Домакини 92 - лято, лято

• 29 715
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ма Ко, непознат ми е тоя кукър. И май няма под налягане. Аз основно тая функция ползвам.

Джейми, бързо да му минава!

Утре моля едно стиснати палци за детето. Има час за гастро. Много ме е страх.
Излезе и нисък феритин. Те това никога не го бяхме изследвали, само желязо и хемоглобин,а те са в норма .
Но вече съм почти сигурна, че не е непоносимост към глутен. Случва и се да има подуване от изцяло безглутенови неща. И ако не се движи задължително
Ще видим, но ужасно ме е страх.
Няма хеликобактер.

# 226
  • София
Валенце, стискам палци. Дано всичко да са само напразни притеснения!

# 227
Дубрутро!
  Вале,стискам палци!

# 228
Добро утро!
Вале, стискам палци! Споко, нисък феритин се наваксва с железен препарат. Много жени отдават на него косопада им. Ако ще пускате други изследвания- ЖСК желязо също пуснете.

# 229
  • София
И В12 често е причина.

# 230
  • при късмета
Добро утро!

Вале, и аз стискам палци.
Аз снощи бях най-после на масаж и съм друг човек. И се наспах. Днес съм бяла и добра

# 231
  • София
Ту туууу

# 232
Честита да си, Вале! Хайде, духай свещичките и да почвам почерпката! Първо ще изям украсата, а после с виличката до където стигна! Пожелавам ти здраве, споделени мигове със семейството, спокойствие, топлина и уют в сърцето ти!

# 233
  • София
Ехааа, Валенце! Ти ли си рожденичка?
Жива, здрава и честита бъди!
Всичко най-добро ти желая и много щастие!
В твоя чест ще отида сега да си взема едно чери айс кафе от близкото капанче и ще го изпия с кеф.

# 234
Честит рожден ден!
Много, много здраве и много красиви моменти да съпътстват живота ти!

# 235
Валюци, да илядиш! Да си здрава и всички около теб също! Да нямаш поводи за притеснения!

Има ли резултати за Мими?

Днес с целия си акъл реших да правя мусака, ама да е още по-гадно, реших да е с тиквички. Та една вода тече от тиквичките, два пъти повече от мен, хаха. Joy

# 236
  • гр.Варна
Вале честит рожден ден.
Желая ти много здраве, щастие и главата гордо вдигната нагоре. Има защо:heart_eyes:

# 237
Смърфи, аз мусаката с тиквички я правя по подобие на тази с картофи, но вместо тях- сурови тиквички на кубчета. Всичко на сурово + задушената кайма. Добавям много малко вода, защото тиквичките си пускат. Става много бързо и без усилия.

# 238
  • София
Благодаря ви, момичета!

Смърфи, да, има резултати.
Няма заболяване, няма възпаление, няма цьолиакия или някаква непоносимост според лекаря, а има всички симптоми на Синдром на раздразненото черво. Общо взето това не е болест , но е неприятно състояние. Повече внимание с храната, по малко напрежение и повече движение.
Дано си вземе поуките.

# 239
Вале, та това е най- малкият Дявол! Сега се отдай на дишане и празнуване!

Общи условия

Активация на акаунт