"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 22 169
  • 653
  •   1
Отговори
# 480
Със сигурност не препоръчвам да вземеш под внимание този тест. Направете утре кръвен ЧХГ или Sure check, но го гледайте в указаното време.

Също, да не звуча като някаква дуднеща, но да ви питам от кога правите опити. Питам, защото когато се започнат се разбъркват цикъл, продължителност и т.н. неща. Така че е нормално да има промени при активни опити. Освен това, за овулацията не разчитайте на приложения и догадки. Много малко жени имат овулация на точния ден и е по-добре да я следите с тестове. Успех ви пожелавам и дано скоро видите двете чертички! ☺
Правим опити от този месец реално. И то опити...е силно казано , решихме просто, че спираме да се пазим апък каквото стане, не сме вглабени в това, затова и не следим толкова усилено овулация на този етап. Просто акта съвпадна с въпросните дни около нея. Притесниха ме измененията, които споменах и затова реших да потърся съвет тук.

# 481
Аз лично освен при мен, съм чела и за други дами, при които има разместване в цикъла и т.н. промени. Най-вероятно е именно това, щом и АГ е потвърдил, че всичко е наред.

# 482
Аз лично освен при мен, съм чела и за други дами, при които има разместване в цикъла и т.н. промени. Най-вероятно е именно това, щом и АГ е потвърдил, че всичко е наред.
Каза, че на този етап не вижда бременност, което не значи, че на 100% отхвърля такава, понякога показвало по-късно и така. Но до момента (и преди съм правила тестове) за пръв път виждам такава черта. Аз също я смятам за изпарителна , но както е казано прекаленото четене в интернет не е помогнало на никой, хем си казвам че няма как след часове да отчете🤣🤣🤣 хем понеже някой е написал че изпарителните са сиви и започвам пак да се чудя

# 483
Теста изглежда много положителен Wink

Здравейте! Пиша тук за пръв път тъй като съм доста объркана.
Правихме опити този месец около оволацията ми(5.08). Не съм правила тест за овулация , а според приложението което използвам за следене на м.ц.
С редовен цикъл съм във всяко отношение от към дата, продължителност и всичко. Винаги, винаги ми е вървяло по 6-7 дни, като естествено на седмия вече са само зацапвания. Този път обаче ми дойде 2 дни по рано , т.е. на 19.08. , но продължи само 2 дни до реалната дата , на която го очаквах и спря. Остана много леко кафеникаво зацапване 2-3 дни и след това нищо. Посъветваха ме да си направя тест, който излезе 100% отрицателен. Никакви бледи линии и темподобни. Да, обаче на 27.08. пак имах прокървяване, минимално,  но факт. Имаше няколко капки на бельото и на салфетката. Реших, че ще ми дойде пак заради продължителността на уж приключилата менструация и сложих пак превръзката, но тя така и си остана чиста 😁 след тези капки - нито една повече. Ии така реших, че ще ходя на гинеколог. Ходих днес и при прегледа доктора ми каза, че бременност не се вижда както и никакви проблеми като кистичка или нещо друго , което би могло да даде такова отклонение,  но ме посъветва да си направя още един тест като се прибера,  ейтака за сигурност, с думите, че той най-вероятно ще е отрицателен. Така и направих, но още в самото начало имаше едно като сянка там където трябва да е втората черта ноо само като силует, без никакъв цвят и го приех за отрицателен и го прибрах, за да го изхвърля но сега , няколко часа по-късно го поглеждам и виждам, че има леко розовееща втора чертичка. ЗНАМ, ЧЕ РЕЗУЛТАТА НЕ СЕ ГЛЕДА СЛЕД ЧАСОВЕ. Но предния тест, за който споменах по-горе,  и двата са на шуърчек, дори и на следващата сутрин си беше отрицателен без никакви наченки на втора черта. Чувала съм също и, че изпарителните черти са сиви, безветни, а тази не е такава и просто искам мнение на някой с  подобен опит , според вас изпарителна ли е?
Притесненията ми са понеже съм активен пушач, работата ми не е лека ии ако трябва да изчакам следващия цикъл за да разбера, че има нещо , може да не ми е в плюс.

# 484

Правихме опити този месец около оволацията ми(5.08). Не съм правила тест за овулация , а според приложението което използвам за следене на м.ц.
С редовен цикъл съм във всяко отношение от към дата, продължителност и всичко. Винаги, винаги ми е вървяло по 6-7 дни, като естествено на седмия вече са само зацапвания. Този път обаче ми дойде 2 дни по рано , т.е. на 19.08. , но продължи само 2 дни до реалната дата , на която го очаквах и спря. Остана много леко кафеникаво зацапване 2-3 дни и след това нищо. Посъветваха ме да си направя тест, който излезе 100% отрицателен. Никакви бледи линии и темподобни. Да, обаче на 27.08. пак имах прокървяване, минимално,  но факт. Имаше няколко капки на бельото и на салфетката. Реших, че ще ми дойде пак заради продължителността на уж приключилата менструация и сложих пак превръзката, но тя така и си остана чиста 😁 след тези капки - нито една повече. Ии така реших, че ще ходя на гинеколог. Ходих днес и при прегледа доктора ми каза, че бременност не се вижда както и никакви проблеми като кистичка или нещо друго , което би могло да даде такова отклонение,  но ме посъветва да си направя още един тест като се прибера,  ейтака за сигурност, с думите, че той най-вероятно ще е отрицателен. Така и направих, но още в самото начало имаше едно като сянка там където трябва да е втората черта ноо само като силует, без никакъв цвят и го приех за отрицателен и го прибрах, за да го изхвърля но сега , няколко часа по-късно го поглеждам и виждам, че има леко розовееща втора чертичка. ЗНАМ, ЧЕ РЕЗУЛТАТА НЕ СЕ ГЛЕДА СЛЕД ЧАСОВЕ. Но предния тест, за който споменах по-горе,  и двата са на шуърчек, дори и на следващата сутрин си беше отрицателен без никакви наченки на втора черта. Чувала съм също и, че изпарителните черти са сиви, безветни, а тази не е такава и просто искам мнение на някой с  подобен опит , според вас изпарителна ли е?
Притесненията ми са понеже съм активен пушач, работата ми не е лека ии ако трябва да изчакам следващия цикъл за да разбера, че има нещо , може да не ми е в плюс.

Че изглежда, изглежда.... но дали е😅😅 тъй като както казах, чертата се е  появила след 5-те минути. Дори не знам кога. В началото имаше нещо като сянка там но без абсолютно никакъв цвят и се е оцветила в последствие, което не е нещо на което да се разчита.

# 485
Не съм чела ферманите, ама при съмнения си вземи нов тест, два, 10, отиди на кръвен…

Че изглежда, изглежда.... но дали е😅😅 тъй като както казах, чертата се е  появила след 5-те минути. Дори не знам кога. В началото имаше нещо като сянка там но без абсолютно никакъв цвят и се е оцветила в последствие, което не е нещо на което да се разчита.

# 486
аз бих казала нов тест(без престо), а най - добре кръвен с тези отклонения. Просто за ваше спокойствие.

# 487
Здравейте пиша тук за първи път и бих искала да чув мнението ви, за което ще съм много,много благодарна! Имам въпрос относно евентуална бременност. Последният ми цикъл беше този месец от 6.08 - 11.08, имам редовен цикъл 24/25 дни, не съм засичала ову с лентички разчитах на календара. Миналия месец правихме първия си опит, не беше успешен. Този месец правихме опит на 19.08срещу 20.08, ову ми се пада на 20.08(пак казвам по календар, не доказано). Имам два дни до цикъл , но съм нетърпелива и направих два теста тази сутрин. Единия на belivepro другия лентичка от обикновените( не направих на шуърчек, защото знам че отчита на 1 ден закъснение). Не знам дали да се радвам или да не избързвам. Качвам снимка и бих искала малко съдействие.😥

# 488
  • Телиш/Плевен
Yoanna.P, положителни са. Честито! Heart

# 489
Аз скоро по-положителни тестове не съм виждала Grinning

# 490
Щом цикъла ви идва на 24-25 дена, то вече сте с ден-два закъснение. Положителни са.

# 491
  • София
Здравейте, дами! Да хвърлим боб и на моя случай!😅
ПРМ 7.08, предполагаема О (усетих я) 23.08. Събота и неделя (30-31.08) имах супер силни предменструални болки и главоболие. Викам,може да е имплантация! Сутринта направих един високочувствителен тест с първа урина - и помен нямаше от 2ра черта. Днес предменструалнитс са много леки. Трябваше ли теста да засече ако наистина е имало имплантация уикенда?
Ясно,че след 2-3 дена ще повторя теста ама дайте по един глас какъв ще е развоят според вас!😅 Ще се отчета после да видим кой е познал.

# 492
Имплантацията не е болезнена и не се усеща. Овулация може и да се усети, но е възможно да има болки преди нея, на мен ми се е случвало

# 493
  • София
Не мога да се съглася с това. Имам 3 бременности - два с имлантационно кървене и една с много силни болки, при които бях сигурна че ще ми дойде. По принцип имам чувствителна матка (ако има такъв термин) и болезнен цикъл.

# 494
Аз също този месец около периода на ОВУ си усетих - болеше ме, както и ЦС. После след около 12 дена имах розово зацапване еднократно, но не е било за жалост имплантационно. Днес ме “навести” гостенката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт