Дългото чакане след трансфер – тема 118

• 26 610
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Ами доколкото разбрах било съвсем ново и за момента само Савова го прави. Попитаха ме дали искам разбира се и можех да не се разписвам че съм съгласна на него ама толкова мразя абукати че си викам и без това ще ме дупчат поне да има смисъл

# 631
Здравейте, в тези дълги дни имам нужда от положителни емоции Simple Smile 10 ден, свеж трансфер на двечки.
Шести трансфер ми е от 2019-та насам. Едно чудо на 4 годинки от свеж Simple Smile
От вчера червата къркорят и ме е страх, какво да пия, не спират.
Иначе приемам *2 на ден но-шпа. Плюс прогестерон, разбира се.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 12:41 от This Time

# 632
Спокойно можете да пуснете кръвен вече.

# 633
И аз бях така на първия трансфер, след поставяне на ношпа. Според мен ми бяха нацелили някакъв нерв. Първият ден мислех да ходя на лекар, защото направо не можех да ходя, но след няколко дни ми мина.
На втория трансфер нямах никакви проблеми след поставянето.
Записвам се вече официално ден след трансфера ми. Всичко мина страхотно и лекарката и ембриоложката бяха толкова въодошевени през цялото време и наистина това е един от най хубавите ми моменти за годината. Имам чувството че те бяха по щастливи от мен хаха. Сега чакаме 22ри да видим какво ще стане.

Ама имам едно запитване. Вас боля ли ви след ношпа инжекцията? Биха ми я отзад и уж нямам синина ама така боли че ни мога да седя ни мога да вървя.

# 634
Здравейте, пиша малко със страх( не знам да се зарадвам ли). Днес ми е десети ден след ЗЕТ трансфер на 2 петдневни ембриона. Излезе ми резултата според вас добър ли е

# 635
Суперски е резултатът. Идеален! Simple Smile Пуснете пак след 48ч. за правилно нарастване, но за момента е топ. Успех! Simple Smile

# 636
Ivelina_911 невероятен е пу пу пу .Бъдете спокойна и щастлива ☺️

# 637

Тъй като имам слагана инжекция Овитрел, дали да не изчакам още? Бита е на 30.07. вечерта.

# 638
  • Sofia

Тъй като имам слагана инжекция Овитрел, дали да не изчакам още? Бита е на 30.07. вечерта.
Не, няма нужда да чакате повече. Би трябвало да й е изтекло действието. Горе долу до 12-13 ден със сигурност се изчистват от организма. Спокойно можете да направите кръвен и резултатите да са реални.

# 639

11-ти ден, трансферът беше на 04.08. сутринта. Две тридневни. Притеснение има, няма да лъжа, то тези първи седмици до сърчице са толкова важни, дано, дано са здрави и борбени ембриончетата. Hands Pray

# 640
Момчета, днес ми е 9 ден след ЗЕТ на 5-дневно ембрионче. Получих леко кафяво зацапване на 7 ден и 8 ден. Днес пуснах кръвни изследвания и това ми е резултата. Какво мислите дали има някакъв шанс 

# 641
Според мен за съжаление по-скоро не. Нисък е резултатът, а е достатъчно напред във времето и би трябвало да е по-висок. Това зацапване някак на имплантационно звучи, пък да не се е получила имплантацията. Май си трябва втори тест след 48ч. От клиниката какво казаха? Може би някой с повече опит с БХ да се изкаже дали може да е такава, а ако сега не се получат нещата, при следващ опит по-ранен тест, за да се следи дали има имплантация. Аз нямам опит с БХ и не знам, все съм била пълна нула при неуспех и с доста висок резултат на 8ми ден при успешния засега опит.

# 642
Момчета, днес ми е 9 ден след ЗЕТ на 5-дневно ембрионче. Получих леко кафяво зацапване на 7 ден и 8 ден. Днес пуснах кръвни изследвания и това ми е резултата. Какво мислите дали има някакъв шанс 

За съжаление резултата си е отрицателен за 9-ти ден, целят се стойности над 50-80. Имам опит с 3 БХ, на 10-ти ден ми беше 40 и после падаше. С успешния трансфер на 10-ти ден ми беше 130. Прогестерона също е нисък и вероятно ще продължи да пада. Успех следващия път. Все пак слушайте си доктора, но за мен няма смисъл да се чака повече или ЧХГ е било по-високо и сега пада или въобще не се е качвало.

# 643

За съжаление резултата си е отрицателен за 9-ти ден, целят се стойности над 50-80. Имам опит с 3 БХ, на 10-ти ден ми беше 40 и после падаше. С успешния трансфер на 10-ти ден ми беше 130. Прогестерона също е нисък и вероятно ще продължи да пада. Успех следващия път. Все пак слушайте си доктора, но за мен няма смисъл да се чака повече или ЧХГ е било по-високо и сега пада или въобще не се е качвало.

Благодаря , доктора каза в понеделник да пусна пак и да продължавам с терапията. Досега не съм имала БХ и нямам представа какво следва. Знаете ли кога мога да започна следващ опит ако този в понеделник приключи?
Според мен за съжаление по-скоро не. Нисък е резултатът, а е достатъчно напред във времето и би трябвало да е по-висок. Това зацапване някак на имплантационно звучи, пък да не се е получила имплантацията. Май си трябва втори тест след 48ч. От клиниката какво казаха? Може би някой с повече опит с БХ да се изкаже дали може да е такава, а ако сега не се получат нещата, при следващ опит по-ранен тест, за да се следи дали има имплантация. Аз нямам опит с БХ и не знам, все съм била пълна нула при неуспех и с доста висок резултат на 8ми ден при успешния засега опит.

И на мен това имплатационно кървене ако наистина е такова ми вдъхваше надежда. В понеделник ще повторя теста.

# 644
Повторете, но колкото да се потвърдят нещата, не таете надежда. Не съм имала БХ, но май не пречи да се пробва пак веднага. И все пак месец почивка винаги е хубаво, малко да се успокоят хормоните.

Докторът ще прецени и ще изговорите. Ще се види как изглеждат нещата на 2ри ден от цикъла.

Общи условия

Активация на акаунт