Дългото чакане след трансфер – тема 118

• 26 447
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Делена, най-вероятно е било по-високо ЧХГ и е започнало да пада. Добре е, че е имало имплантация. Пожелавам ти следващия опит да е твоя! Ще чакаме в понеделник да пишеш за резултата.

# 646
Делена, аз винаги след БХ съм изчаквала един цикъл, но защото съм имала нужда. Но мисля, че още на следващия цикъл може да се направи трансфер.

# 647
Благодаря ви момичета на всички за отговорите. Не, нямам очаквания вече, но все пак ще пусна в понеделник отново изследване и ще говоря с лекарите кога да стартираме следващия опит.

# 648
Момичета, здравейте! Днес ми е 8-ми ден след ЗЕТ трансфер. Прикачвам снимка. Вчера направих един уринарен тест и ме се стори, че видях сянка, за това и днес пуснах ЧХГ.
Какво мислите за резултата, определено е нисък... Дали има шанс? Моля за коментар и за ТСХ преди трансфера беше под 1. Да търся ли ендокринолог възможно най-скоро?

# 649
Задължително трябва да ти увеличат дозата на лтироксина , а чхг пусни след 48часа.

# 650
Аз не съм на л-тироксин. Имам Хашимото, но ендокринолог не ми изписа хормон.

# 651
Ако има бременност, което ще стане ясно скоро, иди на ендокринолог, но ако не се получи, като цяло е нормално вдигането заради хормоните и изчакай поне месец след стимулации, хормони и такива неща (в идеален случай 45 дни) преди да пуснеш пак контролно ТСХ.

# 652
Благодаря за съвета, тъкмо се чудех дали да търся онлайн консултация за днес ... 😊

# 653
При ин витро жлезата полудява. Аз приемам акутирокс и са ми засилили специално заради това дозата.

# 654
Здравейте, и аз се записвам със ЗЕТ днес на две петдневни ембриончета. Искам да попитам някоя имала ли е усещане за “придърпване” в областта на матката около 30-50 минути след трансфер?

# 655
Да, съвсем класическо. Може и в яйчниците. Нормално е да го има, нормално е да го няма. Продължи с дни при мен.

# 656
Да, на първия трансфер и при мен продължи придърпването няколко дни.

Този път ми пуснаха Атозибан и честно казано нищо към момента не съм усетила. Не знам дали има общо с него или просто сега нямам усещания.

# 657
Здравейте, предстои ми втори кръвен, стискайте ми палци да е тлъсто чхг - на 13-ти ден след трансфер на тридневни ембриони.
Имам постоянно подут корем, ужасно къркорещи черва, отпадналост и тежест в корема, не знам как да облекча всичко това. Поставянето на инжекции не ме притеснява, а това тежко и къркорещо чувство в стомаха. Нямам запек, напротив - страх ме е да ям диня и плодове, че веднага отива всичко в тоалетната.

# 658
Опитайте с пробиотик, може да облекчи състоянието ви. Или пък да не хапвате плодовете на празен стомах, за да не ви дразнят твърде много. Може би и да не са прекалено студени. Успех! 🍉
Здравейте, предстои ми втори кръвен, стискайте ми палци да е тлъсто чхг - на 13-ти ден след трансфер на тридневни ембриони.
Имам постоянно подут корем, ужасно къркорещи черва, отпадналост и тежест в корема, не знам как да облекча всичко това. Поставянето на инжекции не ме притеснява, а това тежко и къркорещо чувство в стомаха. Нямам запек, напротив - страх ме е да ям диня и плодове, че веднага отива всичко в тоалетната.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 10:52 от Leda*

# 659
Днес ще се обадя да попитам дали може да пия еспумизан.
Иначе имаше удвояване вчера, след 47 часа пуснах Hands Pray Hands PrayHands Pray Стискайте палци,

Опитайте с пробиотик, може да облекчи състоянието ви. Или пък да не хапвате плодовете на празен стомах, за да не ви дразнят твърде много. Може би и да не са прекалено студени. Успех! 🍉

Общи условия

Активация на акаунт