Пубертетът при момчетата - тема 18

• 34 887
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
  • Deutschland/HE
В САЩ има висок процент на ваксинираните срещу варицела, за това и няма много боледуващи.

# 721
  • пустинята Гоби
Ох, вече второ дете от класа на моя син е с варицела, дано ваксината свърши работа и да им се размине на моите вкъщи. Добре, че идват празници, че да се самоограничи разпространението, че не искам да го мисля със седмици.

# 722
  • София
Вече има ваксина варицела, аз бих ваксинирала, определено. Моите изкараха навремето тримата на верижка, беше кошмар, месец карантина затворници у дома бяхме четиримата...

# 723
  • пустинята Гоби
Ваксинираха се и тримата, и се моля ваксината да свърши работа, защото четох, че за малки деца е по-ефективна. Ще се разбере съвсем скоро.

# 724
В крайна сметка първата доза я сложих ме. Надявам се за добро.

# 725
Момичета, ние сме още далече от пубертета, на цели 5.5 годинки е големият ми син. Joy
Вчера обаче му направиха нова прическа и фризьора накрая му мацна малко гел, за да стои на иглички косата. Много се хареса така малкият господин.
Искам сега да му взема някакъв гел/вакса, но с по-изчистен състав, да не са стандартните химии. Дали случайно имате препоръки за такъв продукт, ако вашите момчета ползват?

# 726
Момичета, ние сме още далече от пубертета, на цели 5.5 годинки е големият ми син. Joy
Вчера обаче му направиха нова прическа и фризьора накрая му мацна малко гел, за да стои на иглички косата. Много се хареса така малкият господин.
Искам сега да му взема някакъв гел/вакса, но с по-изчистен състав, да не са стандартните химии. Дали случайно имате препоръки за такъв продукт, ако вашите момчета ползват?

Този?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-gel-za-kos … 067796082036.html

Аз лично съм доволна от козметиката на Алверде.

# 727
Здравейте! Може ли предложения за подарък на 16 г. момиче, приятелката на моят син за Коледа.

# 728
  • София
Здравейте! Може ли предложения за подарък на 16 г. момиче, приятелката на моят син за Коледа.
Зависи от бюджета. Иначе винаги хубаво парфюмче е добре прието. С по-скромен бюджет може и бижу, има доста приятни неща от сребро, които не са скъпи, но с една кадифена кутийка стават много ефектен подарък. Естествено, да не и купи пръстен Simple Smile

# 729
  • Русе
И на двете взех по едни смешни домашни чехли, като на голямата добавих ваучер от ДМ, а на малката (16 год.) шал и ръкавички.

# 730
Зимни ръкавици за тъчскрийн и нещо за допълнение, може нещо сладко.

# 731
  • София
Племенникът ми е на 13, последните години му давам пари, а за Коледа сега му взех ваучер за озон, поне да има нещо,което да отвори и намери. И майка му не знае какво да му вземе, камо ли аз.
Иначе, като слушам моя-всяко момче щеси умре от кеф, ако му се вземе някаква гифт карта за любимата му игра(ако играе), да си накупи някакви пасовеи подобни неща.Аз съм заявила официално, че пари за вируални парички и диамантчета не давам, та си ме знаят, че няма да получат такова нещо, но ако сте по-ларж...
Ако бюджетът е по-голям или можете да се комбинирате с някого-харесват слушалки(ако си няма), яки клавиатури, геймърски мишка(тийн колегата ми в университета точно вчера ме осведоми,че това чака за Коледа).
Ваучер за магазините Sunday habit-може да си избере някоя мърч глупост.

# 732
Моят иска нова дънна платка, нов процесор и нова видеокарта..нова рам памет.
Ще даваме пари за празниците.

# 733
Моят иска дрехи, колан, портфейл, парфюм и боксери.Конте си е.

# 734
  • Sofia
Иначе, като слушам моя-всяко момче щеси умре от кеф, ако му се вземе някаква гифт карта за любимата му игра(ако играе), да си накупи някакви пасовеи подобни неща.Аз съм заявила официално, че пари за вируални парички и диамантчета не давам, та си ме знаят, че няма да получат такова нещо, но ако сте по-ларж...
Ако бюджетът е по-голям или можете да се комбинирате с някого-харесват слушалки(ако си няма), яки клавиатури, геймърски мишка(тийн колегата ми в университета точно вчера ме осведоми,че това чака за Коледа).
Моят точно иска пари за тия виртуални глупости в игрите. И аз категорично отказвам.
За тази Коледа съм поръчала хубава геймърска мишка (която при други обстоятелства никога не бих му купила) + пари. Като парите ще си ги получи, чак когато ми каже какво си е избрал и аз съм го одобрила.

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 18:21 от Brin de muguet

Общи условия

Активация на акаунт