Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 737
  • 912
  •   1
Отговори
# 195
Добри цени на Лореал Метал Детокс в Мейкъп. Поръчах шампоана 1500мл. преди няколко дни на 73 и нещо лв. В момента е на още по - ниска цена.
https://makeup.bg/product/574936/#/option/1643899/
И маската 500мл. поръчах сега - 56.86лв.
https://makeup.bg/product/574932/

Добри цени и на някои продукти Alfaparf
https://makeup.bg/search/?q=alfaparf

# 196
Аз не съм имала проблем с Джойко , за коя серия става въпрос?

# 197
Аз не съм имала проблем с Джойко , за коя серия става въпрос?

Скрит текст:

# 198
Любима серия Two Hearts особено балсамът ми е фаворит.
Не съм имала проблеми със скалпа.

# 199
  • София
Леле, аз само като ги видя на снимка тези двете и ме засърбява Joy Шампоанът такъв пърхот и сърбеж ми докара, че не е истина! А маската, както бях писала по-рано, все едно съм си сложила препарат за тоалетни на косата. Ужасно суха, заплетена и сплескана. С други серии на марката не съм имала проблеми. Ползвала съм шампоана за обем, както и серията за руса коса.

# 200
Леле, аз само като ги видя на снимка тези двете и ме засърбява Joy Шампоанът такъв пърхот и сърбеж ми докара, че не е истина! А маската, както бях писала по-рано, все едно съм си сложила препарат за тоалетни на косата. Ужасно суха, заплетена и сплескана.
Влизам да споделя точно за тази серия, и виждам мненията Laughing
Шампоана не съм ползвала, но както беше посъветвала Ванеса, когато разпитвах за хидратиращи продукти - пробвах да сложа балма ( маската ) и без измиване в/у и балсама. После едновременно ги измивам.
Ами супер резултат, "течеше" косата по раменете ми като от първите реклами на Пантейн Satisfied
Гладка, без фриз.
Благодарско Ванеса.Heart Exl

Махнете шампоана, защото ако е от серията - то нежеланите ефекти са от него.
Сплескаността също.

# 201
Дайте ми препоръка какъв шампоан да пробвам, който да хидратира и да разплита силно изсветлена и суха коса.
След раждането и особено сега по време на кърменето, освен че доста коса ми опада, то ми стана и много суха. В корените не толкова, защото там съм си оставила моя цвят да израства, но по дължините, където е обезцветена от кичурите, си е доста суха и се заплита. Наскоро я подстригах с няколко см, обаче като че ли няма кой знае какъв ефект. Имам крема на Олиосета, серията на Редкен за увредена коса, Олаплекс шампоани/балсами, олиа ии други, но приемам съвети за още. 😀

# 202
Леле, аз само като ги видя на снимка тези двете и ме засърбява Joy Шампоанът такъв пърхот и сърбеж ми докара, че не е истина! А маската, както бях писала по-рано, все едно съм си сложила препарат за тоалетни на косата. Ужасно суха, заплетена и сплескана.
Влизам да споделя точно за тази серия, и виждам мненията Laughing
Шампоана не съм ползвала, но както беше посъветвала Ванеса, когато разпитвах за хидратиращи продукти - пробвах да сложа балма ( маската ) и без измиване в/у и балсама. После едновременно ги измивам.
Ами супер резултат, "течеше" косата по раменете ми като от първите реклами на Пантейн Satisfied
Гладка, без фриз.
Благодарско Ванеса.Heart Exl

Махнете шампоана, защото ако е от серията - то нежеланите ефекти са от него.
Сплескаността също.

Аха ами ок, давам още един шанс, ще ползвам само балсама, ще сложа друг шампоан.

# 203
Със сигурност е от шампоана , аз също слагам балсам директно върху маската , защото то балсама виждам по -добър резултат

# 204
  • Пловдив
Може ли да повторите как използвате балма и балсама на Джойко, че не разбрах? Изпуснала съм насоките на Ванеса.

# 205
  • София
Как ли не го пробвах и не става! Дадох го на дъщеря ми и тя като вас - много доволна и с мека, гладка коса, направо като от реклама. Много странно, но явно проблемът е в моя телевизор (наречен коса Joy).

# 206
Може ли да повторите как използвате балма и балсама на Джойко, че не разбрах?
След измиване с шампоан, леко подсушавам колкото да не тече вода от косата
Нанасям 1во Moisture Recovery Treatment Balm

Разнасям по дължините, и веднага ВЪРХУ него слагам и от Moisture Recovery Conditioner

Оставяте няколко минути
Изплаквате ги, и си продължавате със стилизирането, или както си процедирате обикновенно.

Дайте ми препоръка какъв шампоан да пробвам, който да хидратира и да разплита силно изсветлена и суха коса.
Преуош ? Аз шампоан който да ми разплете вече заплетената изрусена косица не съм срещала, леко навлажнявам и слагам балсам/маска и леко сресвам разнасяйки продукта. Оставам го и после мия. Бих казала че най-често посягам към шампоана за руса коса на Джойко.

Как ли не го пробвах и не става! ....явно проблемът е в моя телевизор (наречен коса Joy).
Не е твоя продукт, поне в този етап.
Може косата ти да не обича/ да не се нуждае от хидратация
Пробвай с ДПШ преди продуктите. Или я "забрави" тази серия Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 207
  • София
Цитат
Не е твоя продукт, поне в този етап.
Може косата ти да не обича/ да не се нуждае от хидратация
Пробвай с ДПШ преди продуктите. Или я "забрави" тази серия Stuck Out Tongue Closed Eyes

Отдавна й теглих една Joy
Може би наистина косата ми няма нужда от хидратация - и с други такива продукти не ми е било окей, но не чак до такава степен.

# 208
  • На брега на реката
Моля за препоръка за шампоан, балсам и други продукти, за момиченце на 4 години. Има разкошна коса, оълга, здрава, гъста, лъскава, но страшно заплитаща се. Сресвам я и след малко, не мога да вкарам гребена. Поради тази причина, не дава да я решат, че много я скубе.  Пробвахме с едно спрейче от ДМ и има малък ефект, но не е дълготраен.

# 209
Серията на Noah за деца - имат шампоан и спрей за разресване.

Общи условия

Активация на акаунт