СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 11 - Седмокласникът е на финала, майката е вече взела-дала....

• 29 566
  • 795
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Получена е днес вълшебната бележка, снимахме я да я има.
Аааааайде да сме живи и здрави всички деца и родители следващите десетина дни - според който на каквото ще се явява 🤞

# 736
  • София
Изразните средства, които се учат сега са много малко. Преди 10 години наистина искаха да се ползват и тия със страшните имена. Дори имаше въпроси за тях.
Сега трябва да знаят метафора примерно. Не ти знам всички, а и не искам да ги знам.

Аз си спрях моето от училище, барем реши няколко теста. Но като ми няма у дома, си джитка на лаптопа със съученици, спрени със същата цел.

Подготовка за цяла година: 3 решени първи модула по БЕЛ(+ кварталната школа) и три втори по МАТ. Готови сме за ония професионални гимназии, в които влизат с бал под 100 точки.

# 737
Имам следния въпрос, може да е глупав - какво точно представляват листовете за белова (тези, които са за преразказа по БЕЛ или за втория модул по мат и имат полета отстрани заради сканирането) - от двете им страни ли се пише или не?

# 738
Здравейте и успех на всички!
 Има ли някой бланката за НВО по математика. Интересува ме какво място е дадено за решението на задачите на втори модул

# 739
Грета, стига де, на пробни не е ли ходил, пиши и пробните

Някъде четох, че като сканират целият лист се виждал и не било толкова страшно, ако детето излезе от очертанията, но дали е така? Моята дали ще спази полетата, съмнявам се, досега си е писала на бели листа както си иска

# 740
  • София
Имам следния въпрос, може да е глупав - какво точно представляват листовете за белова (тези, които са за преразказа по БЕЛ или за втория модул по мат и имат полета отстрани заради сканирането) - от двете им страни ли се пише или не?
В нета могат да се изтеглят бланките.

# 741
Грета, стига де, на пробни не е ли ходил, пиши и пробните

Някъде четох, че като сканират целият лист се виждал и не било толкова страшно, ако детето излезе от очертанията, но дали е така? Моята дали ще спази полетата, съмнявам се, досега си е писала на бели листа както си иска

Аз знам точно обратното.

Всички примерни листове ги има на сайта на Дидева.

# 742
Ето тук ги има комплектите, които им се раздават. Не виждам да има очертания:
https://dideva.alle.bg/p/%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0 … 0%BB%D0%B0%D1%81/

# 743
Т.е за математиката  на  втори модул  имат по две страници на задача, нали така?
А за преразказа имат 4 страници- дали ще е достатъчно..... Има ли възможност за допълнителни белови? Не виждам това в инструкциите

# 744
Ами има една черна чертичка в началото на страницата. Това ли е ограничителят? Трябва мислена линия да теглят надолу ли, вижда ми се трудно да не излезеш. Това за математиката.
Иначе по бел е по-лесно щом има разчертани редове, просто не пишат извън редовете

# 745
  • София
Не може да се дават допълнителни белови, защото са с уникален баркод. Мястото е достатъчно и за двата изпита.

# 746
А, супер, значи на страниците, на които не се пише, е отбелязано с воден знак - чудесно! Благодаря!

# 747
Момичета, имам въпрос - има ли някой абониран за Уча.се? Да попитам нещо на лични...

# 748
  • Бургас
Аз имам абонамент.

# 749
И аз имам, грешни пари се получи с това уча.се

Общи условия

Активация на акаунт