Най-гадната зодия за мъж! - 8

• 7 905
  • 175
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Защо пък Близнаците трябва да са в първата тройка? Зависи кой близнак е станал сутрината от леглото...

# 166
Момичета, дайте мнение за мъж риби, асц. рак, луна в близнаци и венера във водолей...това ми звучи като рецепта за огормен проблем, но щерката много влюбена, а тя дева... Дано не съм права...иначе изглежда много интелигентен млад мъж, нищо лошо не мога да кажа за тези три месеца. Амммааа...

# 167
  • Тра-ла-ла
Тя е Дева, а другите й лични планети, асц?!

# 168
Тя е Дева, а другите й лични планети, асц?!

Асцендент Везни, луна в Стрелец, Венера в Телец.

# 169
  • Тра-ла-ла
И Марсът им?

# 170

Марс - неговият в близнаци, нейният в лъв
Юпитер - в овен; нейния в рак

# 171
  • София
Аз като Дева не мога да се разбера с мъж Риби. Ама може и да е възможно.

# 172
  • Тра-ла-ла
Струва ми се, че тя ще е мъжът във връзката Laughing А той ще да е мекичък Trollface- емоционален и изплъзгващ се с тези 2 води и 3 въздуха. Има 0 земя и 0 огън. Определено ще има нужда някой да го приземява и да му дава посока, структура, да го ръчка. Само да не се почувства задушен.. Тя пък е с 0 вода в личните планети.

Получават се 3 противоположности по осите Риби - Дева, Близнаци - Стрелец. Лъв - Водолей. В някои случаи хората се отблъскват, в други се допълват. Аз мисля, че твоето гардже и момчето са интересна комбинация. Палят се, гасят се. Неговото водно се привлича с нейното земно. Нейното огнено се възпламенява от неговото въздушно. Има динамика. Не знам дали Девичката ти е от критикарския тип. Може бързо да му види кусурите. Или, ако тя е по-скоро земна, отколкото огнена, и иска сериозност - да й втръсне от неговата зъздушност.

Ама това момче как се е решило на връзка?! Колебливо Слънце в Риби, колебливи Луна и Марс в Близнаци, свободолюбива Венера във Водолей. И "1 напред, 2 назад" с Асц в Рак.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 10:48 от Джулая

# 173
Марс в близнаци са страшни флиртаджии

# 174
Джулая, много правилно си усетила Simple Smile странни са ми... много спокойни и допълващи се са, даже той дава повече енергия и тяга, поне за момента. Тя си мърмори, уж си усеща кога да спре. Ще ги видим, хем им се радвам, хем ако се гледат планетите, нищо няма да излезе, а чувства определено имат. Иначе аз съм написала:  мъж риби, асц. рак, луна в близнаци и венера във водолей.
Благодаря на всички Simple Smile

# 175
  • Тра-ла-ла
Споко.Рачешкият АСЦ също има склонност да мърмори, недоволства и киселее. 😆

Въпросът е след първоначалните ток и жици, цветя и рози....той да не даде назаден и да се помайва, ако тя иска връзка със сериозно развитие.

Общи условия

Активация на акаунт