Спирала за мигли - тема № 23

• 9 621
  • 139
  •   1
Отговори
# 105
За всички дами,които са в UK, мога да препоръчам ето тази tubing mascara. Много е хубава, и се маха супер лесно с вода.

# 106
Спиралата, която ползвам вече няколко години не е tubing, но пък изобщо не ми се размазва под очите и съм била на какъв ли не климат с нея Smile На theBalm mad lash и цената е прилична. Малко като двойник на benefit roller lash поне за мен.

Иначе сега забелязах, че есенс имат tubing спирала. Дали случайно сте ползвали и как ви се струва? Единствената tubing, която съм ползвала е на Kat Von D и нещо не съм впечатлена. Нито от самата спирала как стои на миглите, нито като почистване.

# 107
  • Street of Dreams
Някой от новозакупилите пробва ли вече Catrice? Вкъщи е от няколко дни, но не съм я слагала. Направи ми силно впечатление обаче, че тази големичка опаковка е адски лека...Чудя се защо, съдържание ли няма, или просто пластмасата при ниския клас е по-различна...

# 108
  • София
Аз Catrice и Essence съм ги зачертала и не ги и гледам. За мен са гримове за деца и тийн и не стават за нищо Simple Smile
Да не е спам, похвалвам L’Oréal Paris Volumissime червената. Страхотна е и си заслужава да пробвате, ако не сте. Прави жесток обем, извива, разделя, не се рони и не изсъхва бързо в опаковката. 😻

# 109
  • Street of Dreams
Аз всъщност имам страхотни попадения на Катрис, за цената си са качествени, интересни, иновативни - особено лимитираните им серии. Ако ще купувам нещо от дрогерията, основно е от тях. Примерно в момента имам няколко лака - плътен цвят, удобна четка, бързо изсъхване и страхотна трайност. Имам и един разкошен бронзер-лимитка. В момента е това, но и в миналото съм оставала със много добри впечатления, заглеждам се в техния щанд. А, и една тяхна острилка имам, работи перфектно вече не знам колко години, може да са 10. Спирала съм нямала.

# 110
Абсолютно съгласна за Катрис ✌🏻
И аз съм имала супер попадения. Още страдам за хайлайтъра от коледната серия през 2023. Беше най-хубавия който съм ползвала.
Още не съм отворила спиралата и аз.

# 111
  • Бургас
Аз съм доволна от спиралите на Есенс. Моливите за устни също.

# 112
На Катрис имам (все още) много, много приличен руж, купуван преди няколко год - квадратна кутийка, руж + хайлайтър. Ето този:

# 113
Много съм доволна и аз от спиралите на есенс. По принцип харесвам и си купувам по-скъпа козметика, но спиралите на есенс и на други дрогерийни марки по нищо не отстъпват на по-скъпите. С моливите за устни също е така.

# 114
Аз пък ползвам черен молив само и единствено на Есенс. Това е най-евтиното козметично нещо, което притежавам, но не го заменям за нищо на света Joy Молив за три лева със спирала за 80. Така се гримирам аз. Joy

# 115
На Catrice ползвам молив за вежди, много добър.
И да не съм съвсем офтопик, от на есенс зелената спирала съм купувала няколко опаковки.

# 116
  • София
Е, колкото за острилка и лак за нокти, стават, но за друго не бих се подлъгала вече. Последно купих някакво олио за устни и няма такава смотана опаковка, съсипа ми една скъпа чанта отвътре Sad
Иначе не съм сноб и не робувам на марки, особено за спирали. Любимата ми в момента е на Golden Rose. Моливите на Impala за устни и очи също са ми фаворити от години, а са страшно евтини.
Спиралите на Essence съм ги пробвала всички и не ми харесват изобщо. За мен са си точно детски гримчета - сладки (но ужасно калпави и недомислени) опаковки, трендови продукти и цветове и, не на последно място, ниски цени. Едно време слагаха такива в зрънчо Лъки Бой, ако ги помните Joy Обаче се харчат като топъл хляб и ако се загледате в ДМ и Лили, все са им "опустошени" стелажите.

# 117
Есенс и Катрис знам че имитират Sheglam,до колко се справят и коя марка е по-добра...въпрос на вкус

Аз си изпробвах тюбинга на Катрис и с чиста съвест мога да я изхвърля.Нищо съществено не прави,нито удължава,нито обем придава...единствено,лесно се сваля.

За сметка на това,си намерих 2 много по яки за моите мигли
Catrice Hyper Lash Mascara

Придава обем,удължава,лесно се сваля,не се размазава...

Една колежка ми препоръча lash WITHOUT LIMITS TUBING Extreme Lengthening & Volume Mascara

За 2.95€ прави страхотни мигли.Извива миглите,все едно са извивани с уред,придава много хубав обем,без да изглежда много напластено и удължава перфектно.С две нанасяния,без база миглите стават страхотни.

# 118
  • Street of Dreams
И аз вчера пробвах Catrice tubing и до тук мнението ми е, че е за изхвърляне. Първо много дълго ми отне, за да съм що годе доволна от ефекта, но това е нормално за нови спирали. Като цяло по четката почти няма продукт и трябва да мина 15 пъти, за да имам достатъчно количество на миглите. Накрая - неравномерно дълги мигли, макар да са добре извити и да стоят една по една. Ще я "разработя" да видя дали ще има подобрение. Що се отнася до tubing ефекта - в края на деня разтърках очи - не се рсзмаза, но се разрони. Това с Heimish tuning го няма и засега смятам, че именно тя е доста по-добра.
Ще пиша пак след още няколко нанасяния.

PS за SHEGLAM не съм чувала.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 11:05 от OnDiNe_

# 119
Аз с Катрис за спирали не се разбирам. Всичко друго им уважавам, ама спирали - не.

Четвърта опаковка от зелената принцеса на Есенс купувам в комбинация със серума на Bell с колаген прави страшни мигли. Самата спирала се рони, но с тази основа отдолу няма никакво ронене - 14 часа ми е най-дългия тест. 🤣 Самата основа наистина ми е фаворит от дрогерийните.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт