Най-гадната зодия за мъж! - 8

• 5 558
  • 155
  •   1
Отговори
# 135
Аз не мога органически да понасям мъже, които са моят асцендент.
Но съм забелязала, че тези от зодията на моята Луна много ме харесват.

# 136
Най не понасям мъж въздушна зодия, особено водолей и везни. Друга недолюбвана зодия от мен е дева - мъж, който е перфекционист и критикар, но доста тънко го показва. Физиономии и пасивна агресивност по женски.

И какво съвпадение! Един водолей, роден също на 28.01 като този на Sladur4e7 ми изкара живота извън релси за доста дълго време. В началото наистина бяхме уж добри приятели, после имахме връзка, но много токсична. А тогава не го осъзнавах. Беше голям манипулатор. Сега като си върна лентата става ясно, че той нямаше нужда от приятели и приятелка, а от клакьори, които да го величаят и да му слушат фантазиите, великите планове и изхвърлянията. Много е интересно, че отговаряше за клишето за лъвовете. Даже от негови бивши приятели чух, че още като били малки той им казвал "вие сте моята дясна и лява ръка". Много показателно за неговия характер. Беше много контролиращ и затова като го напуснах прекъснах всякакви отношения от раз.

Близнаците и телците са ми 50 на 50. Познавам и точни, но и такива с които не искам да бъда в една стая. При огнените се разбирам да кажем със 70-80% от тях. И аз съм огнена зодия, но с луна във водолей и тяхната огненост ми идва много натоварваща понякога. Овните и лъвовете са ми контролиращи.

Най-добри впечатления имам от мъжете риби. И жените са ми приятни за приятелки. Изобщо не е вярно, че не говорят и били свити и прикрити - аз познавам само много устати риби и от двата пола, но някак не ме натоварват.

Скорпионите са ми най-малко любимата водна зодия, защото част от тях носят една по-тежка енергия от рибите. Луната ми в скорпион ми дава достатъчно такава, рибите са по-леки за общуване. Раците са точно като луната - на приливи и отливи сме с тях. За мен те са си биполярна зодия - един ден ще те качат горе на черешата, другия ден ще ти се сърдят за нищо. С един рак никога не знаеш как ще реагира. Но те и везните са така по личен опит, а са въздушна зодия - само се клатушкат.

Общо взето като лъв слънце, асцедент дева и скорпион луна от всички зодии обикновено най-добре се разбирам с рибите. В моята карта има много вода и може би затова. Също така северният ми възел е в риби.

Аз ги намирам за леки, водни, свежи. Не дълбоки води като водолеите, нито толкова биполярни и сръдливи като раците. Техните драми са обикновено за глупости и дори когато се оплакват ми стават забавни, мога да ги изтърпя да си мелят.
О, значи същия филмар. Как един свестен няма...
Този още го няма, най-вероятно няма и да се появи, но може и да е за добро

# 137
skodafan много ми хареса определението за раците👍

# 138
  • София
Уф, така са раците. Един ден е усмихнат и небрежен, на другия ден го дразни всяка дума и жест.

# 139
Рокси, не искам да ти натяквам, ама май ти казах 😂 Земен знак трудно се изтърпи това люшкане между различни състояния.

# 140
  • София
Всъщност не е толкова зле, защото и аз съм малко така. Като цяло, има баланс. Намерили сме се.

# 141
Ние сме жени, на нас ни е простено донякъде. Хормони, ала бала. Сегашният ми мъж(овнето) е много стабилен и устойчив психически, май само той може да изтърпи моите лашкания в емоциите.

# 142
  • София
Аз пак си чета моя хороскоп - Луна в Овен и Венера в Лъв просто могат да вкарат всеки мъж насреща ми в лудницата. 😁
Между другото, Венера в Лъв дава някаква щедрост. Но също така и много изискване на внимание, ревност, драматични изяви, ако не му/й обръщате внимание...

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 23:36 от Rockstar

# 143
Оо това им е коронния номер на Водолеите Grinning от мен да знаете, блокирал ли те е Водолей веднъж, не чакай да дойде да ти се извинява и да се връща обратно. Важи и за женските. Буквално по този начин бягат от конфронтация и евентуални обяснения как, защо, кога и тн.

