Как да върна спокойствието в семейството си?

• 5 806
  • 94
  •   1
Отговори
# 45
Аз разбрах, че и с тъста се карал.

# 46
Взела си авторката пухчо, събул си обувките и обул домашните чехлички.
Сравнява успешността на сестра си с тази на мъжа си. Защо не с нейната собствена?

# 47
Дали пък са нямали някаква афера съпругът и сестрата? Щото пък чак толкова да се ненавиждат ми е супер странно. Какво делят? По- скоро крият мръсни тайни.

# 48
Не е нужно да делят нещо. Достатъчно е булгарише мачо да срещне столичанка в повече и рязко го свива стомахчето.

# 49
Не е нужно да делят нещо. Достатъчно е булгарише мачо да срещне столичанка в повече и рязко го свива стомахчето.

Тоз пък и той "мачо" - заврян зет. Минал покрай мачо.

# 50
А дали не е възможно сестрата да има надменно и пренебрежително отношение ие и това да е проблемът.

# 51
Възможно е, има такива случаи. Понякога са и логично обусловени. Въпросът е, че нищо не може да помогне в ситуацията. Някой тържествено да обещае, че от утре ще си промени ако не отношението, то поведението спрямо някого, когото презира.
Някои роднини искрено не се харесват, но доброто възпитание и обноски тушират конфликти.
Тук нещо липсва.

# 52
Нещо липсва наистина като информация. В къща която доколкото разбирам си е две отделни жилища, в едното си идва сестрата на гости и настават драми и в двете задето е посетила родителите си?
Не могат ли всеки да си кара работата в неговото и да не се събират, като не се харесват? И аз не всичките си съседи харесвам,  а сигурно и вие така?

# 53
Нещо липсва наистина като информация. В къща която доколкото разбирам си е две отделни жилища, в едното си идва сестрата на гости и настават драми и в двете задето е посетила родителите си?
Не могат ли всеки да си кара работата в неговото и да не се събират, като не се харесват? И аз не всичките си съседи харесвам,  а сигурно и вие така?

И аз мисля, че майката ги кара да се събират защото са роднини.
Ако не живееха при техните никой нямаше да ги кара да се събират с неприятни за тях хора.

# 54
Е стига де, ако знае че са скарани и ще ги събира зорлем ли? И ще са сърдити едни на други и на себе си, но не и на нея?

# 55
Е стига де, ако знае че са скарани и ще ги събира зорлем ли? И ще са сърдити едни на други и на себе си, но не и на нея?

Напълно възможно е. Всякакви хора има.
И мен навремето ме събираха с една братовчедка, с която се мразихме защото сме били роднини.
От повече от 20 години не съм я виждала и чувала.
Ама кой знае дали издевателствата нямаше да продължат, ако си бях останала в бащината къща.

# 56
  • Melmak
Да, има такива хора! И в началото моите родини мислеха, че като мине време с брат ми ще се помирим. Няма как да стане, сега се отказаха, но ние сме смъртно скарани.
Надявам се ситуацията на авторката да не е такава и да има шанс за нормални отношения със сестра си.

# 57
Смъртно скарани...? Чак пък толкова? Кому е нужно?

# 58
  • Melmak
Смъртно скарани...? Чак пък толкова? Кому е нужно?

Ами това е положението. Поне при мен, но то не е обект на темата. За съжаление с поведението на моя брат няма оправия. Заплахи, заграбване на наследство, лъжи, изнудване. Нито искам да го чувам, нито да го виждам. Разбирам, че при авторката ситуацивта не е такава, ако могат да имат нормални отношения, дори да не са супер близки, най-добре.

# 59
Когато мъж завре жена си да търпи роднините му, а тя иска да се отделят, знаете какво пишем. В случая жената е завряла мъжа, той има желание за отделно жилище, на нея й е добре.
Това са негативите от пестене на пари за друго жилище.

Общи условия

Активация на акаунт