"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 21 415
  • 636
  •   2
Отговори
# 570
  • София
За мен е положителен. Повторете утре пак! Стискам палци!

# 571
И според мен е положителен

# 572
Здравейте! Последният ми цикъл беше на 18.08. На 30.08 ми беше овулацията, засякох я с тест. На 29 беше положителен и вече на 30 отрицателен. Така, че се предполага, че е била тогава. Всичко си продължи нормално като всеки нормален месец. Но на 5 дни преди цикъл започнах да имам леки болки като при пмс, което не е много нормално за мен. На следващия ден вече гърдите ми започнаха да бъдат адски болезнени. При мен започват да болят след ову и 2,3 дни преди цикъл вече болката намалява и си ми идва. Но сега, както бяха поспряли да болят, болката се върна тройна. Имам 1,2 дни до цикъл. Идва си ми на 27/28 ден. Имало ли е някоя от вас с подобни разлики в цикъла и все пак да не е бременна. Защото имам някаква малка надежда, но вече гледам да не се пренавивам. Ще ми е интересно да чуя историите ви!☺
За тестове мисля да си изчакам закъснение, да не се подлъжа.

# 573

Според вас този тест положителен ли се смята? Снимката е направена 4 минути след като е направен. Със закъснение на цикъла 4 дена.

Честито! Според мен е положителен. Моят беше доста по-блед Wink

# 574
Скрит текст:
Здравейте! Последният ми цикъл беше на 18.08. На 30.08 ми беше овулацията, засякох я с тест. На 29 беше положителен и вече на 30 отрицателен. Така, че се предполага, че е била тогава. Всичко си продължи нормално като всеки нормален месец. Но на 5 дни преди цикъл започнах да имам леки болки като при пмс, което не е много нормално за мен. На следващия ден вече гърдите ми започнаха да бъдат адски болезнени. При мен започват да болят след ову и 2,3 дни преди цикъл вече болката намалява и си ми идва. Но сега, както бяха поспряли да болят, болката се върна тройна. Имам 1,2 дни до цикъл. Идва си ми на 27/28 ден. Имало ли е някоя от вас с подобни разлики в цикъла и все пак да не е бременна. Защото имам някаква малка надежда, но вече гледам да не се пренавивам. Ще ми е интересно да чуя историите ви!☺
За тестове мисля да си изчакам закъснение, да не се подлъжа.

Засякох си ову с лентички по същия начин, нямах никакви симптоми за цикъл и накрая се оказах бременна с овулация 2 седмици по-късно от засечената с лентички... От този случай нататък за мен лентичките са абсолютно неверни...

# 575
Ами аз за първи път ги ползвам, защото досега 6,7 месеца без да я следя с нищо не ни се получаваше. Аз я усещам, но не мога точно по симптомите да преценя идва ли, тука ли е, минала ли е😅 Освен по гърдите, защото когато мине овуто и започне да се покачва прогестерона, веднага ме почват гърдите. Не са най-надеждния начин, но са си нещо. Ако не стане и така ще ходя на фоликуметрия

# 576
И аз 1 път ги ползвах и не бих повече

# 577
Ами доста момичета тук във форума ми ги препоръчаха и реших да пробвам. Дано да имам техния късмет ☺

# 578
Според вас има или няма

# 579
Тестовете са доста изсъхнали! Според мен или няма бременност или сте ги направели твърде рано.

# 580
Тестовете са невалидни.

# 581
Тестовете са доста изсъхнали! Според мен или няма бременност или сте ги направели твърде рано.

Направениса доста раноо

# 582
Здравейте. Не засичам овулации, нито пък менструации, защото ми варират между 1-5 дни, не ми е точна менструацията на конкретен ден. В момента съм 2-3 дни преди менструация, тази сутрин си направих от любопитство домашен тест като излезнаха две черти, втората се вижда, но пък не е ярка като първата. Разбира се възможно е, понеже не се пазя с човекът до мен, но пък интересно нямам някакви усещания, а напротив всички симптоми като за предстоящ цикъл и ми е странно, защото са ми малко пък по-засилени, някой знае ли дали това е нормално? Смятам до седмица да направя и кръвен и ако се потвърди евентуално, кога е добре да се мине и през гинеколог?

# 583
Няма сигурни симптоми, за огромна наша жалост 😅 Аз от както правя опити, всеки месец имам по някой нов в списъка, така че не им се вглеждай. Щом имаш две чертички си пусни кръвен и след 48 часа още един. И някоя друга дама може да ти кажа над какви стойности се ходеше вече при АГ, защото не си ги спомням с точност и да не те подведа. Дано да е това, което искаш☺

# 584
Всички симптоми са сходни с предменструалните, освен ако в допълнение няма отпадналост, гадене и доста по болезнени гърди. Щом си с 2-3 дни преди цикъл, най рано може при АГ след 10 тия ден от закъснението.

Общи условия

Активация на акаунт