# 144
  • София
Аз пак си чета моя хороскоп - Луна в Овен и Венера в Лъв просто могат да вкарат всеки мъж насреща ми в лудницата. 😁
Между другото, Венера в Лъв дава някаква щедрост. Но също така и много изискване на внимание, ревност, драматични изяви, ако не му/й обръщате внимание...

Някой с асцендент във Везни /заради Луната ти/ ще има шанс да отърве лудницата. Ти с какъв асцендент си?

# 145
  • София
На някои места ми дават Стрелец, на някои Козирог.
Все пак имам доста Дева в хороскопа и това ме приземява.

# 146
От известно време един водолей се закачи за мен. Приятели бяхме, до преди 2 дни след като ми призна,че съм неговата половинка до края😁. И тъй, аз не отговорих както очакваше и просто изчезна, днес установих, че ме е блокирал, а аз се притесних как е.

Хах, Луната ми в телец  пророни сълза, докато си пие фрапето на плажа.Nature Last Quarter Moon With Face
 Сълзата за фрапето, че свърши, не за теб!
А ти, като жена управлявана от Венера, не можеш да ме убедиш, че нямаш около осем постоянно гравитиращи, чакащи да им се усмихне(ш) щастието и на тях, докато тоя се крие.
По моите наблюдения фиксираните се разбират помежду си, имам приятелско семейство, мъжът Водолей, жената Телец, родиха им се две деца и двете Скорпиони, перфектни са си! Аз им викам “Семейство Unbreakable”, което не го бях базирала на зодиите им, защото тогава дори не ги и знаех, но те са си точно такива. Ако има някога зомби апокалипсис, зомбитата ще бягат от това семейство  и така ще се спасим всички. Laughing
Този, същия Водолей, преди да се ожени, заряза гаджето си, защото пиела уиски със сламка,  е не можа да го преживее това..Въздушна му работа, мани…

# 147
От известно време един водолей се закачи за мен. Приятели бяхме, до преди 2 дни след като ми призна,че съм неговата половинка до края😁. И тъй, аз не отговорих както очакваше и просто изчезна, днес установих, че ме е блокирал, а аз се притесних как е.

Хах, Луната ми в телец  пророни сълза, докато си пие фрапето на плажа.Nature Last Quarter Moon With Face
 Сълзата за фрапето, че свърши, не за теб!
А ти, като жена управлявана от Венера, не можеш да ме убедиш, че нямаш около осем постоянно гравитиращи, чакащи да им се усмихне(ш) щастието и на тях, докато тоя се крие.
По моите наблюдения фиксираните се разбират помежду си, имам приятелско семейство, мъжът Водолей, жената Телец, родиха им се две деца и двете Скорпиони, перфектни са си! Аз им викам “Семейство Unbreakable”, което не го бях базирала на зодиите им, защото тогава дори не ги и знаех, но те са си точно такива. Ако има някога зомби апокалипсис, зомбитата ще бягат от това семейство  и така ще се спасим всички. Laughing
Този, същия Водолей, преди да се ожени, заряза гаджето си, защото пиела уиски със сламка,  е не можа да го преживее това..Въздушна му работа, мани…
Няма да убеждавам, почти всяка жена има такива гравитиращи около нея, някои повече, други по-малко, но има.
Ноо  гравитиращите са все това от което бягам, стигат ми драмите с разни козирози, близнаци и деви 😉
Сега се сетих,че някъде беше казвал водолея, че си тръгнал от някаква мадама, била му изневерила ала бала, най-вероятно той я зарязал, че си е пиела уискито със сламка😉. Въздушни глупости на килограм...
Трябва да си проверя хороскопа, къде ми е Луната, и какво беше още там, че да знам да бягам от тези неподходящите за мен.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 13:58 от Angel whings

# 148
Най-гадната за мъж е Рак или Риба Simple Smile Те са по-нежни и много емоции. Някак си не му отива на мъж, но разбира се, има и изключения и приятни мъже с тези зодии.

# 149
  • Deutschland
И жените от тези зодии също. Има ли тема за най-гадната зодия при жените?
Забравила съм, може и да съм писала в нея 😁

Общи условия

Активация на акаунт