Kelo-Cote и детските белези – какво трябва да знаeте като родители

• 5 757
  • 166
  •   1
Отговори
# 45
Синът ни е с две операции, но никой от лекарите не е препоръчва да третираме белезите. Ако знаех за продукта, щях да го ползвам.

# 46
Не съм чувала и пробвала Kelo-Cote  но бях намерила крем  с арника и със него спасявахме положението

# 47
Да случи ни се е, при падане с колелото голяма рана на коляното.
Белега е изпъкнал. Първо го третирахме с Контра тубекс. Сега след препоръка от аптеката маже с Кело Кот. Има лек резултат, но сме още в началото.

# 48
Да, случвало се и имат белези. Не сме ползвали Kelo-Cote досега. Тогава ползвахме друг крем,не помня името,но бихме пробвали и този продукт

# 49
Зимата детето ми си изгори  цялата ръка отгоре и остана голям белег, въпреки третиране с подходящ крем за белези.
Не сме използвали Кело кот досега, но бих пробвала.

# 50
Здравейте! Темата истински ме вълнува, защото и двете ми деца имат белези, които са доста видими. И докато на сина ми се намира на лакътя (опериран е и лит) и се вижда само в топлите месеци, на дъщеря ми е на челото! Има белег от шев, който не беше направен по най-внимателния начин, най-меко казано. Не съм чувала за Kelo-Cote и поради тази причина не сме го изпробвали.

# 51
Дъщеря ми е падала, но не толкова сериозно, че да остане белег.
До сега не сме ползвали Kelo-Cote, но ще го имаме предвид, ако се наложи.

# 52
Все още не, но дете без белези е мисия невъзможна. Бихме пробвали!

# 53
За щастие не, но аз съм ползвала след секцио и съм доволна, белегът е едва видим.

# 54
Имам момченце на 4 години и половина.
Случвало се е да се нарани ръчичка или кръчето.
Но за първи път чувам за Kelo-Cote.
Ползвали сме други варианти.

# 55
Да, постоянно краката и ръцете са обелени/ожулени. Мажа ги с по-мазен крем. Бих пробвала Вашият продукт с удоволствие

# 56
Синът ми има белег на едната скула. Падна вкъщи, даже не разбрахме в какво точно се удари. Лепиха го, но остана лек белег.
Дъщеря ми месец по-късно падна с новото си колело и има белег на едната вежда от лепенето.
Не съм използвала Kelo-Cote, защото не са ми го препоръчали тогава.

# 57
Не се е случвало. Не сме използвали Kelo-Cote.

# 58
Детето ми има белези от много сериозни падания, след които останаха релефни белези. Не сме ползвали Kelo-Cote, защото не познавам продукта, сега разбирам, че го има.

# 59
Случи се миналата седмица, два шева на челото .Все още е рано да се каже мажем го с Kelo-cote и се надяваме да не остане белег.

Общи условия

Активация на акаунт