Пубертетът при момчетата - тема 18

• 18 691
  • 374
  •   1
Отговори
# 345
  • Berlin
Аз мисля, че детето или по-скоро вече младежът/девойката ще си решат дали и на колко години е си вземат книжка.
А пък че било умение да си следиш документите на колата, не знам как да го коментирам при положение, че хората са измислили календара и още повече “напомнянията” за събитията.

# 346
Здравейте,
Синът ми е на 14 и искам да го заведа на почистване на лице, може ли да ми препоръчате добър козметик. Има доста комедони, които се възпаляват и искам са ги почистят.
Той иска да махне и мъха от горната устна, каква самобръсначка ми препоръчвате да взема като най-подходяща. Благодаря предварително да отделеното време!

# 347
  • Варна
За козметик - не мога да помогна, може би ако кажете в кой град сте, ще има съвети.  Simple Smile
 На моя син купих от ДМ ( Balea) 10 бр. в пакет, показах му как да ги ползва и почиства, справя се добре.

# 348
За София мога да препоръчам, наистина е добра.

# 349
И моята е супер, но не знам дали се занимава с тийнове. Все пак тяхната кожа не е като моята. Иначе се намира в Света Троица в София, до Кауфланд. При интерес мога да изпратя координати.

# 350
Здравейте,
Синът ми е на 14 и искам да го заведа на почистване на лице, може ли да ми препоръчате добър козметик. Има доста комедони, които се възпаляват и искам са ги почистят.
Той иска да махне и мъха от горната устна, каква самобръсначка ми препоръчвате да взема като най-подходяща. Благодаря предварително да отделеното време!
На същата възраст пратих сина ми на козметик, после два дни не искаше да ме вижда Joy голямо мърморене падна, сякаш червата са му вадили! Обаждал се на баба си да се оплаква, защото аз не съм показала нужната съпричастност към нечовешките страдания, на които бил подложен! Първият път остана и последен, за съжаление крехка душа носи моето гардже.

# 351
Моят пък сам иска да ходи. Ама то е защото е ужасно суетен... и няма никакви пъпки.

# 352
Да бяхте казали град. Моята козметичка е много добра, работи с тийн, пращала съм сина си при нея, като имаше проблеми. Работи с висококачествени препарати и уреди.

# 353
Виждате кое време съм будна, на дребният хептен му липсва акъл. На 15 и 3 месеца е, на разни дангалаци им купили мотори и той иска. Казах му, че ще бъде записан на курс А1 при добър успех най -рано на 15 г. 9 месеца и ще му разреша да си купи малък скутер, но не и кросов мотор, докато не навърши нужните години и не направи няколко години опит. Не мога да спя, бе хора. Не мога да повярвам на кого иска да подражава, хем ги знам онези младежи като проблемни и той е имал сблъсици с тях като по-малък. Сега - право там. Ама супер били!

# 354
Здравейте,

И аз за София мога да препоръчам козметик, на ул. Дойран 1 (във Floatzone), Гери се казва.
И двамата ми сина ходят там, доволни са.

# 355
Виждате кое време съм будна, на дребният хептен му липсва акъл. На 15 и 3 месеца е, на разни дангалаци им купили мотори и той иска. Казах му, че ще бъде записан на курс А1 при добър успех най -рано на 15 г. 9 месеца и ще му разреша да си купи малък скутер, но не и кросов мотор, докато не навърши нужните години и не направи няколко години опит. Не мога да спя, бе хора. Не мога да повярвам на кого иска да подражава, хем ги знам онези младежи като проблемни и той е имал сблъсици с тях като по-малък. Сега - право там. Ама супер били!

Сядате с таткото и му говорете. Че не може.
Ще го преживее. Ще му мине.
На принципа съм по-добре той да плаче сега отколкото аз после!

# 356
Това, че някой има, не значи, че и моят ще има.В това разгулно време, няма как да дам мотор, скутер, че даже и колело да кара по улиците, при тези пътни условия.
Като порасне да си купува каквото иска и да се оправя, но на друг акъл.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 09:48 от ДХ3

# 357
Извинявам се, че не съм написала град -за козметик за София става дума! Благодаря за информацията и споделеният опит!!!

# 358
  • София
Абсурд да взема мотор или скутер на неукрепнал тинейджър на 15 години.
Има си време за всичко.
Реално на тази възраст искат само да геймват и да правят глупости, да ядат боклуци и да спят. Но това не значи, че ги оставяме да го правят нонстоп. Не го приемайте като критика, просто съвет.

# 359
За мотор-обяснила съм на сина ми защо съм против и макар да има голямо желание, засега приема доводите ми. Иначе кола има още преди да навърши 18г,разбира се, започна да шофира на 18г,след като взе свидетелство. Вече почти две години шофира, много разумен, много спокоен е. Но мотор не съм съгласна. Засега ме разбира, но в един момент ако реши сам да си купува, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт