Kelo-Cote и детските белези – какво трябва да знаeте като родители

• 5 757
  • 166
  •   1
Отговори
# 30
Преди две седмици детето ми беше оперирано и остана белег. Не бях чувала за Kelo-Cote, но бих пробвала дали ще заличи белега след употреба.

# 31
  • на последния етаж
Да, случвало се и имат белези. Не сме ползвали Kelo-Cote досега. Би ми било интересно дали ще заличи белезите.

# 32
  • Велико Търново
За съжаление ми е идвало до главата питането ^ с какво да мажа белега^ и за двете ми момчета. Много е неприятно, дори се отнасям с по-високо ниво на суетата и сравнено със тази към себе си.
Ползвала съм други масла и кремове, различни от kelo-cote, но за съжаление все още търся нещо по-ефикасно, така че бих пробвала гела, ако за в бъдеще се наложи.

# 33
  • Countryside
Да , случвало се е сина ми да се удари и да си направи голяма рана , предимно на коленете и лактите, която заздравяват бавно и понякога остава белег, защото за капак чопли коричките като го засърбят. Има белег на главата, защото успя да си я сцепи миналата година и го лепиха.

Не съм използвала Kelo-Cote до сега.

# 34
Детето си разцепи веждата на една люлка, шиха я в Пирогов, мазахме и с  Kelo-Cote включително. Имаше много добър ефект, белегът е минимален и може да се забележи само от човек, който знае.

# 35
Има белези от падане, които сме мазали с медицински кремове за заличаване. При някои е имало ефект, при други не толкова....

# 36
Случвало се е. Не сме ползвали Kelo-Cote. Не бях го чувала.

# 37
Дъщеря ми има белег от шарка и е на 2 години вече, ако успея да го скрия чудесно. Има сега рана на челото и се надявам като заздравее да намеря ефективно нещо за белези.
Не сме използвали Kelo-Cote гел.

# 38
  • SF
До този момент не сме ползвали Kelo-Cote, но съм чувала добри отзиви за него и определено бих!

# 39
Белезите вече са част от ежедневието на децата ми. Постоянно падат  от колелото и тротинетката. Неприятно ми е, понеже са момичета и ми се иска да нямат големи белези на видими места. Не съм ползвала Kelo-Cote.

# 40
на 4 години е детето и редовно има охлузвания или рани главно по краката. за момента само 2-3 пъти са били по-сериозни, но не се е налагало да ходим на лекар заради това. за съжаление останаха няколко белега, които не се повлияха от кремчетата, които ползвахме. kelo-cote не сме използвали. звучи обнадеждаващо, че става и за стари белези. бих пробвала.

# 41
  • София
Децата ми са диви и непрестанно има инциденти, за съжаление. Винаги са с рани, синки, а вече имат и белези. До момента не сме ползвали Kelo-Cote, но бих се радвала да го тестваме.

# 42
  • София
Случвало ли се е детето ви да получи по-сериозни рани, охлузвания или да премине през операция, след които да са останали белези? Споделете дали сте използвали Kelo-Cote и какъв беше ефектът от употребата му.

За съжаление се е случвало - едно от децата ми претърпя инцидент с шейна и имаше белези по лицето, друго от децата ми претърпя операция след перфорирал апендикс, а третото има белег на брадата след падане и зашиване. Не сме ползвали Kelo-Cote.

# 43
  • Sofia, Bulgaria
Точно вчера се случи да падне на асфалта и много лошо да си охлузи коляното. Бих използвала Kelo-Cote за да не остане грозен белег.
Понеже има и други белези, включително и та лицето - дали Kelo-Cote би подейства при стари белези?

# 44
Миналата седмица синът ми падна с колелото и се удари на брадичката и коляното. Раната на коляното е доста дълбока и сигурно ще остане белег. Досега не съм ползвала Kelo- Сote, но с удоволствие бихме пробвали.

Общи условия

Активация на акаунт