Дългото чакане след трансфер – тема 118

• 26 441
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета! На 16.08 (8-ми ден от ЗЕТ) направих уринарен тест и ми се стори, че видях нещо на теста. Отидох да пусна ЧХГ - 8,67. На следващият ден на уринарния имаше вече видима бледа втора черта. Днес сутринта се събудих с течение (оприличавам го на тъмно сиво, а не кафяво.) Пуснах пак ЧХГ. Дали това е било биохимична бременност? Ако ЧХГ се е удвоило да търся ли лекар?

# 661
За кой ден ви е назначен теста? Според мен, ако се е удвоило, изчакайте още два дни или датата на теста. Пуснете си и прогестерон.

# 662
Датата на теста ми е за 21.08, което е 13-14 дни след трансфер на 5-дневни (трансферираха 2). Днес също пуснах прогестерон, а това е от 16.08. На 2х1 Циклогест съм.

# 663
Съвсем скоро е, ако днес се е покачило, изчакай датата. Стискаме палци за покачване. Прогестерона мисля, че е добре.

# 664
Здравейте, имам един въпрос понеже пробваме по естествен път след два неуспешни трансфера. Гинеколожката ми изписа да вземам Програф 1мл по една таблетка от първият ден на овулацията до теста за бременност ако се получи такава. Имам завишено ниво на това ANA (antinuclear antibodies) screening, HEp-2 (immunofluorescence)
Titer: 1:320 и може би затова, обаче ме притеснява този Програф, не е ли опасен за равитието на плода ако съм с позитивен тест за берменност?

# 665
Момичета, познахте. ЧХГ е паднало на 0.83. Приключи този опит Sad

# 666
Броят на NK клетките в периферната кръв често няма пряка връзка със случващото се в матката. Една жена може да има високи NK в кръвта, но нормална регулация в ендометриума. Маточните НК клетки се определят само чрез биопсия, ако държите на тях. Завишените им нива в кръвта алармират основно, че има възпаление в организма, което също пречи. Но, проблемът не е чак толкова в броя им, а в тяхната активност и цитотоксичност. Ако са „свръхактивни“, могат да атакуват трофобласта и да нарушат имплантацията.

Здравейте, имам един въпрос понеже пробваме по естествен път след два неуспешни трансфера. Гинеколожката ми изписа да вземам Програф 1мл по една таблетка от първият ден на овулацията до теста за бременност ако се получи такава. Имам завишено ниво на това ANA (antinuclear antibodies) screening, HEp-2 (immunofluorescence)
Titer: 1:320 и може би затова, обаче ме притеснява този Програф, не е ли опасен за равитието на плода ако съм с позитивен тест за берменност?

# 667
При мен резултатите от днес са удвоени спрямо тези от миналият път (тогава 8miu). Но това зацапване от сутринта все още ме тревожи.
Ето от днес:

# 668
Покачването е доста добре, ако се притесняваш, свържи се с твоя лекар. Стискаме палци за следващия тест, прогестерона също ми се вижда добре.

Делена, съжалявам! Желая успех през следващия опит!

# 669
Ако пиеш аспирин протект или слагаш фраксипарин , може да е от това. Аз също имах. Спрях го и спря. И само за информация да ти кажа , понеже моето чхг на 9ти ден на петдневни беше 35, а на 11ти беше 89, изрових от групите жени с ниски стойности и накрая завършила с успешен край, така че да не се садваш, че ти е ниско!!! Поне 3 случая намерих. Simple Smile Важното е да се удвоява.

# 670
При мен също имаше зацапване от аспирина и фраксипарина. Като ги спрях изчезна. Simple Smile

# 671
Пия  Натаспин 2х1, дали и той има отношение?
Звънях на АГ, ще ме свържат по-късно с него.

# 672
Мисля, че е подобно. Поне така казва чат джи пи ти. Така че има общо.

# 673
Активната съставка му е натокиназа, протеолитичен ензим който разгражда фибрина т.е. участва в фибринолизата, като предотвратява образуването на тромби т.е. това е фибринолитик, а не е антикоагулат(както фраксипарин).

Чат гпт е опасен в ситуации в които търсите отговор на неправилно зададен въпрос Simple Smile

Пия  Натаспин 2х1, дали и той има отношение?
Звънях на АГ, ще ме свържат по-късно с него.

# 674
Благодаря ви! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт