Спирала за мигли - тема № 23

• 9 621
  • 139
  •   1
Отговори
# 120
  • Street of Dreams
Tова е точно ефектът, който аз търся - къси (в сравнение с моите мигли със спирала), много извити и много обемни - идеални са за мен. Heart
Даже по едно време търсих такива изкуствени, но не намерих.

# 121
  • София
Показаната спирала стои много напластено и с топчета. Аз не харесвам такъв ефект, но и при спиралите явно е въпрос на вкус.
Обичам миглите да са като на снопчета, но не така хаотично, а топчетата са ми ужас.. Затова и не харесвам Принцесите на Есенс.

# 122
OnDiNe, Sheglam ги познавам от Shein. Пуснаха ги в ДМ при нас,но цените са двойни

# 123
От няколко дни тествам спиралата на NL Beauty. Изненадана съм приятно, въпреки, че не харесвам силиконови четки. Взех я, защото забелязах, че седи много добре на дъщеря ми - не слепва, може да се напластява, извива, не цапа и не се рони, издържа цял ден и се сваля лесно. Може да се ползва за леко подчертаване или да се напласти драматично. Чудя се къде е уловката Joy

# 124
  • софия
Не мисля, че има уловка. Най-много бързо да изсъхва.
В интерес на истината козметиката на NL Beauty не е никак лоша. Любимите червила и моливи за устни на дъщеря ми са нейни - трайни, не изсушават устните, не се събират в гънките.

Една колежка ми препоръча lash WITHOUT LIMITS TUBING Extreme Lengthening & Volume Mascara

За 2.95€ прави страхотни мигли.Извива миглите,все едно са извивани с уред,придава много хубав обем,без да изглежда много напластено и удължава перфектно.С две нанасяния,без база миглите стават страхотни.
Много е добра тази спирала. Потвърждавам впечатленията от нея. Толкова ми харесва, че се замислям дали да не купя и пробвам и другия вариант, който не е тубинг.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 12:41 от zvаnchе

# 125
Включвам се с отзиви за няколко спирали:

Maybelline Firework Electro Black

Много добра, не се рони и размазва при мен, придава обем и дължина, наситено черна, наслоява се. Като минуси мога да кажа, че малко трудно се сваля, дори с олио за почистване, и, според мен поне, бързо изсъхва.

Catrice Hyperlash : Много по-малко драматична от Мейбълин, по-скоро за естествен ефект и ежедневно носене. Иначе е прилична, не се размазва.

bh cosmetics Bold Ego

Беше подарък към поръчка. Не знам стара ли е или просто почти нищо не прави. Ефектът е минимален - може би само лек обем и определено не е това което търся.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 11:47 от belladonna_

# 126
  • Street of Dreams
Аз понеже не останах доволна от Катрис, по друг ваш съвет тук взех вчера Clinique High Impact Zero Gravity.
Kонсултантката ми каза да не очаквам кой знае какво, нещо като мокри мигли на снопчета (все едно съм плакала). Не звучи добре, но малко взех да се отчайвам - искам да намеря моята тюбинг спирала. Ако и тази е греда, ще се върна на Heimish, също по ваша препоръка. Просто мислех, че мога да намеря по-добра.

# 127
Аз понеже не останах доволна от Катрис, по друг ваш съвет тук взех вчера Clinique High Impact Zero Gravity.
Kонсултантката ми каза да не очаквам кой знае какво, нещо като мокри мигли на снопчета (все едно съм плакала). Не звучи добре, но малко взех да се отчайвам - искам да намеря моята тюбинг спирала. Ако и тази е греда, ще се върна на Heimish, също по ваша препоръка. Просто мислех, че мога да намеря по-добра.

Не съм пробвала heimish, но на мен ми хареса KVD Beauty Full Sleeve Tubing. Може би в Сефора я имат, моята е от абонаментна кутия.

# 128
  • Някъде там
От няколко дни тествам спиралата на NL Beauty. Изненадана съм приятно, въпреки, че не харесвам силиконови четки. Взех я, защото забелязах, че седи много добре на дъщеря ми - не слепва, може да се напластява, извива, не цапа и не се рони, издържа цял ден и се сваля лесно. Може да се ползва за леко подчертаване или да се напласти драматично. Чудя се къде е уловката Joy
Това е една от любимите ми спирали.
Много лесно се сваля, миглите не са слепени, перфектна е. Няма уловка, дори не изсъхва бързо. Всичко, което съм пробвала на NL Beauty - ми харесва. Новата ми мания са пептидните балсами на марката, както и моливът им за очи.

# 129
zvаnchе, и другата е много хубава.Разлика при двете виждам само в свалянето.

OnDiNe погледни зелената тюбинг на Клиник. Ако не се лъжа,ти търсиш по-естествен резултат и лесно да се сваля.
Ползвала съм я преди години,правеше прекалено естествени за моя вкус мигли и се сваляше от воле.
На теб може да ти хареса

А,исках и друга да ви похваля I Love Extreme Volume

На тези,които харесват обем и удължаване ще се хареса

Поръчах от любопитство спирала на Sheglam,че ме глождеше много.

Уж се води тюбинг,добри отзиви има...ще видим

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 02:45 от VanessaDE

# 130
За мен най-добрата тюбинг спирала е тази на Tarte-Tartalette. В комбинация с тяхната база за мигли, резултатът е чудесен.

# 131
Някой пробвал ли е спиралата на seventeen с фибри? Гледах едно момиче в тик тока, прави й ги огромни и страхотни, но ме притеснява тези фибри да не влизат в окото и да дразнят? Сещам се преди години, когато излязоха такъв тип спирали и някои казваха, че дразнят очите.

# 132
  • Street of Dreams

За тази ли става дума? Имам я, мотае се из къщи. Не знам дали се води тюбинг, но има страшно много власинки (фибри ли се казват). Напомня ми на едновремешните Golden rose 8в1 или как беше там 😆. Да, има много ефект от нея, но не е точно моят ефект.

# 133
погледни зелената тюбинг на Клиник.
коя от двете визираш Ванеса
High Impact High-Fi™ Full Volume Mascara
High Impact™ Mascara
че аз точно естествен вид търся

# 134

Май не беше за мен въпроса, но ще кача и снимка. 😀 просто като видях какво правят с миглите на момичето.. ама ако тия власинки се мятат насам натам ще откача. Аз понякога след като сложа спирала нещо всеедно имам в окото и цяла вечер може да ме дразни и боли, дори и да не се вижда нищо, пък представям си власинки разни.
Загубих кое беше момичето в тик ток иначе щях да кача линк.

Общи условия

Активация на акаунт