Kelo-Cote и детските белези – какво трябва да знаeте като родители

• 5 757
  • 166
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Да , случвало се е да се удари. Има 2 големи и грозни белега на главата. Единият е от стъклен аквариум - лепена, а впоследствие шита рана. Другият белег е от удар със стик за голф. Сериозна, шита рана.
Не съм използвала Kelo-Cote до сега.

# 16
Да , случвало се е да се удари и да се получи рана , която заздравява бавно и оставя белег.
До сега не съм използвала Kelo-Cote.

# 17
Не съм използвала Kelo-Cote до момента, децата не са и имали много сериозни белези. Но си мисля, че няма да имам подобен продукт за всеки случай.

# 18
Използвала съм Kelo-Cote за себе си. Имам няколко операции и съм доволна. В момента съм след секцио и използвам обикновения гел, но ще се радвам да съм сред избраните за този с фактор, защото предстои и плаж. Бебчо още не е пропълзял, а е задължително да имам един Kelo Cote в аптечката.

# 19
Да. Ефектът е видим след първото нанасяне.

# 20
Дъщеря ми има белег от одраскване на лицето и предполагам ако не се махне докато расте, ще можем да минимизираме белега с химически пилинг когато стане по-голяма. Не съм пробвала да нанасяме вашия крем, но определено ще потърся и ще опитаме.

# 21
  • София
Точно тези дни детето показваше един белег, който стои по-светъл на кожата. Надявам се след години да изчезне.
Не сме ползвали и не съм чувала за Kelo-Cote.

# 22
Случвало се е,разбира се. Не сме ползвали Kelo-Cote.За пръв път чувам за него и с удоволствие бих го изпробвала.

# 23
Да случвало се е да имаме по сериозни рани ,дори веднъж ни шиха веждата .Не съм ползвала тия продукти ,за първи път чувам но с удоволсвие бих ги ползвала сега

# 24
  • София
Все още не се е налагало да използваме нищо за рани, не се е наранявала сериозно, но ако се наложи, бих имала предвид Kelo-Cote.

# 25
Случвало ли се е детето ви да получи по-сериозни рани, охлузвания или да премине през операция, след които да са останали белези? Споделете дали сте използвали Kelo-Cote и какъв беше ефектът от употребата му.

Да, дъщеря ми има операция на главата заради плагиоцефалия и има останали белези. Не сме ползвали Kelo Cote и не знам какъв би бил ефектът от него.

# 26
Да, случвало се е. И въпреки, че мазахме с крем за заличаване, белезите си останаха. Kelo-Cote не ми е познат, но ще го имам предвид.

# 27
  • Велико Търново
Този продукт не сме го ползвали. Ползвахме друг, но нямаше ефект. Синът ми претърпя операция на лакътя след счупване. Белегът си стои голям и грозен.

# 28
Не съм ползвала продукта. За щастие, не сме имали и повод, много е мъничка още.

# 29
Не съм използвала Kelo-Cote за детето си – имам момиче на 4.5 години, което за щастие не е имало сериозни рани или операции. Аз самата обаче съм ползвала продукта по препоръка от лекар, след като ми бяха отстранени по рождение образувания на врата. Мога да кажа, че съм доволна – белезите заздравяха добре и станаха по-малко видими.

Общи условия

Активация на акаунт