Приятелката ми няма плосък корем - и съм влюбен в този факт

• 4 756
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
Тва е реален пример, не знам що го определяш като крайност. Можеше да се оженя за нея и да ми дойде това до главата. Естествено никога не бих оставил жената, която обичам като надебелее, ама ако редовно ми прави драми за глупости, примерно че съм погледнал някоя слаба и хубава или ми резне секса щото няма либидо и не се харесва, тогава вече не знам как биха се развили отношенията

# 76
Всеки има право на предпочитания.
Както има мъже, които харесват или не им пречат дебели жени, така и обратното.
До човек е. Лично аз не харесвам дебели жени и мъже, и не бих била с дебел мъж. Има вече много съвременни варианти да поддържаш тялото си във форма. Дори и с определени заболявания. Така че - това не е оправдание.

# 77
Имаше в Щатите някакъв - намерил си дебела жена, ама по американски дебела. ...
Сетих се за предаването "Моето 300-килограмово тяло" по ТЛС - забелязах, че всички дебели хора бяха обвързани и прилична част от тях бяха обвързани след като бяха станали по 300 кила и почти неподвижни. Тамън да свалят малко и партньорите им очевадно ги саботираха и им носеха бургери, понички и т.н. Лекарите дори им правеха намеци, че връзката им оказва лошо влияние.

В случая не знам каква е целта на темата, но е изключително неприятно да не харесваш нещо у себе си и някой постоянно да ти обяснява, че на него му харесва. Всеки има свободата да харесва или не харесва тялото си, все пак тялото му не е правено за другия.
Ок, приятелката е комплексирана на тема корем, ок, не е дебела, ок, на теб така си ти харесва и си й го казал вече. Ама то теми, поеми, дисертации на тема кореми... Това е също толкова токсично "позитивно", колкото и да й натякваш, че трябва да свали 2,678 кг.

# 78
Може би авторът просто иска приятелката му да е анатомично... правилна,  органи, резервни части по съответните им места и т.н...
Ами такава ми е структурата пък и аз съм мноого слаба, къде да се наврат всичките ми органи? 😄

# 79
О, аз не съм, ок. 😀

# 80
Не знам жената на автгора колко е фиксирана във въображаемия проблем (и корем), но авторът очевидно е, то S и XS, то разпределение на мазнини, а накрая и възхвала на някакъв модел роклА.

Доста плашещо.

# 81
Да авторе/ке , това е проблем и то сериозен. Просто има някъде нещо друго , което не и е наред и си го изкарва на нещото , което може да контролира -тялото. 4-5 кила в главата и са огромен проблем. Това обаче крие други дефицити и проблеми . Най -добре да се потърси консултация с терапевт

# 82
  • Варна
Малиии, да чукна на дърво!
Представям си как отивам на психолог, защото съм 4 кг отгоре!
Ама знае ли човек!

# 83
  • София
Аз бях така - ако нещата се скофтят въобще, аз тръгвам да пазя диета. Май пак го правя...
И после намирам някое джелато и всичко отива на кино...

Общи условия

Активация на акаунт