Домакиня,в чужбина живеем,две деца-на 11 и 15 гд.Преместихме се ,когато първото дете беше бебе.Имаше здравословни проблеми-астма ,за това се наложи да остана в къщи и така малко по малко -изпуснах влака и загубих всякакви трудови навици и останах социално изолирана .Сега поотраснаха,няма причина да не работя,но не мисля,че съм конкурентно способна що се отнася до пазара на труда тук ,изискванията и нивото ми в сравнение с останалите кандидати за хубава работа е ниско,предвид това,колко време не съм работила,не съм се развивала и не съм влагала много в учене на нови неща.Последните години имам и ужасна памет,нищо не мога да запомня,което утежнява нещата що се отнася до учене и преквалификация .Бих намерила работа,която не ми харесва-свързана пак с чистене,домакинстваме и т.н,неща,които и сега правя,но поне за семейството.Имам проблеми с кръста и ръцете,не ставам вече за 8 часов физически труд.Често съм си мислила за прибиране в Бг,макар и на 50(аз съм на толкова),бих работила доста по- нормална работа ,както беше преди да замине за чужбина,но пък за ММ и децата това не е добър вариант.Та така-домакиня в чужбина,обичам хубавата храна и питиета- и ми личи , лятото е моето време-тогава се прибираме в Бг за почти два месеца с децата
Тази година ще живеем на село като се приберем.Не е моето, нищо не отбирам от градинарство ,изолацията също не ми харесва,но ще трябва да свикнем.Ще ви питам по-нататък разни неща за цветя,обзавеждане и др.
Приятно ми е да се запознаем.Аз съм Кайсия.