"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 23 517
  • 706
  •   5
Отговори
# 690
Положителен.

# 691
Аз виждам черта Simple Smile

# 692
Момичета,имали ли сте такъв тест за бременност? Невалиден ли е или просто отрицателен?

# 693
Момичета,имали ли сте такъв тест за бременност? Невалиден ли е или просто отрицателен? Положителен е,не знам как чакате та не си вземете още едни,но на друга марка

# 694
Отрицателен е.

# 695
Момичета,имали ли сте такъв тест за бременност? Невалиден ли е или просто отрицателен? Положителен е,не знам как чакате та не си вземете още едни,но на друга марка

Просто е 9 дни след последния полов акт и реших да изчакам още 3-4 дни и тогава. Иначе излезе веднага,но едва ли е положителен щом е настрани.

# 696
Здравейте дами, от нетърпение си купих преди малко тест и взе, че е положителен на втори ден закъснение, та утре направо ще отида на кръвен тест и ще видя какво ще стане, стискайте ми палци, мъжа ми видя, но му казах да не бърза да се радва понеже имам една биохимична преди 2 години от стрес, та не искам да бързаме с радостите. Искам само да ми кажете дали да си самоназнача фолиева киселина, ако излезе добър резултат от кръвния след това какво да правя, да зв. на гинеколога си да му кажа за положителните тестове или да чакам седмица две и тогава да му кажа и да ида направо на преглед,нищо не знам не съм запозната за пръв път ми е, много ще съм благодарна за помощта Ви!

# 697
Честито! Хубаво е да пиете фолиева киселина още преди да забременеете, така че започвайте я - в метилирана форма, примерно Неофолик мета. На преглед поне след 10 дена закъснение Simple Smile

# 698
Честито! Хубаво е да пиете фолиева киселина още преди да забременеете, така че започвайте я - в метилирана форма, примерно Неофолик мета. На преглед поне след 10 дена закъснение Simple Smile
Много благодаря🥰искам да прикача и снимка на тестовете да кажете, но мисля че са положителни едва ли греша. Първият е от преди час (веднага се появи втората черта), а вторият е от преди малко ей така от нетърпение и пак веднага се появи чертата.

# 699
Положителни са, да. След 10 дни на лекар и така Simple Smile

# 700
Положителни са си

# 701

Просто е 9 дни след последния полов акт и реших да изчакам още 3-4 дни и тогава. Иначе излезе веднага,но едва ли е положителен щом е настрани.
положителен е

# 702
Здравейте дами, от нетърпение си купих преди малко тест и взе, че е положителен на втори ден закъснение, та утре направо ще отида на кръвен тест и ще видя какво ще стане, стискайте ми палци, мъжа ми видя, но му казах да не бърза да се радва понеже имам една биохимична преди 2 години от стрес, та не искам да бързаме с радостите. Искам само да ми кажете дали да си самоназнача фолиева киселина, ако излезе добър резултат от кръвния след това какво да правя, да зв. на гинеколога си да му кажа за положителните тестове или да чакам седмица две и тогава да му кажа и да ида направо на преглед,нищо не знам не съм запозната за пръв път ми е, много ще съм благодарна за помощта Ви!

Аз си самоназначих неофолик мета веднага след положителен тест и след 15 дни като бях на лекар ми каза добре, като споменах. Моите втори черти бяха доста по-червени и не знам защо той ме пита няколко пъти дали доближават цвета на контролната линия.

# 703
Правя тестове от 3 години , много добре знам за съжаление как изглежда размазан реактив. Все тая какво е, не може да се хвърлят такива отговори без да се мисли.

# 704
Ами то си личи от км, че тестът е невалиден, но не знам защо така се подлъгваме... Отделно по това, което момичето е написало, тестът е направен преди закъснение и какво ли още не...

Общи условия

Активация на акаунт