Пубертетът при момчетата - тема 18

• 34 845
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Ние имаме списък...само практични неща си е сложил. Вкл и дрехи. Козметика има мисля за цялата тема, така, че и да иска- няма да го огрее ( каза- имам си)

# 736
  • Berlin
Mалкият си пожела маратонки, големият тениска с дълъг ръкав за спорт и едни малки лостове, пак за упражнения. За всички съм взела по чифт шарени топли чорапи.😁 Ще получат и пари от роднините.

# 737
Синът ми е с поредното огромно Лего (някаква кула от Властелинът на пръстените, искаше Титаник, но няма да го огрее) и част от поредицата за Пърси Джаксън + една книга от същия автор (не знам от коя поредица е тя). Това са му поръчките. Понеже каза, че иска изненада, изненадата ще бъде нов таблет с по-голям екран (14 инча), че нашият е вече на 4 години и с екран 11 инча, а синът го ползва доста за онлайн уроците по български, писане на статии за училищния вестник и четене за едно предстоящо състезание по история. И до рождения ден през септември съм приключила с подаръците. Днес, понеже бяхме по магазините заедно, му предложих да пробва маратонки. Пак не пожела, а следващата свободна събота сигурно ще бъде в края на юни. Ако му порастнат краката до тогава, да се оправя.

# 738
Нашата поръчка е волан с педали, защото играе F1. Искаше и нов лаптоп, защото неговият е на "цели" 2 години, но твърдо му показах, че няма да го огрее. От баба му ще получи едно лего също на F1. Козметика изобщо не го вълнува, аз му купувам каквото преценя. Дрехите също са на втори план засега.
И да ви разсмея малко ще ви кажа и какво си е поръчала сестра му, която е на 10 - калъф за телефона на Стич. Милото то ще получи и още неща, но много ме зарадва желанието и колко е скромно.

# 739
  • shumen
Моя си поръча гръбче за телефон на Левски и парфюм и рол-он на Old spice за Коледа.Иска и Айфон,но няма да го огрее.
За дрехи-иска Найк и едни на цветя,който аз не харесвам и никога няма да ги купя.

# 740
Моят събира за море и шофьорска книжка, така че от нас и баба му на пари всичко заделя, казва,че няма нужда от нищо и всичко си има, макар,че пак му купих термоблуза и термоклин и пари му дадохме. На 17 е.

# 741
  • shumen
Моя е на 13 и не пази и затова и няма да го огрее Айфон.

# 742
Моят е на 14, но поиска айфон още на 12, въпреки че имаше друг телефон (андроид, не Нокия набор на майка му). Ние му отказахме, той се запретна, изкара си пари и си купи сам - да, не е последен модел, да, втора ръка, но сам си го избра.

# 743
  • shumen
Моя също има събрани пари и иска с тях да си купи Айфон,но не разрешаваме.Още повече втора ръка,защото не се знае на какво ще попадне.

# 744
Тази година ще получат от мен пари. С травма съм и трудно се придвижвам, но ми е доста гадно с тези пари, защото съм свикнала да има истински подарък. Догодина ще наваксам.

# 745
  • shumen
Ева,бързо възстановяване.
Моя се събуди сега и си получи подаръците и много си ги хареса.

# 746
  • Русе
Честито Рождество ! Здраве и щастие за всички.

Моите и двамата са с диария и повръщане. Големият го почна в неделя, тази нощ цъфна и малкия. Нещата отиват на посещение на Спешното. Sad

Освен пари им взех и по едни ръкавици за фитнес, че гол плик не ми допада. Големият си взе телефон по ЧП и обещах половината да е от нас, малкия пък тогава взе поредните маркови парцали. Малкият изръси близо 2 К за Айфон, но той е упорито овне и успя да надделее. После каза, че е сгрешил, но нека учи житейските уроци отрано.

# 747
Моят син вече излезе от тинейджърската възраст,но да споделя и аз:Основният подарък не беше изненада по следната причина:Хареса си някакъв набор от инструменти, отскоро си събира, тъй като го влече техниката и учи инженерна специалност. Обаче баща му каза, че не са качествени и му поръча други, нямаше как да не му каже, за да не си поръча некачествените.Подаръкът дойде през ноември.
Все пак, да има нещо "под елхата" му купихме хубав суитчер, шапка и ръкавици, които са много удобни за туризъм и велопоходи-другото му хоби. Не са скъпи, но хубави и той толкова се зарадва, че искаше да стои с шапката цяла вечер. С ръкавици нямаше как да яде🤣

Пиша това, защото понякога убягват на пръв поглед обикновени неща, които също могат да се харесат.

# 748
  • shumen

Честита Коледа!Да сме живи,здрави и много щастливи всички.
Честито на всички именници.
Ели Дечкин,ние го изкарахме този вирус предната седмица.За разтройството ме спаси мен лъжичка оцет и оризова вода и храна само ориз и препечен хляб със сирене.Пих и Лопедиум,друг път е помагал,но този път не помогна.За повръщане Натриев цитрат.

# 749
Весела Коледа и от мен! Тийнът (17г) получи пари, защото още не е решил какво иска (парфюм, нови обувки) и една термо блуза. Но пък ни изненада много приятно, беше се подготвил с големи подаръци за сестрите си и за нас. Тъй като работи, беше отделял пари от заплатите си и ни зарадва.

Общи условия

Активация на акаунт