Домакини 92 - лято, лято

• 30 133
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Вале, един път да не съжалявам, че няма гарнитура към кафето! Много красива и тематична чашка.
Ма Ко, всичко да свършите по най- лесния и добър начин на вилата.
Джейми, може да се е вдигнала нафтата.

# 451
  • София
О, Мария, веднага ще добавя едно чудно боровинково сладко за теб:

# 452
Ах, колко си добричко- лошичка....

# 453
Време е за второто за деня кафе.
   Аз съм отпуск по бабинство, гледаме се с Кати, че градината един месец не бачка. Счупи ми се колата, а в петък сме на сватба в Асеновград.
    Взема ми силите малката фурия, иначе е такава сладуранка и е много обичлива.И много иска да четем приказки, което страшно ме радва.

# 454
Още 33 минути от последния работен ден за седмицата. После се надявам да си почина у дома с домашната работа.
Нямам търпение да приключа, защото ми е много натоварено днес. След работа ще се видя и с най- добрата си приятелка, която е за малко в града.
Времето днес е сравнително прохладно.

# 455
  • при късмета
Добро утро!

марулетка, така е с малките деца. Изморяват ни, но пък и ни зареждат повече. Забавлявайте се
Джейми, колкото повече хора сигнализират за такива работи, толкова повече спекулантите няма да просъществуват. Я да го проверят защо е вдигнал цената, като горивата няма промяна, предполагам и в заплатите на персонала във фирмата или в градския транспорт, ако линията е тяхна
И аз миналата седмица набарах боровинки и направих малко сладко.
И последното скеле разглобихме на вилата. Остана обаче втората ръка, на тухлички там. Работа за час и половина с лепенето, но не успяхме. Северната стена е там, до пътя и не изсъхна да сложим мазилката, защото слага водно стъкло в първата ръка, с лепилото. И олука прави на покрива на банята и валя, но това остана, изолацията иначе я смятам за приключена. Другата седмица сме цялата на вилата, че ще помага на съсед, надявам се да го довършим най-после.
Шефа щеше вчера да се прибира от майка, остана за тази сутрин, още го чакам. Вдругиден пак заминава, не мога да му видя очите.
Гушки на всички Hug

# 456
  • София
Привет, момичета!
При нас от събота има неприятен вятър. Уж е топло и приятно, но с този вятър имаме едни вълни, които заливат част от малкото плажче пред нас, а и не става човек да се съблече и да се пече.
Обикаляме по разходки и децата играят в пясъка, но май тепърва ще става по-зле времето. Имаме прогноза за дъжд в средата на седмицата, а в събота пристигат големите дъщери. Явно ще търсим алтернативи на плажа, но дано да се стабилизира времето. Особено за сватбата, че тогава искаме част от купона да е на плажа, но за 20 дни кой знае още колко пъти ще се промени.

Аз сутринта ходих да си пусна едни изследвания и сега чакам резултата, че нещо имам усещане за разбъркани хормони. Не е изненадващо предвид възрастта ми, но искам да видя дали е от тях или от желязото пак.

Следобед съм си записала час за фризьор. Не, че с този вятър ще има голяма полза, но поне да ме оформи в някакъв вид, за да не плаша зетьовете, когато дойдат. Wink

Хубав ден и прекрасна седмица на всички!

# 457
Фийвур, на север или на юг е този вятър?
  Синът ми тръгнаха с гаджето за морето , за Китен.
   Гледаме се с малката фурия.Днес е като жена в критическа, така си сменя настроенията.Допреди малко рева с глас , че аз съм изяла четката за зъби на бебето.Бебето се казва кучето Дани, а сега как да му казва така,като съм изяла четката.Ама реве ви казвам, яко. После взе да си пее.

# 458
  • София
На юг сме ние, ама сме над едни скали.
Те зависи на кой плаж са.
Не ги мисли. Щом са млади, ще изкарат хубаво.

# 459
Момичета, изпуснах ви в последно време, ама много задачи ме налегнаха.
Успях да се справя що годе с оформянето на любимите ми чемшири и туи. Не ги е нападнал още китайският молец, обаче заварих розите ми с брашнеста мана. Да се чуди човек в тези жеги откъде се е взела.
Това са част от моите храстчета.

Не са идеално оформени, ама с тези дискови хернии, толкова мога. То си е изпитание направо. Особено за тези, близо триметровите.

# 460
  • София
Марулетке, Мими Е в Несебър и времето е чудесно!

# 461
  • София
Марулетка, можеш да провериш на моментните уебкамери какво е при тях.
Ей сега гледах. В Китен се виждат малки вълнички и нормален вятър.
При нас също поутихна. Даже се разходихме до централния ни плаж и там си е съвсем прилично - има едни бели зайчета, идеални за скачане.
Прогнозата е да вали в сряда и в четвъртък, но в момента е приятно.

# 462
Олеее, какъв красив двор имаш, Тортила!
Тъкмо посядам за малко. Нали ми е почивен ден, що да не го играя Пепеляшка... Поне сложих къна на косата.
Смърфи да се тагне, че не се е разписвала от доста време.
Хубав ден от мен!

# 463
  • при късмета
Страхотна е градината, Тортила! Розите се маносват от влагата във въздуха. Примерно роса или много влажно време, кондензират през нощта и като ги напече са готови. То не само розите де, почти всички растения.
И аз като Мария, тъкмо сядам. рулото Стефани и картофеното пюре са готови за вечеря, направих застраховките, видях за малко Шефа и така.

# 464
И аз сядам, то стана време да лягам аз не съм почивала. Уж само и това да свърша и не разбрах как мина деня. Знам разбира се книжката ме разсейва и не разбирам, че не съм почивала.
Аз направих руло от тиквички, че взеха да преминават и по-рядко има.

Общи условия

Активация на акаунт