Бебешка кухня на морето

• 895
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, мами! Тази година сме се спряли на Созопол, но се чудя за моя господин (1г), дали няма да е по- добре да търся детска кухня. Запознати ли сте дали има в Созопол и ако някоя мама има отзив ще е чудесно.🤗

# 1
  • Телиш/Плевен
Мисля, че в тази тема някой би могъл да отговори на въпроса.

# 2
  • София/Севлиево
Аз до 2-годишна възраст и на двете деца тръгвах с пюретата(пр.почиваме 10 дни,вземам 30 бурканчета и като свършат купувам още)Точно на Созопол почивахме, когато малкия бе на 10 месечна възраст.Не бих рискувала заради водата,с която се готви-има разлика между тази,с която се готви в един и друг град.

# 3
И аз бих взела пюрета и каши. Иначе мисля, че Ян Бибиян имаха доставки по морето.

# 4
Не бих рискувала с местна детска кухня, и то посред лято.
Разчитайте на бурканчета или гответе Вие с бутилирана вода.

# 5
Не бих рискувала с местна детска кухня, и то посред лято.
Разчитайте на бурканчета или гответе Вие с бутилирана вода.
Може би ще се ориентирам към готвене. Бурканчетата не го засищат, а той е доста активно дете. Мислех, че е по- добрият вариянт да взема от тяхната кухня, но всички коментари са красноречиви😄😄😄. Първо бебе ми е и не знам още как да процедирам при почивка.

# 6
Предвид горещините и според мен хигиена, на която не бих разчитала, бих готвила.
Вярно, ваканция и готвене не е много съвместимо, но предпочитам така, отколкото ентеровирус или хранително натравяне.
Първото море носех бурканчета - готови менюта хип, семпер и Нестле алете,  купувах и десерти хип, бейбивита. Сега нямам идея какво се предлага, това давах аз.
Ползвах изцяло бутилирана вода за формулата му, дори и за миенето на зъбите.
За толкова години не е хващал никакви вируси по нашето море, а беше много кекав откъм вируси.

# 7
  • София/Севлиево
Пюретата са същите(има и някои други)...
Писала съм примерно меню на малкия в един тефтер.Ето за един ден
Към 8-попара-сухар,масло, сирене, бутилирана вода
Към 10- АМ
Към 12-месно-зеленчуково пюре+сухар
Към 16-кисело мляко с бисквити
Към 19-месно-зеленчуково пюре
Към 20:30-АМ
Това за бебе около годината.Той тръгна на кухня на 1 година, защото тогава приключих с основното захранване (последно вкарах глутен и яйца защото батко му не ги понасяше и ме бе страх ,че и при малкия ще е тъй,сухарите ни бяха без глутен).Като цяло и с двамата не съм имала проблеми от рода на стомашни разстройства по време на почивка (но пък съм ги разболявала от други неща,малкия след второто море август миналата година се прибра с едностранна пневмония Sad   )

Общи условия

Активация на акаунт