Приятелката ми няма плосък корем - и съм влюбен в този факт

• 4 758
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
Тя е 170 см и тежи 55 килограма. Те е ПОДНОРМЕНА!
Колко да се втали? Да се анорексичи?

# 46
Проблема е в нея и нейните родители.

# 47
Явно е някаква кльоща, която не се храни и не тренира, затова е толкова малко кг на тази височина, но има корем или е измислен някакъв корем, не знам. Звучи писано от комплексирана жена, която иска да си оправи самочувствието. Мъжете харесват женствени форми, да.

# 48
Много грозно изказване.

# 49
Аз тренирам редовно, движа се, храня се правилно, но плосък корем с плочки нямам, откакто съм в пубертета. Пак е равен, но не е тепсия. Няма да обвинявам природата и гена, предполагам с по-малък процент мазнини в тялото ще стане плосък, но това означава дисциплина, режим, лишения, по-сериозни тренировки, а не смятам да ставам бодибилдър. Общо взето хубавото тяло е здравото тяло с нормален BMI. Всичко останало е за професионалистите, демек ако иска някой да се фиксирам толкова, ще трябва да плаща здраво.

# 50
Идеалното тяло е секси колкото и пластмасовото. "Дефектите" са естественото, съвършенството е изкуствено и стерилно.

# 51
Мацка,
понеже както и другите правилно са предположили и аз мисля, че е по-вероятно да си мацка, отколкото приятеля на мацката, ти казвам с най-добри намерения да се позамислиш дали наистина нямаш някакво хранително разстройство… защото, ако притесненията ти за едно миниатюрно коремче са реални, този начин на вторачване в тялото и цялото описание на темата ти е доста притеснително и говори за някакъв вид хранително разстройство, казвам го от личен опит.
 Освен това, ръст 170 на 55кг., ти сериозно ли? Когато бях в разгара на моето хранително разстройство бях 53кг. на същия ръст и определено си личеше, че имам някакво такова.
Ако все пак нямаш хранително разстройство, което ти пожелавам(и темата е рална), замисли се как ще изглежда корема ти след две деца и бъди благодарна за този, който имаш сега😊всичко е преходно

# 52
Следващия път като видя жена с плосък корем, ще и предложа хапче против разстройство. Няма начин да не я впечатля.
Ако пък не е плосък - може да предложа нещо за запек или газове.
В края на краищата - за това е този форум - да си помагаме.

# 53
Като чета такива теми, разбирам защо избягвам повечето хора🙄

# 54
Мъжът ми обожава по - едрото ми дупе и неплоския ми корем. 173 съм висока на 65 кг. Когагато отслабна с 5 например и се харесвам много, той ми казва: “Ох миличка, ребрата ти се броят“ Но аз си се харесвам и на 65 и така всички сме доволни Simple Smile

# 55
Има нещо доста сбъркано във влюбването в някакъв физически детайл. Разбирам, че има фетиши всякакви, но това не е влюбване, а нагон. Демек влюбеният Шекспир ще отлети, когато не му вдигаш самолета. Мерси от такава любов.

# 56
  • Варна
Да предположим, че темата не е пързалка!
Родителите на момичето са за бой, че ѝ насаждат комплекси.
Уж всички искат слабо тяло, пък май повечето мъже харесват женското тяло да е с извивки.
Жалко, че при мен това тяло дойде чак след 40-те. Е, имам си и коремче, ама и всичко останало. Само за пример ще дам, че на 24 години бях 44 кг. Ръст 167.
Симпатяга, ама сухичка. Пък чак през последните години станах по-сочна и много ми харесва така.
Вярно някои, като на автора приятелката, прекалено се вторачват в кг и да изглеждат слаботелесни.

# 57
  • София
Различните хора харесват различни неща. Стига вече тоя зор да се наложи единен стандарт. Авторът пък явно си има някакъв фетиш. Да се радва, че си е намерил жена, която го задоволява, стига темата да не е просто негова фантазия.

# 58
Ще разочаровам някои от вас, защото:

1. Не съм момиче под прикритие, правещо ''пързалки''. Аз съм приятелят ѝ и първоначалният план беше да събера мнения и опит от други хора, с които евентуално да я накарам да се почувства по-добре за себе си. Благодаря на някои от вас, показах ѝ темата и ѝ стана забавно и дори го намери за сладко. Радвам се също, че мъжката аудитория ме разбира, както и предположих.
2. Не, нямам конкретен фетиш към ''дебели жени''. Ако имах, нямаше от няколко години да съм с 55кг момиче, което носи предимно S, а някои дрехи са ѝ дори XS. Просто тя има свойството да задържа мазнини на определени места, като гърди, ханш, бедра и корем, без да губи финост и женственост на други места, като талия, ръце, глезени и китки. И именно това ми харесва и мога да си представя, че ще продължава да ми харесва, дори да е 60-65кг, просто защото мога да предскажа пропорциите ѝ.

Реално, всички сме подвластни на гените си, без значение от пола. Както има мъже, които с минимални усилия правят мускули и изглеждат добре, то други трябва да се полагат на стриктни режими и лишения, за да постигнат сходен ефект. Така е и относно женските тела - има телосложения, които допълнителните килограми (до време, разбира се) ги правят още по-красиви и женствени, а други изискват много повече поддръжка, за да изглеждат добре. Но в края на краищата ''добре'' и ''красота'' са крайно субективни понятия.

P.S, - откъде знам за Skims? Просто този тип подчертаваща дреха изключително много привлича мъжкото око. Няма друго по-любимо парче плат, което да обичам да виждам върху нея.

# 59
Ако наистина я харесваш, ще я харесваш дори и да е над 80 килограма.

Общи условия

Активация на акаунт