Пубертетът при момчетата - тема 18

• 34 820
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
Честита Коледа. Бъдете здрави и с късмет, а на момчетата ни - да бъдат смели, да мечтаят и да имат сили да постигат мечтите си.

Моят получи Айфон 14 точно преди година, чисто нов и това му беше първият смартфон. Въпреки мрачните ми прогнози телефонът все още е наличен, при това в отличен вид.

Тази сутрин още не е станал да отворим подаръците, но от няколко дни някакъв вирус го мъчи умерено и съм го оставила да се наспи.

# 751
Честита Коледа! Подаръка получен - Гармин с куп резервни каишки.
Моето мнение за Айфон - не смятам, че му е нужен…. Но в България, ако не си в тренда си аут. Вкл си и обект на подигравки. Онзи ден си счупи телефона и му поръчахме Айфон. Защото се оказа, че всичко което написах по- горе е истина- и подигравките и другите неща.

# 752
Извинявай, но не мога са се съглася.
Зависи в какви среди движиш...
По-голяма нелепица не бях чела...честно!
…. Но в България, ако не си в тренда си аут. Вкл си и обект на подигравки. Онзи ден си счупи телефона и му поръчахме Айфон. Защото се оказа, че всичко което написах по- горе е истина- и подигравките и другите неща.

# 753
Честита Коледа! Подаръка получен - Гармин с куп резервни каишки.
Моето мнение за Айфон - не смятам, че му е нужен…. Но в България, ако не си в тренда си аут. Вкл си и обект на подигравки. Онзи ден си счупи телефона и му поръчахме Айфон. Защото се оказа, че всичко което написах по- горе е истина- и подигравките и другите неща.
На колко години е? Защото айфоните бяха жизнена необходимост до преди 1 г., но вече не. Никога не е имал нов айфон за хиляди. Два- три е сменил, винаги втора употреба.На 17 е и вече е с обикновен смартфон за около 400 лв. Никой от компанията му не му се е подигравал, иначе би казал. Други неща вече са му в главата - море догодина, шофьорска книжка, и за това събира пари. Това и получи за Р.Д., този месец, Никулден, защото е именник и Коледа - пари.Всяко нещо с времето си.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 20:58 от elinor1015

# 754
  • В полите на Пирин планина
Заповядайте в новата тема:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1841774.new#new

Общи условия

Активация на акаунт