Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 247
  • 912
  •   3
Отговори
# 75
R+Co Телевизия серията се оказа страхотна за косата ми.
Изненадана съм да видя марката в темата, мислих,че не е популярна.
При мен е доста популярен бранд, в Бостън съм. Сложила съм си на листа и Далас и ТВ сериите.
Харесвам и някои от финишите им, в момента имам тeзи, искам и Trophy:

# 76
А може ли някой да сподели ако случайно е пробвал мнение за корейските продукти за коса на нашия пазар, знам че не са профи, но не намирам тема за тях? И също дали може да се купи в България R+co?

# 77
За Dyson уреди има отделна тема. Аз лично съм безкрайно доволна, че го имам. Взех си и мастър копи Airwrap, определено съм доволна, че инвестирах в сешоара, защото рядко правя прически с подобни приставки, имам принципно и други уреди, а сешоар ползвам целогодишно на всяко къпане.

# 78
  • София
Да, изчетох темата за уреди Dyson и писах с въпроси, но няма активност. Предимно се коментират Airwrap и Airstrait, а аз се интересувам от сешоара и дали е подходящ за моя тип коса. Пък и не бих отказала препоръки за други "уау" сешоари (например Парлукс или пък друга марка??), защото съм доста боса по темата, а в ютюб има противоречиви мнения дали Дайсън е толкова велик за цената си. Искам най-вече сешоара да е максимално щадящ, защото ползвам на всяко миене на косата, през ден-два и да прави косата лъскава и жива, ако е постижимо очакване от един сешоар...

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 23:45 от Mini Rebel

# 79
В темата за Дайсън съм постнала видео в което професионална фризьорка обяснява за кои точно коси е подходящ сешоара на Дайсън.

# 80
Аз съм с Парлукс Алион и съм много доволна, като го ползвам чисто за сушене, което трябва сутрин да стане бързо Smile За моите цели прецених, че е напълно достатъчен и разликата в цената е неоправдана. Вече го имах, когато случайно попаднах в салон, в който ползваха и двата, и според фризьорката няма разлика, дори предпочита Парлукса за работа при прав сешоар (по-добре изпичал). Успокои ме, че определено не ми трябва И Дайсън.

# 81
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Фризьорката ми има Дайсън и не виждам абсолютно никаква разлика в сушенето при нея и вкъщи с моя сешоар.
Не бих дала пари за Дайсън сешоар,но пък дадох за прахосмукачка и съм доволна.

# 82
  • София
Във връзка с кампанията на Златна рибка "Любим бранд"...
Само аз ли не успявам да вкарам любимия си бранд в beauty card? Всеки път ми дава error...

# 83
Във връзка с кампанията на Златна рибка "Любим бранд"...
Само аз ли не успявам да вкарам любимия си бранд в beauty card? Всеки път ми дава error...
Сменете браузъра и вижте какво ще стане.

# 84
Какво стана с мацките, които си взеха онзи скъпия серум за коса, o’right? Има ли отзиви, заслужава ли си?

# 85
Аз си взех “ скъпия серум”. В момента косата като обем ми е двойна в корените, то вече не е и корени, защото новите растежи са около 10 сантиметра / ползвах го ноември и декември / все едно съм си правила бретон- това е положението в момента…..

# 86
Доста хора тогава-черния петък  на си накупиха , нека и те да споделят . macadamia нещо друго използвали ли сте преди това със същата насоченост или е сигурно че е от " скъпия серум "

# 87
  • София
Аз съм много доволна от серума. Бях се подстригала късо, не се възприех и търсех начин за по-бързо израстване на косата. Тогава, около черния петък, някой тук сподели за намалението и си взех един. Ползвах го през ден, като си измия косата само. При мен имаше невероятен ефект и го препоръчвам.

# 88
Постоянно ползвам някакъв серум за скалп, но след и по време на употребата на този - разликата е очи - избождаща Grinning

# 89
Супер , ще чакам черния петък и аз да си взема . До тогава си изразходвам наличностите.

Общи условия

Активация на акаунт