Приятелката ми няма плосък корем - и съм влюбен в този факт

• 4 788
  • 83
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Не е възможно български мъж да знае какво е Скимс!

# 16
И аз не знам, какви са тия рокли

Това всичкото е толкова нелепо и глупаво, че нищо чудно да е истина.  Има такива хора без работа (и мозък),  втренчени в телОто си и обсъждащи вида на  околните. Странното е само, че родителите, които на всичкото отгоре били по-възрастни,  водят парада на глупостта.

# 17
Стереотипите ви за мъже с нищо не отстъпват на мъжките за жени. Винаги има шанс някоя тема да е тролска, но спокойно може и на автора това да си му е в главата съвсем искрено.
Ако е така - нищо ти няма, естественото е къде по-хубаво от някакъв изфотошопен идеал. Виж, на нея май не ѝ стига само твоето обожание.

# 18
Важното е да има сиски.
За какво и е плосък корем, няма да глади на него.

# 19
Той, ако харесва по- обемни жени, защо си е избрал момичето за гадже. И сега иска да и внуши, че ще я обожава повече дебела. Че и я насърчава да си показва "дефектите" вкъщи, за да им се радва.
 Извратено е това

# 20
Аз съм жена, идея си нямам каква е тази рокля. Може ли някой да ме просветли?

# 21
Ако е моят мъж и нося такъв тип рокля ще знае какво е, защото странно, но слуша какво му говоря 😅 а аз много често си разсъждавам на глас или показвам разни женски неща, които съм си харесала, също ходя и с него на шопинг, за да ми даде мнение за дрехите.
Иначе е странна темата.
Но донякъде разбирам, защото аз самата имах насадени комплекси - само че за обратното - за нашите аз бях ‘нездравата’ в семейството, защото винаги съм била слаба, каквото и колкото и да ям.
Майка ми пък се опитваше да избива комплекси свързани с гърдите ми - понеже като млада също като мен не е била надарена.
Съвсем възможно е да има такива родители.. за щастие баща ми цял живот се мъчи да ме учи да се харесвам и обичам каквато съм и едва последната година започнах да си възприемам частите от мен, които са ме комплексирали, като нещо хубаво.

# 22
Той, ако харесва по- обемни жени, защо си е избрал момичето за гадже. И сега иска да и внуши, че ще я обожава повече дебела. Че и я насърчава да си показва "дефектите" вкъщи, за да им се радва.
 Извратено е това

Точно! Като някакъв фетиш към коремите ми звучи да има авторът. В такъв случай да си намери дебела жена и готово.
Аз живея от 20 години в англоговоряща страна и не знам какво е рокля скимс. Досещам се, че ще е по тялото, но никой тук не им казва скимс на тези рокли.

# 23
Плътно прилепнала по тялото рокля, марката на Ким Кардашиян - Skims. В неутрален цвят, от разтеглив материал, подчертаваща фигурата. Като има за всякакъв тип фигура.

Нещата, които питам чат джипити-то по нощите...

# 24
Скимс е марка на една от Кардашианките. Тип спандекс, ластични дрехи, гащи и т.н., които ти прибират всичко излишно.
Имам приятелки, които са много слаби, но винаги намират кусури в себе си. Имам и други, по-закръглени, които се харесват и излъчват увереност. Всичко опира до вътрешната нагласа и самочувствието, не толкова до външния вид. Ако момичето няма самочувствие, трябва да работи върху приемането на себе си — нещо, което явно е накърнено още от възпитанието и отношението на родителите. Каквото и да й казват околните или партньорът, няма да има ефект, ако тя самата не промени отношението си към себе си.

# 25
Смятай какъв корем ще са има жена, висока 170 и тежаща 55 кг. В някоя тема последно време някой беше писал....ейййй, какви теми имаше едно време, тя не ме обича, аз обаче много, драма, екшън, тука Ода за корема 😁😁

# 26
Какво да кажа, не можах да го изчета това. Но да описвам моите преживявания кой какво ми е харесвал и какво не - никакъв смисъл не виждам. Който не ме харесва, няма вкус, така знам аз.

# 27
Що за тема ?!
Какво искаш да ни кажеш с този ферман?
Всеки има различно разбиране кое е красиво и кое не .

# 28
Плътно прилепнала по тялото рокля, марката на Ким Кардашиян - Skims. В неутрален цвят, от разтеглив материал, подчертаваща фигурата. Като има за всякакъв тип фигура.

Нещата, които питам чат джипити-то по нощите...
Само да ти кажа от такива като нас пропищяха! 🤣

И аз го питам странности😆

А за корема, най-вероятно се притеснява от извивката, която се получава, когато облече нещо прилепнало. Аз преди също се чудех - как при мен изглежда издуто, пък при други жени е супер плоско? Ами такава ми е структурата пък и аз съм мноого слаба, къде да се наврат всичките ми органи? 😄
Щом не са мазнини значи всичко е наред и няма какво да я притеснява. Ако иска да ходи на фитнес или пилатес и тн, ще й помогне да изгради хубава преса.
А моят корем даже се издува като балон, дори и без да имам мазнини - вследствие на разни неща, които само мога да предполагам..
и постоянно се сравнявах и аз с другите жени, те как са плоски в корема и като хапнат викат Издух се, пък не си личи изобщо..
А аз ако пия една чаша вода и ставах като балон.. ама каквото такова. 😅

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 09:17 от Азара.

# 29
  • София
Чатката ми е лична приятелка и мога да я питам каквото желая.
Що се отнася до корема - преди 10 г се тюхках, че съм 57 кг на ръст 169 и имам коремче. Мамасита ми даваше акъл да тренирам, че съм дебела.
В момента съм 67 кг и наистина имам корем, имам и други извивки, имам и самочувствие, абе всичко си имам!

Общи условия

Активация на акаунт