Домакини 92 - лято, лято

• 30 157
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Хайде за обедно кафе е време и тъкмо сядам.

Но бодвам слушалките, пускам си книгата и ще го свърша.
Ти добре, аз нали не обичам слушалки половината квартал слуша с мен Simple Smile Днес чистих големия фризер. Освободих едно чекмедже, утре е ред на малкия. Другата седмица всички останали печени чушки и патладжани стават на лютеница и освобождават място за новите.
ма ко за борбата със съселите знам че е кошмарна.
Днес вече готвих и сега е време да си харесам следващата книга.
Утре сме при диетоложката за последен път, поне така каза три месеца. Да видим какво се е променило , което не виждаме.

# 436
  • при късмета
Добро утро!

Борбата със съселите не е кошмарна, тя е предварително загубена. Като цяло всичко сме опитали, без резултат. Трябва някаква фирма да извикаме, но и за тях чувам, че успеваемостта не им е 100%. Поне вече до вътре нямат достъп и това е нещо. Ще си спорим кой е хазаина и кой навлека явно още доста време.
Не ми харесва така времето, искам си топлото

# 437
Сакън, Мако! Никакви жеги повече, до 30 градуса може.

# 438
Добре е днес времето. Посрещнаха мъжът ми и сложих да готвя мусака. Младежът ще се прибере и гледам едно хапване да има в седмицата като хората. Не че на работа няма разнообразие в храната, но изобщо не е като домашната храна. Покрай гаджето, работа и фитнес никак не му се готви.

# 439
Аз с нетърпение чакам обещания дъжд утре. Искрено се надявам да познаят.

# 440
  • при късмета
Добро утро!

Това, което ни тормози във времето, не са температурите, а влажността и атмосферното налягане. Т.е. не е определящо какво показва термометъра, а барометъра. Ето, сега е 10-15 градуса по-студено от миналата седмица, но пак не се диша и е задушно. Ако ще вали, да се извали и да вземе да изсъхне най-после, че това така и не се случи това лято, влажността изобщо не е падала от пролетта.
Шефа замина при майка, че децата на сестра ми са там и за днес имам само да изчистя
Гушки на всички Hug

# 441
И при нас вали, мнооого сме доволни.
Хубав ден от мен!

# 442
  • София
Привет!
При нас е хладно и облачно. Морето е бурно.
Ще ходим по разходки с момчетата и с кучетата и планирам просто един лежерен ден.
Аз обичам по-хладното време и не се оплаквам, но младежите мрънкат.
Довечера смятам да сготвя за работната щерка, че си е поръчала пълнени чушки с кайма.
Ей такива прозаични неща има около мен днес.

# 443
Мако, ако знаеш в Катания каква влага беше?!34 гр ,а влагата е смазваща. Излизаш от дома, и след 5 минути си мокра.

# 444
Добро утро!

Хайде кафето от мен. Вчера свършихме нещо важно преборихме се с корените на една липа. Трудна задача около две седмици подготовка и вчера вече я финализирахме с помощта на съседа. Следобед ходихме на кино. Та днес освен с едни поръчки и поредната обиколка по аптеките да открия изписаните витамини нямам.

# 445
Добро утро.
Моите/нашите поръчки за витамини снощи ги отметнах благодарение на IHerb. Е, и една поръчка глупости от Тему, но повечето неща са за щерката и ще ми се реваншира.
Джейми, кафето изглежда много вкусно.
Хубав ден от мен!
Фивър, много ми е драго да те чета. Много спокойствие и позивизъм има в постовете ти.

# 446
  • София
Усещам, че имате нужда от второ кафе, в специална августовска чашка:

# 447
  • София
Добро утро!

Благодаря, Мариат!
На мен самата тема ми носи много приятно усещане и спокойствие. Все едно набързо си пия кафето с приятелки.

Днес чакаме таткото и каката. И само седмица остава до събирането на всички, вкл. разширеното семейство, защото всички по традиция са тук през втората половина на август.
Остава и съвсем малко до венчавката - на 24.08. Вълнувам се, хем младите са реално женени вече цяла година, но знам колко искат да се съберат после с близки и приятели. Подписването миналата година беше в съвсем тесен кръг, докато сега ще е голямото тържество. А и нямам търпение да нагушкам Лия и да си имаме нашите бабинско-внучешки момента, защото вече разбира повече, а се надявам, че и нашият малчо вече няма да ревнува толкова, защото при последната среща се сърдеше, когато мама му гушкаше племеницата му. За каките и за батко си не се сърди, защото те пък се занимават и с него, докато внучката още не може да играе с него и той се ядосва. Simple Smile
Сега тъкмо влизам от разходка с кучовците и ще събуждам момчетата. Днес морето е спокойно и изглежда денят ще е слънчев и тих, но без жега.

Желая прекрасен ден на всички!

# 448
  • при късмета
Добро утро!
Мерси за кафетата, Валето сигурно пак е била на пазар
Ще стягам пак катуна, че довечера ще се качваме на вилата. Дано довършим, това което сме предвидили, че пак ще има експерименти. Там където трябва да измажем сега е точно северната стена на къщата и няма бетонна пътека, а пръст. Мъжа ми е взел водно стъкло, да видим как ще го забърка с разтворите и как ще стои. И олук имаме да правим на покрива на банята
Прочетох, че утре ще има слънчево затъмнение. Не разбрах колко ще е видимо тук.
Хуквам на пазар. Гушки на всички Hug

# 449
ма ко Валето сподели че е пила шоколад вместо мляко и спомена че ще има чашка Simple Smile
Валенцето много е красива.
Да ви разкажа как пътувах до града на отиване на цена 1,89€ на връщане само два часа по-късно за 1,99€, актуализация за която и шофьорът разбрал като му коригирали машинката. Смяхме се, че се подготвят за 1.01.26.

Общи условия

Активация на акаунт