Отхвърлиха ме изведнъж.

• 4 839
  • 91
  •   1
Отговори
# 15
Малко звучи на изтъркан сценарии за любовен филм, но преди година започнах да се влошавам здравословно. Бях в болница и се запознах с много добър и хубав човек там- лекар. След като ме изписаха, продължихме да излизаме и да си говорим за всякакви неща. Всичко беше ок. Наскоро му казах, че го харесвам и той каза, че ме харесва също. Само, че когато разбра за годините ми,той се отдръпна. Sad Не ни е чак толкова голяма разликата - 10 г. Каза, че не може да се възползва от някой толкова малък . Знам, че нищо не мога да направя, но се чувствам кофти. Всичко вървеше ок. Не знам и аз. Естествено няма да се натягам там и такива, но просто ми е тъпо, че всичко се срина, когато си казах годините.

Знам, че няма кой да ми помогне тук, но просто споделям да ми олекне. От друга страна имам припадъци и може би това го е натоварило, не знам.

Не са те отхвърлили изведнъж, а по-скоро ти отхвърляш себе си, и струва ми се често го правиш (покрай темите, които непрекъснато създаваш, остава такова впечатление).

Въпросният лекар явно е добър човек, много добър може би. И е излизал с теб ясно знаейки диагнозата ти и проблематиката - излизал е с теб като ЧОВЕК, не като МЪЖ, жертвайки от личното си време. За да си стъпиш на краката, да се излекуваш, да учиш и завършиш образованието си. Но ти не си разбрала това - факт е, че първа си му казала, че го харесваш. Това е покана за танц, не знам дали го осъзнаваш.

И тактично е излязъл от ситуацията. Шапò на такъв лекар.

Загубила си много повече от онова, което смяташ, че си загубила, според мен.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 11:03 от Valerie R

# 16
  • Washington,USA
Просто ме е тъпо, че му казах, че го харесвам. И той каза, че е взаимно, после рязко даде назад като чу едно число. Каквото, такова де.

# 17
  • София
Просто ме е тъпо, че му казах, че го харесвам. И той каза, че е взаимно, после рязко даде назад като чу едно число. Каквото, такова де.
Не е искал да те нарани и обиди. Лекар може да прецени възрастта на всеки, или поне би трябвало. Не задълбавай. За какво ти е да ровиш? Нищо не можеш да направиш.

# 18
Хората си казват, когато се харесват, и това е човешко и нормално. Няма за какво да ти е тъпо, изразила си чувства, и толкова. Докторът може да е женен, може и да не е, но ако той имаше силния мъжки подтик към тебе, нищо нямаше да го спре - ни възраст, ни нищо. Случва се и не го взимай надълбоко. Давай напред, любовта те чака зад ъгъла...

# 19
Уф, момиче, лекувай си припадъците и другите проблеми, и не се обесвай на гушата на първия човек, който ти е обърнал малко внимание. Та дори и лекар да е.
Психически нестабилна си.
Опитай се първо да решиш своите лични проблеми, пък след това тези на познати и роднини.

# 20
  • София
Ако пусках тема за всеки, който уж ме е харесал.... щях да си купя Дайсън с ваучерите. 🤣🤣

# 21
Ако пусках тема за всеки, който уж ме е харесал.... щях да си купя Дайсън с ваучерите. 🤣🤣

Ха ха, в Кауфланд,  ако си купиш два омекотителя Алвина, участваш в томбола за Дайсън.

# 22
Едва ли не е знаел или поне приблизително на колко години си. Предполагам е излизал с теб чисто човешки, приятелски. Ако те харесваше годините нямаше да са пречка. Познавам хора с разлика 13-16г между тях. Има и друго - той е лекар, ти пациент. Има и лекари много мили, отзивчиви, винаги на среща , но не бъркай това със симпатии от негова страна.

# 23
  • Телиш/Плевен
Кога, ако един мъж е силно привлечен, го спират години или каквото и да било? Няма такова положение.
+ 1
Моя близка и мъжът ѝ са с такава разлика, заедно са откакто тя беше на 20, а той - на 30.

Bundyrose, няма начин проблемът да е във възрастта, нещо друго го е отблъснало, но е решил да се оправдае с това. Не си заслужава да задълбаваш и да го мислиш, трябва да продължиш напред.

# 24
  • Washington,USA
Кога, ако един мъж е силно привлечен, го спират години или каквото и да било? Няма такова положение.
+ 1
Моя близка и мъжът ѝ са с такава разлика, заедно са откакто тя беше на 20, а той - на 30.

Bundyrose, няма начин проблемът да е във възрастта, нещо друго го е отблъснало, но е решил да се оправдае с това. Не си заслужава да задълбаваш и да го мислиш, трябва да продължиш напред.

Права си.

# 25
Абе ти пускаш тема за сестра си, ама не гледаш себе си, че и ти си за лекар.
Не знам в какво семейство/родители/среда сте раснали двечките, че така сте се бъгясали.
Темите са ти от абсудни по-абсурдни.
Златна мина сте и двете за психолози и психиатри.
Взимайте мерки. С най-добри чувства го казвам.
Спри с темите и запиши час някъде.

# 26
  • София
Отделен въпрос е, че /за мен/ всички доктори в големите болници са психопати. Толкова си потискат чувствата, че въобще нямат такива.

# 27
Този е пълно куку да излиза с пациентка, в друга държава може да му вземат правата.

Отделен въпрос е, че /за мен/ всички доктори в големите болници са психопати. Толкова си потискат чувствата, че въобще нямат такива.

Не знам какви чувства потискат, но алчност със сигурност не е.
Лично наблюдение от близки колко са корумпирани и за какво суми иде на реч. Разбира се, че има и съвестни, но сигурно се броят на пръсти.

# 28
  • Washington,USA
Абе ти пускаш тема за сестра си, ама не гледаш себе си, че и ти си за лекар.
Не знам в какво семейство/родители/среда сте раснали двечките, че така сте се бъгясали.
Темите са ти от абсудни по-абсурдни.
Златна мина сте и двете за психолози и психиатри.
Взимайте мерки. С най-добри чувства го казвам.
Спри с темите и запиши час някъде.

Записах. С тревожност и лека форма на депресия съм. Това е.

# 29
  • София/Севлиево
Има нещо друго.По принцип годините не би трябвало да са чак такъв проблем,макар че за някои хора наистина са(примерно разликата между мъжът ми и сестра е толкова и според мъжът ми сестра ми е абсолютно бебе, въпреки че вече е на 37/беше на 16 когато се запознаха/,в същото време съпругът на сестра ми е с няколко месеца по-голям от моя мъж и за него разликата им е ок)...

Общи условия

Активация на акаунт