Домакини 92 - лято, лято

• 27 715
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Добре дошла!
  Вале, недей така!Нали знаеш,че си стълб за другите.Поплапи си ,когато имаш нужда, но не можеш да носиш страховете на всички на плещите си. Волни или неволно, товариш и тях и проектираш негативните си мисли върху тях.
   Оплаквай се тук,  и за това сме .

# 16
  • София/Севлиево
Фъвър, добре дошла.Радвам се да те видя тук.
Вале,колко добре те разбирам.Снощи с ММ се сдърпахме, защото му казах,че искам да почна истинска работа и че ми липсва контакт с хората.Той се нацупи,че съм искала да оставя децата и да се хвърля в нещо , което е с неясно бъдеще.Не искам да си оставям децата,приела съм,че цял живот ще съм до Славчо,ама понякога се чувствам много самотна и рачешката ми душица почва да ридае, въпреки че външно нищо не показвам...
За Мими защо не направите едно изследване за поносимост към глутен(в случай,че не сте).Ако излезе ,че има такава има и начин да се справите и не е задължително да е цьолиакия(Славчо и сестра ми имат тази непоносимост,подозирам че и аз,но аз имам много хранителни алергии и може от тях да ми идват проблемите).

# 17
  • София
Вале, болестите са част от живота. С притеснения вредиш на себе си и това се отразява на семейството.
Аз съм с по-лек характер, както казва свекърва ми, защото не позволявам негативните мисли да вземат превес.
Разбирам те, защото моят съпруг много преживява всичко и от това си отключи болести, та вече гледам да го щадя, но има неща, които не може да скриеш от близкия.
На теб конкретно изследвали ли са ти Д3 и В12? Когато са недостатъчно, те водят до излишна тревожност, особено вторият.
От глутеновата непоносимост не се плаши толкова. Моят съпруг я разви с годините. Реално тя даже му помага да живее по-здравословно и да яде по-качествени неща. Още повече, че има и столичен дерматит, затова диетата му е стриктна, но пък му помага да младее за годините си и да поддържа фигура. Т.е. ето ти положителната страна от един от проблемите. Опитай така да гледаш на нещата.

# 18
  • София
Fever Ray,  добре дошла сред нас !
Аз те посрещнах чудесно просто😁🥳, извинявай за което!
Изследвани са ми тези показатели и са добре .
Като се прибере детето от Виена, гастрото и е назначил изследвания,за хеликобактер, кръвни, за синдром на раздразненото черва е казал нещо, не знам още какви, предполагам и за непоносимост. Аз се притеснявам от цьолиакия, тя е автоимунно и много сериозна непоносимости .Но надявам се да не е. Ако е само непоносимост към глутен ще се справим. Но и детето ме ядосва, само мрънка за тая диета сега от Виена, тя си е сладокуса, обича от всичко да си хапва
И не знам просто. 
Главата ми гъмжи от диагнози
Ели,аз никога не съм искала да почвам работа. Аз съм си домошар, дай ми да си гледам къщата и семейството. Но в годините грижата за детето ме отдалечи от хората, тоест аз си го направих и това явно ми се отразява.
Досега летата на село бяха моето време. Сега ....Абе не съм аз това, не съм. А като след операцията не мога да работя и в градината това лято, това съвсем ме срива.
Айде, сигурно ма Ко вече съжалява че ме накара да пиша😁😁

# 19
  • София
Вале, не ми се извинявай. Нали пишем, за да си помагаме и да се подкрепяме.
Да не би да чувстваш синдрома на празното гнездо?
Ние нали затова се сдобихме с най-малкият младеж. Когато двете големи дъщери отлетяха от гнездото и усетихме как наближава време и третата да тръгне по стъпките им, буквално откачихме и двамата и бяхме луднали по клиники.
Нашата нагласа е все да сме с деца и буквално се бяхме поболели.
Сега явно вече почваме да усещаме и възрастта или си създадохме достатъчно занимавки, та вече приемаме положително отделянето им.

# 20
Страхотно представяне! Добре дошла, Fever Ray!
Семейството (барабар с майки и бащи) ме впечатли най- много!

# 21
Добро утро!
  Валке, прегръщам те!

# 22
Значи сигурна съм че вчера писах, но защо го няма?
ма ко прозорците да са ти проблема ще ги измиеш. Видях проблема с розата ти. На вълна съм как да си вкореня няколко рози.
Fever Ray добре дошла!
Валенцето Kissing Heart момиче разбирам те много добре. Трудно е когато не можеш да се занимаваш в градината, знаеш че и на мен това ми е терапията. Аз чакам с нетърпение всеки ден чашката с кафе и цвете от теб. Даже и да не пиша влизам да ви видя.
Видях Мими колко е щастлива на снимките, казваш мрънка когато се отнася за здравето сама ще види че ако е необходимо и я спазва ще е по-добре. Ето пример с мрънкащ мъж моят от три седмици е на диета (режим изготвен от диетолог) първо мрънка като записах час, после мрънка всеки ден какво е менюто по-скоро количеството. Призна си обаче, че се чувства по-добре и продължаваме защото макар да не ми е нужно няма как да  ям пред него други неща.
Днес отпуснах малко хапнахме на обяд повече и сега пропуснахме вечерята.
Знаете ли с какво нетърпение чакам да свърши месеца. Искам почивка.

# 23
И аз чакам кафетата от Ма Ко и Валето.
Днес съм на работа извънредно. Нямам търпение утре да почивам.
Хубав ден, момичета!

# 24
  • София
Кафе нямам, но имам нещо по - хубаво😍

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 07:46 от Валенцето

# 25
Добро утро!
Вале, вместо кафе, слагам снимка на хранителна добавка, която се справяла с тревожните мисли. Пишат за нея в темата за предменопауза, та може и от това да са ти.
Скрит текст:

# 26
  • Бургас
Fever Ray,добре дошла и от мен!
Впечатли ме с голямото си прекрасно семейство!Трябва да си много щастлива жена!Браво на вас!

Валка,поне леки успокоителни не ти ли предписаха?
Ще мине,ти сама казваш,че е период,но що да се мъчиш?

Ние последно се мъчим с Крис тази седмица и другата са изпитите.После за Финландия,както винаги.

# 27
  • София
Благодаря, Слави! Наистина съм много щастлива и съм благодарна, че събрах сили да мина през всичко, за да имам точно това семейство и тези деца. Нося си последиците за здравето вече, но ги приемам като част от картината.

Аз в събота изпратих мъжката част от семейството към морето и останахме с бъдещата студентка. Имаме да ходим по институции днес и утре, за да довършим подготовката за нейното заминаване. Ще използваме възможността да купим някои неща за нея и за момчетата за есента. И утре следобед потегляме към морето.

# 28
  • при късмета
Добро утро!

Айде, сигурно ма Ко вече съжалява че ме накара да пиша😁😁

Да, да, ще съжалявам, напротив. Ние сме половин терапевти, нали знаеш. Hug
Славе, не можеш да се оплачеш от времето, тази пролет. Като във Финландия е
Джейми, не ми говори за розата, че съм бясна.  Ама и аз съм за бой, защо поръчвам от където ми падне, вместо да си разчитам на провереното.
Гледах на Валето розите, всичко е цъфнало, при мен само катерещата роза, храстовидните са само на пъпки, От Валето розата имаше едно отворено цветче и казанлъшката, тя пък има малко, като цяло.
И зеленчуците не са мръднали, 3 измръзнали цвята на доматите, без нито един нов, само тиквичките са се разцъфтяли, колко ще вържат, ще видим.
Допивам кафето и ставам, че трябва да хода до Виваком, да върна оборудването на свекъра и да измисля какво да готвя. Приемам идеи
Гушки на всички Hug

# 29
  • София
Привет!
Славе, да, изписа ми психиатъра, минимала доза, без привикване каза че са, засега, пу ПУ, нали, да не казвам голяма дума ...Нямаше как да мина без това, три седмици изкарах почти на легло в постоянен плач. Нямаше как да издържа повече .
Аз тая година съм страшно доволна от розите, голямо цъфтене. Но взеха да им пожълтяват листата. В агро аптеката казаха, че е от недостиг на нещо, не е болест. А ги торя редовно.
Аз пък започвам борба с доматен миниращ молец по домата,  адът на градинарите🤪.
Ще видим кой кого.

Мария, благодаря, прочетох за тази добавка, допада ми, ще питам и психиатъра. Много ми допадна начинът му на мислене, засега му се доверявам напълно. Най вече ми хареса уверението му, че не страдам от психично заболяване, че няма да ме приема в психиатрия и че ако тревожността се лекува в болница, половината население ще е там.
Не е от пременоопаузата,Мария, аз знам откъде идва, не е за първи път. Ще го боря. Имам си мъж чуден и разбираш, деца, куче, село, ще се преборим и този път.
Част от розите ми с пожелания за хубава седмица:

Общи условия

Активация на акаунт