Спирала за мигли - тема № 23

• 9 621
  • 139
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не знам дали е споделяно мнение за тази спирала. В Лили е на чудесна цена и се чудя дали да я купя☺

Сега погледнах в приложението на ДМ,там е на редовна цена 14 лв. 😀

# 91
Не съм пробвала тази, но като спомена Max factor, бях поръчала тази от Нотино

Не искам да набеждавам спиралата, имам съмнения че може и да е стара, но почти нищо пускаше и имаше странна миризма. По-скоро съм да е стара 🤔

# 92
  • Street of Dreams
Джули, дай отзив и като пробваш Golden rose. Името ми е познато и сигурно някой я е хвалил тук - няма къде да съм го чувала иначе.
Аз едва вчера пуснах поръчката, всички ще сме с еднакви спирали 😜
Аз сега привършвам тази

И съм изключително доволна, но вече ми се носят тюбинг спирали, които да свалям вечер направо под душа. Писнало ми е от черни тампони и panda eyes. 😒

# 93
  • гр.Пловдив
Не съм пробвала тази, но като спомена Max factor, бях поръчала тази от Нотино

Не искам да набеждавам спиралата, имам съмнения че може и да е стара, но почти нищо пускаше и имаше странна миризма. По-скоро съм да е стара 🤔

Сега е в нова опаковка,ползвала съм я преди 15г и беше страхотна ,най-вероятно е застояла

# 94
Ще взема и аз накрая да си купя тубинг Wink
Споделете моля за такава в КАФЯВ цвят - която мога да видя и купя във физически магазин - Дъглас, Сефора Прити шоп или още по добре Дрогерия Laughing

Нямам нужда от издължаване, нито обичам такива напластяващи се като ефект на кукла или изкуствени мигли

# 95
  • София
На мен така ми хареса тази на GR, че повече няма да купя друга. Дано само не я спрат!

# 96
  • Бургас
 Коя е тази на ГР? Моля за снимка!

# 97
  • София
Iconic lash е спиралата. Не знам дали би се харесала на всички обаче! Аз съм извратена и обичам миглите ми да са на снопчета, не харесвам да са обемни и сресани (така погледът ми изглежда кравешки Stuck Out Tongue).... Така че не бързайте да купувате Simple Smile

# 98
В шкафа ми чака и Golden rose iconic lash.
Не я оставяй много да чака,че не се знае колко ще издържи особено, ако вече е била отваряна.
Моята изкара 3-4 месеца.Още я въргалям из несесера,но загуби хубавите данни.

Вчера и аз взех тюбинг спиралата на Катрис,утре ще я пробвам. Бях тръгнала за тюбинга на МФ,че голяма реклама гледам по телевизията,но се оказа че по нашите дрогерии не продават марката.Смятайте колко често обикалям тукашните дрогерии,щом не знам какво продават Grinning

Casualза тези знам че имат кафяви тюбинг,но не съм ги ползвала
Jane Iredale - Lash Fixation Length & Definition Tubing Mascara
Revolution Wrap Lash Tubing
Clarins Mascara Supra Volume
Tarte Tartelette Tubing Mascara

Наскоро разбрах,че Maybelline Lash Sensational Sky High Washable Mascara и L'Oreal Telescopic Lift Washable Mascara били тюбинг.И двете съм ги ползвала,но не съм разбрала че са такива Grinning или не са истински тюбинг или аз нещо не съм в час

# 99
Iconic lash е спиралата. Не знам дали би се харесала на всички обаче! Аз съм извратена и обичам миглите ми да са на снопчета, не харесвам да са обемни и сресани (така погледът ми изглежда кравешки Stuck Out Tongue).... Така че не бързайте да купувате Simple Smile
Точно така - не бързайте! Аз я купих след отзив на дама от темата, след като каза, че е страхотна и се запасила, за да се подсигури, в случайчай, че я спрат. Това беше преди месеци - точно я бяха пуснали и аз, "сакън" да не пропусна, веднага поръчах три! На втората съм още, имам и една резерв. Не е лоша, но нищо особено, нищо! Жълтичката и оранжевата ми правят миглите много по-добре, ако трябва да съм честна. Ще се върна на Мейбълин май, отдавна не съм купувала, залагам на по-скъпи и все се разочаровам. Последно на ISADORA, която ми беше толкова любима, сега е нищо особено - нито прави онзи обем, нито извива така, както преди година, нито удължава. Не знам какво да купувам вече...

# 100
Аз съм с малс фактор divine lashes и съм доволнааа. ММ ми я купува втори път😁

# 101
Divine Lashes е много добра спирала. Аз си купих също онзи ден. Не знам какво става с по-скъпите спирали, издържат точно една седмица и стават на кюспе. Сухи, лепкави, стават на топчета, а гонят 100лв. Срамота.

# 102
И аз съм приключила със скъпите спирали. СПоред мен са стари, застояли от ковида още и сега ги пробутват уж на разпордажба, уж на промоция. Изкуших се преди месец взех някаква на It, суха, смотана, даже ме мързи и да я върна, че докато стигна до магазина ще се замотам поне час в посока. Големи боклуци ни заляха на последък. От друг магазин пък на MAC взех и тя суха, лепкава, боклук. Да не се заричам, но се заричам повече от 5-10$ за спирала да не давам.

# 103
  • Някъде там
И аз съм в търсене на нова спирала. По възможност да е бургунди.
Харесах си Catrice PURE VOLUME - Nr.010 Burgundy Brown. Мисля да рискувам и да си я закупя.

# 104
А за принцесата на Есенс в цвят бургунди дали някой има отзив?

Общи условия

Активация на акаунт