И на двете ми деца съм вадила първа лична карта бърза поръчка за 3 дни. На сина беше миналата година по това време, защото и ние живеем в чужбина. Не е имало проблем, има си такава услуга и тя е безплатна. За глобата, ако има, те ще ти кажат.
, спи по 11-12 часа до 9-10 часа. Хич няма да ми е ок да спи до 12, ние с баща му не сме във ваканция и не можем толкова да разбъркваме семейната динамика в работно време. Пък и сънят е най-пълноценен през тъмната част от денонощието, разбъркан циркаден ритъм не е ок.
, спи по 11-12 часа до 9-10 часа. Хич няма да ми е ок да спи до 12, ние с баща му не сме във ваканция и не можем толкова да разбъркваме семейната динамика в работно време. Пък и сънят е най-пълноценен през тъмната част от денонощието, разбъркан циркаден ритъм не е ок.
Нямам против да го оставям да спи до късно, а да си ляга в 5ч. Ако не пресека това сега, когато ще навърши 13 г. какво ще го правя като стане на 15 г.? И аз съм стояла до късно като тийн, затова ми се иска малко свобода да му давам, въпреки че не съм съгласна да стои да играе по цели нощи. Гледам вашите деца са на по 15-16 г., а моето едва сега навлиза в бунтовническата възраст
Вчера стана в 6.45 ч., за да ходи с баща си на фитнес. Явно просто трябва да му търся ранни занимания, които му харесват, за да имам причина да го помоля да си ляга навреме (около 23ч. ваканция е все пак), а не да му забранявам да стои до късно. Сложни времена
Препоръчани теми