Искам да се самоубия

• 4 854
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
  • София/Севлиево
Добре де,какви са пък тези толкова сложни изпити,та чак невъзможни за вземане?!Каква е тази извънземно сложна специалност?!И какви са тези родители, които се отнасят тъй с видимо депресираното си дете?!
Няма ситуация без изход.Сигурна съм че и тук ще се намери възможно най-добрия.

# 76
  • Някъде там
Nanan78 по какво ти е изпита ? Тук има изключително интелигентни и образовани потребители, с по няколко специалности. Все някой може да ти даде насоки как да учиш по ефективно и на какво да наблягаш.
Пий си редовно лекарствата и не мисли че няма да се справиш и ще стане.

# 77
Няма нужда да я питате каква е специалността и по какво и е изпита. Ще се почне, ма как, това е много лесна специалност, аз завърших три наврeмето, как така не можеш да си вземеш изпита. Или - това ли намери, тая тъпа специалност, какво ще правиш с нея.
Няма значение каква е специалността. Има отличници, които учат лесно, печелят стипендии,  стават докторанти, има и студенти, които бутат бавно и трудно. И вторите са деца на някого и обикновено родителите им ги подкрепят, а не ги обиждат.

Авторке, тука е форум за взаимопомощ, но не е групова, или индивидуална терапия. Няма смисъл да ни пишеш  през час или през ден какво точно ти е. Дадоха ти се добри съвети, получи съчувствие и разбиране. Повече от това, ако имаш нужда от консултация по специалността, или лекарски съвет, има подфоруми , здравен и за образование.
На всеки му е трудно и се бори с предизвикателства. Много от тях са по-гадни от държавен изпит.

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 08:48 от Iris04

# 78
Прави сте. Попаднах в омагьосан кръг. Ето пак не се наспах, потя се дори ръцете ми са потни.имам пак сърцебиене. Нищо няма да вдяна днес и така. Даже не ми е спокойно да лягам нощем. Иска ми се да не се бях родила. Няма повече да пиша тук.

Просто искам тия емоции да спрат, защото ми е зли.

# 79
Иди пак на лекар, явно при тебе проблемите са по-сериозни от обикновен страх преди изпит. Явно лекарствата не са ти достатъчни, или не са точните.

# 80
Ох, не е истина пак се събудих със сърцебиене. Всеки ден едно и също. Ще протабаня всичко. :--(.

Как да уча и помня по - ефективно в тази ситуация. Нама как да отложа и двата изпита за септември.

Ей така като седя и почва едно сърцебиене. Не знам и аз вече

Предизвикваш си паник атаки от премисляне. Смучи един валидол в такива моменти.

# 81
Когато е трябвало да уча, а не ме свърта, вместо да седя на едно място, съм правила тегели напред-назад из стаята с учебника в ръце и периодично поглеждайки в него. Пробвай как ще ти се отрази на състоянието и запомнянето.

# 82
В Редит видях, изпитите били по Български и История..
ама .. за два изпита такъв рев и 60 теми били..
хората в МУ сигурно трябваше да се самоубиваме още първи курс с по 13 изпита на семестър, с не знам си колко теми..

# 83
  • Далечният изток
Дали е тя, дали е сестра ѝ, дали въобще има сестра.... не се знае. В една от темите уж питаше за себе си, после се оказа, че било за сестра ѝ. Едно е сигурно - момичето никак не е добре, спешно трябва да се лекува. И това го казвам съвсем сериозно, без подигравка.

# 84
Честно вече се съмнявам дали не е някой, който си прави гаргара с форума.

# 85
В Редит нямала сестра, имала брат, починал е.
Дано не си прави шеги.

# 86
  • София
То и Бънди е трол, така че и при нея драмата е измислена.

Някой си прави нови регистрации и пуска тролски теми.

# 87
  • Washington,USA
Еее стига с мен, ще взема да изтрия форума и регистрацията да сте спокойни. Нявсякъде ме бутате.

# 88
Вече има сигнал за тази тема.
Смятам, че трябва да спрем с писането и отговори към авторката.
Ако е трол е излишно, ако е истинска се нуждае от специална подкрепа и консултация.
Човек с реални суицидни мисли е опасен за себе си и е небрежно да му подхвърляме каквото ни идва на ум.

# 89
  • Някъде там
Това не го разбирам,да влзезеш да лъжеш, че майка ти и баща ти са "изроди" и най-вече ще се самоубиваш...

В Редит нямала сестра, имала брат, починал е.
Дано не си прави шеги.
И тук  в темата така писа. Имала брат бил починал.

Общи условия

Активация на акаунт