"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 24 269
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Резултатите от теста се отчитат във времевия прозорец, указан на опаковката. В този случай е отчетен много по-късно и става дума за изпарителна линия. Успех занапред! Simple Smile

Направих още един
Явно нещо тези Лейди тест са ги развалили
Понеже преди тях съм ползвала и никога не са давали изпарителни колкото и да съм ги гледала дори и след часове

# 721
Правете снимката на светлина.
Има ли закъснение, чертите са едвам забелижими, може да пробваш с друг тест или да изчакаш 1-2 дни и пак да си направиш.

# 722
Нямам закъснение все още
Но пък защо на всичките тестове които направих  го има
Явно са изпарителни

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 14:44 от Stefani5679

# 723
Може би защото е рано за тестване, както казах направи след два дни, ако излязат по видими черти ще признак на бременност.

# 724
Здравейте, днес ми излезе кръвния тест. Какво ще кажете?

# 725
Много положителен.

# 726
Здравейте искам да попитам при цикъл на 25 дни и овулация непосредствено веднага след цикъл кога може да направя кръвен тест или домашен !!

# 727
Здравейте искам да попитам при цикъл на 25 дни и овулация непосредствено веднага след цикъл кога може да направя кръвен тест или домашен !!

Не се прави тест преди цикъл а след овулация, най-рано от 8ят ден до 14ден.

# 728
Ако се предположи, че имплантацията е започнала най-рано 6 DPO (ден след овулация) то ЧХГ ще навлезе в кръвта до 8 DPO и евентуално уринарен с чувствителност 10 единици, най-сигурно кръвен, ще покажат.
Приемете, че липсата на цикъл е най-сигурния признак. При рано тестване и късна имплантация, може да покаже “-“ при наличие на бременност.
Ако овулацията не е доказана само гадаем и е безсмислено да се обсъждат предположения.

[/b][/b]

# 729
Теста е правен 5 дена преди Мц
И втората черта се появи още на 2-3 Мин
Притеснява ме че е много тънка и бледа и че след като изсъхна теста не се вижда толкова добре както в началото
Снимките са направени след изтеклото време
Пак ли са изпарителните черти на Лейди

# 730
Засега изглежда да са положителни, макар и много бледа втора черта, все пак се вижда. Би трябвало да има насищане в следващите дни.

# 731
Здравейте следих овулацията с лентички и ми беше на 22ти ден от МЦ.
Днес ми е 13 ти ден след овулацията и направих кръвен според вас не е ли е нисък.

Общи условия

Активация на акаунт