СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 11 - Седмокласникът е на финала, майката е вече взела-дала....

• 29 734
  • 795
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Малко по-нагоре е отговорено:
По принцип смарт не може, но и електронни не са допускали на места.
Скрит текст:
Не можем да очакваме от квесторите да проверяват всеки часовник дали е смарт или обикновен електронен, има ли калкулатор и т.н.
Моите деца не са носили часовници на НВО. Разчитали са на часовниците в стаята и информацията от квесторите.

# 481
Пак да кажа, вече всички часовници са електронни. Просто едните са със стрелки, а другите не са.
Часовници с механизъм са за колекционери и антиквари само

# 482
Какво имате предвид под механичен? Ясно, със стрелки, но трябва ли да е с механизъм и да се навива с ключе? Такива само в антикварните магазини има май. Нашият е със стрелки, но с батерия и не се навива, ръчен, но това си е пак електронен часовник, просто не е с цифри, а със стрелки
Кварцов имате предвид. Той е на принципа на механичния. Аз имам механичен, точно с ключе и него давам. Не е от антиквар Simple Smile  Кратката версия е: трябва ясно да личи, че не е смарт или електронен.

# 483
А откъде го купихте? Аз не знам да се произвеждат вече такива. Ще търся от дядо и, часовник със зъбни колела и пружина, това е неелектронен часовник. Имам будилник Слава в мазето, но не искам да скандализирам

# 484
На моето дете три пъти му свалиха часовника, нищо, че е очевидно кварцов. Имало правила

# 485
# 486
  • София
А, ся и от Китай да поръчваме. Те няма да дойдат до другата седмица.

Взимайте един таймер за варене на яйца. Ако децата си ги навият едновременно, няма да е по-различно от звънене на звънеца за края на часа.

# 487
... будилник Слава в мазето, но не искам да скандализирам
Това е епично! И аз не бих, но при други обстоятелства бих го извадила Simple Smile

# 488
  • София
Преди края на модулите квесторите подсещат ли (приключвайте, остават ви 10 мин., примерно..)?
Питам, защото моя все си мисли, че няма време и винаги има грешки от бързане, а предава 15 мин по-рано. Ще носи часовник, но все пак в напрежението, я го погледне, я не като не е свикнал да носи.

При нас на пробния изпит в училище не е имало часовник в стаята, а дамата, която е била квестор, им е казала в последните 5минути, че трябва да предават. Съответно това много го притеснява, но не иска да носи никакъв часовник, понеже им казали в училище, че не е позволено. Според класната трябва да осигурят часовник във всяка стая, надявам се да го направят. Надявам се и на адекватни квестори.

# 489
  • София
Т.е искате да ми кажете, че може да ѝ свалят ръчния часовник механични стрелки?

# 490
Т.е искате да ми кажете, че може да ѝ свалят ръчния часовник механични стрелки?
Ами трябва да е рядко некомпетентен човек, за да го направи. Максонката го пратих с механичен часовник в Американския на изпит.. само са го питали за цената..

# 491
  • София
При нас пък дойде съобщение, че от другата седмица ще учат първа смяна (до края на тази ще са втора).

# 492
То другата седмица ще ходи ли някой изобщо на училище?

# 493
Не съм планирала да ги спирам.. ама, ако следваме "тренда", дето се вика на чист български, може и да се преориентирам.

# 494
То всеки сам си преценЯ, де...няма значение кой какво. Някои не ходят от края на май.....да учели!

Общи условия

Активация на акаунт