абе не е в икономичен режим никак.
Последната им е 10 де, не съм разглеждала отзиви колко има че е от скоро.
За мен приложението им е дразнещо, основно това виждам като недостатък, но това си е лично мнение.

# 880
Аз точно към десетката май клоня. Четох някакви ревюта, ама и те са идиотски. Така и не разбрах разпознава ли вид спорт или трябва да го цъкаш от приложението. Иначе сънят изобщо не ме брига. Аз сутрин си знам наспал ли съм се или не.

# 881
От самата гривна също ги има да се избират, но за автоматично разпознаване и аз не знам - за толкова време вече всички ме знаете че хич ме няма със спорта Grinning Като си купувах една от предишните ми, един приятел имаше същата. Голяма хвалба колко спорта щяла да разпознава, незнамсикакво... а той спортува по-малко и от мен. Години минаха и още никой от нас не е пробвал такъв режим Joy

# 882
Моята гривна ставаше само за едно - за светещ часовник.😂 Е, донякъде и пулса мереше. С крачките въобще не се справяше. За спортни активности не съм я пробвала въобще, защото с крачките беше супер неточна. А и също приложението нещо не ми допадна. С десятката вероятно има подобрения.

# 883
А каква беше твоята гривна?

# 884
Мисля, че 2. Но поне за крачките се надявах да върши работа, а то поне наполовина от реалните показваше.

Общи условия

Активация на акаунт