Kelo-Cote и детските белези – какво трябва да знаeте като родители

• 5 761
  • 166
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Да, случвало се е на дъщерята   шит е клепача.И въпреки, че мазахме , белезите си останаха. Засега при внучката ми не е имало прекалено големи рани и не се е налагало да използваме кремове за белези ,но винаги носим кремче за мазане. Все още Kelo-Cote не ми е познат. Но ще го имам предвид. Със сигурност в един момент ще дотрябва.

# 61
Не е имал операции, но за сметка на това има много белези от рани (юнак без рана не може Simple Smile). Не сме ползвали Kelo-cote, защото не знаехме за него. Опитвали сме с други продукти, но почти без успех.

# 62
  • София
Ползвала съм за себе си Kelo-cote за белег от операция. Нямаше особен ефект, образува се като филм върху белега и го усещах като много тънка лепенка. Приятелка го купи за детето си за белези след шарка, там имаше повече ефект.

# 63
Да, случи се миналата седмица. Домашната ни котка я одраска по бузката и сега има още раничка. Не знам дали ще остане белег. Тя е още много малка и това и е първото такова нараняване. Не сме използвали Kelo-Cote, но може би ще бъде подходящ за такива ситуации.

# 64
Случвало се е и има белези от падания. Мазала съм с разни кремове, но си останаха. Не съм ползвала точно този гел.

# 65
Случвало ли се е детето ви да получи по-сериозни рани, охлузвания или да премине през операция, след които да са останали белези?  Случва се и сега когато са големи да паднат с колелета, ролери или тротинетка. Раните не са сериозни, но имат и белезеи. Споделете дали сте използвали Kelo-Cote и какъв беше ефектът от употребата му. Не съм използвала Kelo-Cote до момента, използвала съм други продукти без осезаем ефект. Искам да попитам може ли да се използва продукта по време на шарка или след активния момент да се подпомогне заличаване на белезите от пъпките.

# 66
Голямата ми дъщеря е на 3 г и 7 м и преди около 3 месеца домашното ни коте я одраска по бузата. Раничката се затвори, имаше коричка, която падна и остана белег. Започнах да го мажа с Контратубекс, защото в аптеките във Велинград нямаше този гел на Kelo-Cote, а преди да купя нещо четох за него и много ми допадна като описание и съставки. Само че белега не минава, все още е видим и сега ще търся такъв гел, за да започна да третирам с него, защото не ми се иска да и остава белег точно на бузата и на лицето като цяло. За едно момиченце това ще е ужасно после, ако не изчезне. А и не искам един ден да ме обвинява, че не съм направила всичко възможно, за да премахна белега и. Аз имам белег от детството и знам какво е чувството.

# 67
За радост девицата ми не са преминавали през операция. Но както всяко дете и те имат сериозни белези от каране на колело и последващи падания - по крака , колене, ръце.
Не сме опитвали Kelo- cote, но с радост бих, тъй като голямото ми дете е активен спортист и често е с контузии и рани по краката.

# 68
Моите момчета са все още малки и, за щастие, не сме имали сериозни инциденти. Не знаех, че съществуват продукти като Kelo-Cote, определено ще запомня за я бъдеще.

# 69
Да, дни преди началото на учебната година падна зверски с колелото. Сцепи си брадичката и беше доста дълбока рана. След като заздравя я мазах с Кеlo-Cote и вече е едва забележим белег. Доволна съм много! Бях го спечелила от тук при предишна игра и го препоръчвам на всички приятели и познати. 😊

# 70
  • гр. Кюстендил
Случвало ли се е детето ви да получи по-сериозни рани, охлузвания или да премине през операция, след които да са останали белези? Споделете дали сте използвали Kelo-Cote и какъв беше ефектът от употребата му.

Тепърва започват ожулените колена и лакти, надявам се да няма сериозни рани в областта на лицето, ама какъвто е див.. Иначе на 2години премина през операция на херния, не съм мазала с нищо, не съм запозната и с продукта на Kelo-Cote, мисля, че е останал много малък белег вече.

# 71
  • София
Случвало ли се е детето ви да получи по-сериозни рани, охлузвания или да премине през операция, след които да са останали белези? Споделете дали сте използвали Kelo-Cote и какъв беше ефектът от употребата му.

Да, като беше мъничка и след сериозно падане дъщеря ми получи рани по лицето - по едната буза и носа. Мазах с различни кремове и мехлеми и за щастие не остана белег. Разбира се, има няколко белега по колената.
Малките ми дъщери тепърва навлизат в "серията" с ожулени колене, лакти и т.н. и ще се радвам да пробвам какъв ефект би имал Kelo-Cote, тъй като не бях чувала досега за него и бих опитала действието му.

# 72
През лятото, когато носи къси панталони,коленете на синът ми вечно са в рани. Досега сме изпробвали Вашият продукт, използваме други, но Вашият звучи обещаващо.

# 73
Слава богу засега не е имало чак подобни случаи, но тепърва прохожда и започва с пакостите.

# 74
Не съм използвала Kelo-Cote. Детето ми тъкмо прохожда и ще имаме нужда от такъв тип крем и бих пробвала Kelo-Cote.

Общи условия

Активация на акаунт