Домакини 92 - лято, лято

• 29 796
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • при късмета
Благодаря ви! Hug
И при мен е само вирус, но личната си ме познава, изписа АБ по нейни думи, защото много бързо се влошавам от нищото и бавно се оправям. А чу наченки на хрипове.
Мислех тази седмица да си подготвя нещата да си сложа гювеча, ама няма да успея. Каквото, такова

# 661
  • София
Някой да сервира кафето, аз идвам с по -важните неща😁

# 662
Вале, ти нямаш сърце!

# 663
Малеее, Вале... искам от всичко да опитам, мляс!

Добро утро!

# 664
Какво опитване? Аз ги подпуквам по ред.
Ма Ко, как си?
Вале, как ви е времето?

# 665
Аз сутринта им сложих Heart в ФБ
Толкова вкусно изглежда всичко.
Отивам да си забъркам нещо много шоколадово. В ФБ ми излиза някаква книга за Здравословни френски десерти без захар, глутен и лактоза. Обаче така една рецепта не са качили, ами да и ги четат. Следвам едната дама от живот на кантар и един фитнес инструктор та там черпя вдъхновение.

# 666
Джейми, имам я книгата. Ако искаш, може да ти я изпратя, за да я разгледаш и да си снимаш, каквото ти харесва. После ще ми я върнеш. Не ми е останало време да я рзгледам като хората, но на първо четене е приемлива.

# 667
Ако се сетиш като идваш към Бургас може да я донесеш.

# 668
  • София
Времето е чудесно просто.
Още не съм яла от нито едно от тези нещица. Утре.

# 669

Добро утро!
Тук роси, пътувам за работа. Дребното ще трябва да ходи на училище за учебниците. Не знам как са вашите, но моите момчета не признават чадъри. Тази сутрин из село обикаляше млад мъж вероятно с някакви проблеми. Замислих се как трябва да се постъпи в такъв случай. Видях го по нашата улица бос. После на спирката един съсед сварих да му дава пари за билет до града. Притесних се.Как е дошъл, явно в село е нощувал.

# 670
  • София
Добро утро!
Ние сме на черешата със студентката. Вчера напълнихме фризера и заредихме препарати, после чистихме и подреждахме до малките часове, заради което не можах да се наспя. Тя сега спи, а аз пия капучино в кафенето в съседство и се наслаждавам на събуждащия се любим град.

Джей, къде ви е селото, че чета в новините за някакъв мъж, който е убил жена си в Крайници и се крие по околните села. Даже се притесних, че Крайници е точно по средата между вилата ни и горското ни жилище, а и на двете места в момента няма никого.

Времето тук е много приятно. През деня е 28-29 градуса, а през нощта е около 18-19.

Днес смятам да довършим с чистенето и подреждането, а утре искам да изкарам целия ден с Лия, че в неделя по обяд пътувам обратно.

Желая на всички прекрасен ден и слънчев уикенд!

# 671
  • при късмета
Добро утро!
Джейми, замислих се, че няма много какво да се направи. Ако нищо не е направил, не могат принудително да го лекуват, а ако зависи от него, той не може да прецени адекватно. Параграф 22
Фивър, порадвай се на детето, работата няма да избяга
Вале, на почивка сладкото не се брои
Аз бавно се оправям, както предположи личната. Нямам Т, на практика нищо ми няма, освен кашлица. Обаче от хола до кухнята не мога да отида, без да се задъхам. Много ме тормози и е дразнещо.
Без компютър съм, лаптопа и той заби, а този, който ми решава подобни проблеми е на почивка. Сама мрънкам тази седмица
Гушки на всички неспоменати Hug

# 672
Джейми, покрай кафето те обърках с Ма Ко. Но отиването ти на работа ме накара да видя все пак кой ни е сервирал дневната доза кафе. Wink
Фивър, приятни дни в Италия. Забавлявайте се с дъщерята.
За хората с проблеми- много ме е жал, но и някак ме е страх от непредвидените им действия.
Ма Ко, айде, да минава вече.
Аз съм на работа. Още днес и утре, после два дни почивка.

# 673
Калимера, Ахой, Чао!
    Аз още малко съм на работа и приключвам. Довечера систъра ще ни дойдат на гости, за една вечер. Плеенникът ми снощи ми се обади да ме пита може ли да му наготмя любимата мусака. Е може ли да не може?! Сутринта преди работа напазарувах, сега кафе с дружка и отивам да готвя. Щерката и те щели да дойдат, леля й ги поканила.
   Фийвър, поздрави на Италия!
  Мако, да се оправяш, ей!

# 674
Щерката и те щели да дойдат, леля й ги поканила.
Ноу ясно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт