Пубертетът при момчетата - тема 18

• 31 707
  • 699
  •   1
Отговори
# 255
Моят син на 17г. е с естествено къдрава руса коса, като моята. Решил е,че ще пуска дълга коса за мой ужас. Не знам защо,но не харесвам дългокоси мъже. Лошото е, че той не иска да е къдрав и само се реши и опъва и тя става като сламена кошница. Дано скоро му мине мерака за дълга коса, хем вижда, че е трудоемко да се поддържа, особено къдрава. Отказах се да говоря вече на тая тема с него, да прави каквото иска.

# 256
Ее как! Мъж с дълга къдрава коса е най-красивото нещо.

# 257
Проблемът е, че той не харесва,че е къдрав и се опитва да я изправя и става като слама като я среши.Иначе е много добре,когато се изкъпе и още не я е сресал е на фини масури и много му отива,но зор да е права.

# 258
Ее как! Мъж с дълга къдрава коса е най-красивото нещо.

E, то е въпрос на вкус. Дори Брад Пит не ми допада с дълга коса.

# 259
  • Русе
По повод дискотеките: Големият с 300 зора го заведохме на дискотека на бала му. После като студент така и не отиде, така че това му е дискотечният опит за неговите 22 год.

Малкият (16) предната седмица беше на лагер в Слънчев бряг. Под строй, в едно с учителите, всяка вечер са били на дискотека или бар. След първата дискотека, на другия ден, звъня да го питам дали е жив, а той: " Всичко е ужасно скъпо, как да се напие човек!". (пляс по челото). Както и му досвидяли 50 лв вход  за Азис, ама не съжалявал. Пробвал наргиле - не му харесало и само едната вечер му се замаяла главата, но прекалил с водката от любовна мъка. А, и на някакъв бар пили бира, обаче все едно спирт била и не я допил, че се ядосваше за грешно похарчените пари. И червеният флаг на морето означавало, че не може да влиза и не влизал. "Мамо, ти наистина си мислиш, че съм идиот! И мен ме е страх и ми се живее!".
Всичко си разказа и даже предложи да му направя тест за наркотици, ако не съм му вярвала. Знае как да ме залъже Simple Smile ама пусто майчино сърце...

А по повод прическите: голямият щеше да ходи като първобитният човек, ако не се налагаше заради работата да подържа спретнат външен вид. Малкият не изтърва мода ни при прическите, ни при дрехите...
Все още се чудя как може двама братя от едни родители да са като деня и нощта...

# 260
Ако разбера, че някога е дал 50 лв за Азис, ще си помисля, че са го сменили в родилното. На дискотека не ходи, но си гостуват до късно по къщите и стоят да си обсъждат живота по вайбър до емнайсет часа нощес. Слава богу, подстригва се доброволно, даже сам си ходи.

# 261
Моля за препоръки за марки и магазини за дрехи, които са извън спортноте такива. Какво е модерно в момента? Може и да не са налични в бг.

# 262
  • Русе
Моето конте поръчва от Fashion days и About you. Вече не държи всичко да е Найк. Стават Хуго, Армани...
 Не приема моите доводи по повод марките. Работи, спестява, да се оправя.

# 263
Синът ми напоследък ходи много с Джак енд Джоунс, но в свободното време. На училище е със строга униформа - сако, риза, панталон и вратовръзка.

# 264
  • София
Моят харесва Under Armour - 3/4 от дрехите му са на тази марка и другото са разни екипи на футболни отбори.
От бюджетните - Pull&Bear, Bershka, H&M.
Ризи и панталони купуваме също от H&M, а последно взехме и от Calliope, оказаха се с нелоша колекция за по-официални случаи. Ние вземаме мъжки размери вече, макар че е само на 13, за детските нямам впечатления.

# 265
В периода между мъжката секция е и размер 170 на детската. Още се меся в ориентирането, но установих, че не съм съвсем наясно с тийн тенденциите.

# 266
Синът ми носи основно Nike. След като за последните месеци дадох една торба пари за маратонки и дрехи,наскоро ми съобщи ,че от Септември искал да носи North Face Joy .Иначе ми искаше по едно време някакви странни дрехи от Ali express и някакви много-скъпи Hikimori. Той още е на  "вълна" почти всичко да е в черно.

# 267
На 15 е и за дискотека му трябва придружител. Иначе го каниха лятото няколко пъти да ходи, но отказа ( момичетата са от тези дето играят тенис заедно, но си падат по батки, а той не ги трае). Добре, че последният път не отиде, че са завършили в районното.
На едни нощни снимки са празнували РД на някого от екипа ( след снимките), та са налели на всички уиски( каза, че все едно пиел клеева тинктура), и явно само си и близнал.
Иначе знае, че по което и да е време на денонощието звъни и аз отивам да го прибера. Такси, коли на приятели… не. Пък и той много си държи на живото, та спазва правилата

# 268
Моят до преди 2-3г не искаше маркови маратонки. Сега вече - да.
Купува си Under Armour от Спорт депо. Покрай маратонките си взима и къси панталонки на Найк.
И май само това са му залитанията.
Бельо, чорапи, тениски и панталони (дънки) си купува от Пепко. Скоро отвориха нов китайски магазин в квартала. Взе си дълги панталони от там, и бански.

# 269
  • Berlin
За дрехи моят си беше изнамерил едни немски,  basic неща само имат - https://www.sevenheavens.de/en  - хубави са, много плътен памук, изглеждат много издръжливи, само дето много се бавят с поръчките. Други - малко по-скъпи като цяло, но на намаление взехме 2 чифта дънки, добре се държат също - https://moremoneymorelove.de/. Миналата година беше Nike периода при нас, мнооого се радвам, че премина. Сега поне гледа повече кройки и материи и напр. си хареса панталон за 15 евро, нищо, че няма марка. За съжаление, модата на бели чорапи и бели тениски още не минава, вече пълня перални с бели дрехи и всеки път им бая, ако имат петна.

Как се справяте с късното лягане и съответно още по-късното ставане? Тази ваканция е първата, в която ми се случва такова нещо - стоят до късно, после сутрин едва ги вдигам. Сега сме и на почивка, големият (14г) пропусна всичките закуски досега, вече сме 2ра седмица така… аз правя сандвичи и му нося.🙄 Малкият (11г) също гледа от брат си и стои с него вечер, а на него му е нужен още повече сън, той е точно в период на порастване сега. Поне той не издържа на глад и гледа да се класира за закуска, а и хапва доста сега. Скоро започват и училище. А може и само аз се притеснявам, защото на мен ми е трудно ставането сутрин, ако стоя до късно.😀

Общи условия

Активация на акаунт